Играят ЯНУАРСКИТЕ деца по килим от есенни листа!

• 28 478
  • 706
  •   1
Отговори
# 615
  • Сандански
Абе то било много хубаво да е хубаво времето! Laughing 4 часа разходка отдавна не бях правила,че чак и жега ми стана по едно време Sunglasses

За телевизора- ами аз гледам сутрешния блок и новините та през другото време е спрян.Но ММ като си дойде и го пуска - не за друго ей така да шуми нещо,щото не ни е достатъчна лудницата CrazyДецата гледат или Дисни(по-малкия) или някакъв спортен канал(по-големия) и то събота и неделя,когато не играят навън.Виж за компютъра имат ограничение по час на ден,че ако ги оставиш може и цял ден да изкарат пред него Twisted Evil.

Ноеми аз Дари искам да го науча на шише,че 5 дена ще бъде без нас PeaceИначе той вода си пие от чаша,а се кърмим 3-4 пъти на ден,главно при приспиване и още толкова през ноща Peace

Емили памперсите сутрин са порядъчно мокри,често и той самия Close Но то няма как поради горенаписаната причина.

Люба мерси за отговора за Бейби ТВ.Явно нашата кабеларка не го излъчва. Sad

# 616
Пепитка, около Кали само мъже, брях  Grinning Heart Eyes!

# 617
Kalifornia, така е  Mr. Green  До сега само с мъже съм я запознала. То и наоколо няма момичета, форумските бебета тук са все момчета, тя е единствената дама.  Whistling

# 618
  • sofia
И ние днес имахме среща, Ники на Клечо пак спеше, не можах да я видя, но ми се стори доста дръпнала на дължина. Тервел си е чаровник, а майка му все така ..... магнетична. Ива на Ети - еми и тя спа, е аз малко закъснах. Всички бебчета са добрички. Сакси пак беше с фото в ръка.(пропускам някой, но не се сещам)
Сакси, качи някоя снимка.

# 619
  • София
О да, Люба, Ива на Ети спа ти като дойде. А спа, защото докато другите кротко си седяха в количките, а майките им си говореха, Ива и Ети обикаляха наоколо. Няма спирка това дете... Няма кръст майка й.

Иначе беше сууупер...

# 620
Ноеми, Alluria, mariyap    Hug благодаря ви! Heart Eyes

Все още се мъча да пробутвам вода, но почти без успех. Давам чай, бульон, но пие съвсем малко. Днес кърмих повече и понамокри памперсите. Peace

Браво на Бургаски и Софийски мами! Хубаво е, че се срещате - радвам ви се много!И съжалявам, че съм толкова далеч от всички ви! Hug

Отивам да си гушна болното мъжле, малък Сами заспа рано, а на всички мами и деца - спокойна нощ!  bouquet

# 621
Емили, вече 5 мин гледам мечетата ти, големи сладурковци. направо ме хипнотизират  Crazy

# 622
 Добро утро!

Да ви се оплача, че вчера взех Мартин от ДГ с 38.4. тамън ми звъняха да ме викат...вече нямам нерви...гърлото му е чисто, някакви