Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, д/мами  Hug

Коте, бравос за количката Simple Smile Абе, винаги е полезно и забавно тук  Wink

Ел, да се оправя Яско бързо  Praynig Доколкото знам вит. С запича ..., а и са ми казвали от аптеката, че се дава последователно максимум 10 дни и после трябва да се направи почивка от поне една седмица.

Танче, да си изкарате много хубаво с Ники и малката  Hug

Пухи, Слънчи  Hug

Мери, що така постно? Simple Smile Как си?

Танче_г, да нацелуваш много Андреа и дано по-бързо да се стабилизира, а ти малко от малко да си починеш  Praynig  Hug

Ние с днешния ден на яслата сме откарали без да се усетим цели две последователни седмици посещения Simple Smile Даже тихичко да се похваля, че вече влиза сама и излиза усмихната Simple Smile Ха, дано да ни подминават болестите и всичко да е ОК  Praynig

Лек ден!

(ще ви следя  Joy)

# 706
Добро утро! Grinning
Танче, прекрасни и романтични моменти през уикенда (на чист български език, както вика Мяуска)! Heart Eyes
Павлинче, браво-браво! Все така безаварийно и безболезнено! Peace
Слънчо, задачки нещо имаш май, хм? Постен ми се вижда изказът ти тази сутрин - можеш повече! Joy
Прословутата количка е записана от куриерите с тегло 45,50 кг. Shocked От фирмата ще ме бият накрая. hahaha
Болните - оправяйте се! Hug

# 707
 ДУ и от мен, момичета! Hug

Мери, честит ти  stork-girl! Всичко да е наред и да дочакаш живо, здраво, розово пашкулче! А дебелината не я мисли. Знаеш, че после всичко си идва на мястото Peace. И много се радвам за прекрасното име което сте избрали Grinning. И на мен много ми харесва Wink, но аз съм пристрастна Sunglasses Mr. Green.

Таньорче, весело изкарване на уикенда в пълен комплект Heart Eyes!

...Понякога ги гледам, за да се успокоя ,че съм нормална и че има хора дето много се мъчат по тази Земя подлагайки отрочетата си на всевъзможни подобни суетни просто, за да си осмислят животеца  Sunglasses ...
  Joy Joy Joy
 МноУ ме кефиш, Любезна! При тия две малки деца и къща как успяваш с всичко, пък и духа ти не пада, бе! Евала  bouquet!

Цитат
Сега докато не съм забравила да честитя на пеперудка новото жилище!
Имаш предвид Балеринка, предполагам. Grinning
Точно това имах предвид (дори ще се редактирам), съвсем съм изперкала вече  ooooh!
  НЕма значение, аз разбрах Peace! Мерси, Танче! Бързо да оздравява Андреа Hug. И на теб не ти е било леко. Добре, че сега имаш отмяна.

Ел, не знам какво да ти кажа Sad. Дано успее вече да се закрепи детенце Hug.

Никиииииии, за къде сме без тебе  love001. Не те знам как го правиш и с какво се занимаваш, ама толкова изчерпателни информации даваш, че без теб сме загинАли. Дет` се вика ти си като Гугъл с цици Laughing (не знам дали го знаеш тоя лаф). В този дух на майтапи, да ви споделя, че един познат фотограф си направи тениска със снимка на жена му на нея и отдолу надпис:"Не питай Гугъл- питай жена ми" Joy. Скоро време ще обадя и аз резултати от посещението ми при директорката на желаната ДГ. Благодаря ти много  newsm51

Хайде хубав ден! Аз отивам да се шматкам по мебелните къщи newsm68.

# 708
  • offshore & overseas
Дюдю,

Уф, откак Люсил е на ясла, имам склонност да прекалявам с кайвето. Просто нямам никакви спирки вече, пфуууууй!! Embarassed

Танюшо, преживявам и аз (даже предварително) ромАнтичния крайморски уикенд. Хайде, после ще разказваш, но такива срещи винаги носят куп розови емоции Wink

Танче Г., добре обадила се, жалко, че ти е така натоварено, но дано успееш да си поемеш въздух сега, когато Андреа тръгне пак на ясла (и да се нАспиш най-вече, моя отколешна, все по-неосъществима мечта, дано поне след пенсия успея).

Павлинке, честити ви 2 непрекъснати седмици!! Хайде и другите да се пофАлят!! Ама тихичко, да не чуе... онзи, да не му споменУвам именцето. Naughty

балеринке, то и ти си един неизчерпаем извор на инфо, ай ся, недей да скромничиш! На мен специално много ми помагаш. Hug Приятно ти шматкане по най-приятните маНгазини на света.

А Никича, за нея нямам думи просто. bowuu

Котич, бравос за количката, добре че се реши да си потърсиш правата!! Мале-мале, тая количка почти колкото мене тежи, бре! hahaha А иначе колко е - 15 кг.?

Слънчи, много се кефя на твоите пространни чаршафести постинги, майстор разказвач те пишем вече и няма измъкване.

Ел, вит. С затяга, бре, доколкото аз знам... Аре, да се осеферва Яско!!

Напоследък съм на латино вълна... и ви поздравявам по тоя повод:

http://www.youtube.com/watch?v=BVtZibUVXsA&feature=related
Иначе времето все не ми стига, защото на 36 години стАнало, ама не се научило на елементарна органиЦация.

Днес Калина преживя невероятна и невъзможна напраО метаморфоза - нито едно мрънкане, нито едно пънкане, молбите/командите изпълнени от първия път (айде, от втория, но това пак е успех) и най-същественото - „Днес тати ще ме води, тати ще ме мие и ще прави всичко за мен!“ (доживях!! Laughing) Жалко само, че причината е меркантилна - довечера тати ще ѝ купува кукла... Crazy

# 709
Мале-мале, тая количка почти колкото мене тежи, бре! hahaha А иначе колко е - 15 кг.?
Там някъде, не повече. Peace
По въведените размери, обемът ѝ излизал толкова, пък аз я писах 10 кг. Wink
Да се разправят, тяхна си работа. Crossing Arms

Опасна таз' твойта Хала - за една кукла е готова и майка си да продаде! Joy
Което е добре за майка ѝ, де - поне има надежда за сън, ако малкото зверче я остави. Hug

П.С.: И аз драстично съм увеличила дозите кафе през последните дни. newsm78
Обикновено минавам с едно сутрин, а вчера сигурно съм минала литъра...

# 710
Здравейте и от нас...Еййй много проклет този вирус бе,щом и мен ме тръшна Sad От вчера съм се разповръщала и направооо....едвам се справям с Алина да не говорим как треперя да не започне и тя,поне да не се застъпим че как ще се оправим незнам Sad
Желая бързо оздравяване на всички и изчезвам че... Sick

# 711
  • София
Искате чаршаф - нямате грижи  Laughing Аз съм си наложила самоограничения, че... много досадих на аудиторията Simple Smile

Да се изкажа накратно тогаз:
Ники, мисля, че казаното от Балеринката - Гугъл с цици е=си е достойно за лична титла, още повече, че е и вярно! Да си жива и здрава - що инфо научих от теб за ДГ, за Вита... абе к'вото съм попитала все си ме упътила. Ако искате, може да бъде и подложено на гласуване с нарочна Анкета  Laughing
Мяу, няма ли как баща й по-често да й купува туй -онуй на Калина, та да живнеш малко?  Hug Може, ако вземе, че зачести, да се премести и при него да спи, от което ти би била ТРАЙНО на кяр!  Hug
Балеринке, чудни емоции е това обикалянето по мебелни къщи, ама в същото време е и леко как да кажа... натоварващо-разочароващо. Дано бързо да намериш желаните мебели, интериор, обзавеждане, за да може да си създадеш вашия си Дом с вашия си уют и топлота. Пак да кажа - дано да сте мнгоо щастливи там с твоето семейтво!  Hug
Коте, то кат трябва да вземат много пари, знаят и да пишат много килограми. Сигурна съм, че ако беше 45 кила количката, а по размери, отговаряше на 10 кг, бързо-бързо щяха да намерят коля да вземат повечето пари  Twisted Evil
Мери, как си днес? Изби ли си от главата глупостите, че си дебела?  Hug
Ради, бързо се оправяй! Дано да не прихване и Аля, че не си е работа!  Hug
В Комседа в Младостката Била е абсолютна лудница, но виждам, че доста неща са намалени. На нас ни трябва още едно столче за кола, та кат гледам, Чикото с 40% отстъпка се връзва къмто 180 лв и Калина май ще я огрее.  Peace
Да кажа и аз, че днес затаряме втората седмица, в която Калина е на градина. Вчера таз моята мома си е изяла и първото и второто - вярвам им, вкъщи върши голямата работа 4 пъти, което не е правила и като новородено. Ей, толкова се радвам, видимо е напълняла и има доста по-добър вид. Трябва и да я снимам  Whistling, та да ви я покажа.  Blush
А и вчера ми каза, че ме обича. Мааамаааа, бичаааам! Сутринта пак ми каза, много ми стана хубаво.  Heart Eyes
А милите ми шефове - от сутринта ми усмихнаха деня - превели са ми за една седмица много хубава заплата, доста повече парички, отколкото очаквах. Животът е хубав, май трябва да си купя първите си обеци (освен медицинските).  Mr. Green
Хайде, стига словоизлияния мои са ви мъчили. Хубав ден, аз отивам да готвя спаначена супа!  Hug

# 712
Ел аз от педиатърката на Явор знам,че вит. Ц е противопоказен при разтройство и дразнел лигавицата на червата  Thinking .
Аз ще мина да се разпиша довечера,че от две седмици нямаме асансьор и мъкненето на количката + детето си каза думата и днес ме наболяват бъбреците  Tired .Отивам да си опъна краката пък дано ми размине  Whistling

# 713
  • София
ДД!  Grinning
Мол ви съ, ни мъ засрамвайте, че седя тук и се червя.  Blush Тва му е хубавото на форумите - споделения опит, който е безценен.  Hug

Слънч, че и Любезната, за вас двете помня, че раждахте във Вита... та да ви споделя тогава, че ся като ходих на мамолог и в тяхната система ми излезнаха някакви 15 лв. неплатени. Някакви кръвни изследвания 2 дни след раждането. Питам я аз девойката - ти как си я представяш тая работа, нали раждането е платено след това, тия 15 лв. откъде се взеха и защо като плащахме раждането ги е нямало? И нали главната акушерка проверява всичко дали е платено и т.н. и най-най-вече не са ми правени никакви допълнителни изследвания извън пакета, просто защото не е имало нужда.
Не ги платих де, ясно е. Ще видим на контролния при мамолога какво ще ми търсят пак.  hahaha
Да не се окажете длъжници и вий.  Mr. Green

Балеринке, проста домакиня съм, официално безработна при това в момента.  Peace
Ел, точно същото беше и при нас - още 3-4 дни кашлюкане, хрема и дрис и минава като с нож, отведнъж.  Peace

Отивам да мия дупе и да го лягам. Айде до после, че мнол ми се пише!  Hug

# 714
  • offshore & overseas
Оооо, Слънч, ти нима си си перфорирала ушите на стари години? Честито да ти е!!

Уф, аз пък от вчера до днес похарчих 100 лв. за нищо - как ги умея тЕя ралти, бее, майсторка съм!

Ама питай ме ся за кво ги дадох, не мога и не мога да отчета повече от 27,10 такса за Люсил и 10 лв. в портОфела.

Шматка ли съм, прахосница ли съм... иди че разбери. ooooh! Недай си Боже, да се видА у пари, опраям секви суми за секунди.

# 715
Уф, аз пък от вчера до днес похарчих 100 лв. за нищо - как ги умея тЕя ралти, бее, майсторка съм!
Ааа, не си сама! Naughty
И аз съм пред същата дилема (ама, абсолютно същата). ooooh!

# 716
  • Бургас
Мяу,Коте, бройте ме към прахосниците и мен. Ейй, все не ми стигат парите ... и моята карта и на Жоро картата е в мен и все заминават и няколко дни преди превод сме с минимални средства. А като дойде време за нанасяне в новия апартманет и трябва да вземем нов заем за обзавеждане - тогава не ми се мисли.  ooooh! То ще съм се върнала на работа, ама е лекоо скромна заплатата ми.  Thinking Ама мисля положително,все ще ги наредим нещата.  Flutter

Балеринке,приятен шопинг! Ще споделяш после снимки.  Hug Hug

Мери,честита госпожица ! Аз пък искам някой ден да си имам един калпазанин. Мяу, говори ли нещо вътрешното чувство?  Mr. Green Mr. Green Спомням си,че позна че Диманка ще е девойка преди да ида на ФМ.

Танче Г,  Hug

Таньорче
,стискам палци ,когато дойде момента всичко да мине по мед и масло и да не забравиш да ни уведомиш !  Hug Hug

Ралипо
,къде си?  Hug

За Шоко
и аз си мисля,дано да са здравички !  Hug

Форумът за мен също е много полезен. Всички сте ми дали толкова съвети и безценно инфо....  Hug Hug Макар да съм само от питащите в повечето случаи ,па хано дано и аз да съм дала инфо на някой и да съм помогнала.  Mr. Green

Изтрещях с тази дипломна, ей сега Димана заспа и пак я почвам.Искам да ми се маха от главата.

Новата й занимавка е да иска да й пусна музика и да танцува - под танцува тя скача по леглото и вдига ръчички. Уж я пазя,ама вчера си насини окото.

Поздрав с една снимка от Днес ! Хубав ден !  Hug

p.s.Ел,Ради, бързо оздравяване на дечицата !  Hug

# 717
Сладка Диманка, сладкааааааа! Heart Eyes

# 718
  • Плевен
Оф, много работа имам днес, егасиму и петъка. А се бях настроила за мързелуване...Мъжа ми в неделя заминава за 10 дена и аз с детето ще се местя у мама - съвсем ще ме угои..Simple Smile
За протокола: още съм си дебела и пъпчива, ама това не ми пречи да ям за 7 път днес Simple Smile
Много гадно, че на работа не мога да отварям снимките. Та не мога да видя никой, а като се прибера у нас нямам време да се добера до компютъра...

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 15:23 от Merijaan

# 719
  • София
Мяу, ти плащаш ли 1/2 такса за Люсил? Аз подадох за Макси, но още не знам какво и що, че май се плаща таксата след десето число при нас.  Thinking
Балеринке, това са толкова приятни емоции покрай обзавеждането, че с радост бих го направила отново /само дето скоро няма да ми се случи/.  Crazy
Съни, прекрасна е Диманка!  Heart Eyes
Като заговорихме за сини очи  smile3557 няма как да не се похваля, че вчера като в добрите стари филми се отметна мопа и днес Хер Макс е в този вид

Съквартиранта мнол ме ядосва тия дни, бил в депресия. Ми на мен кога ш ми дойде реда да се депресирам и аз малко бе, сине майчин? #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт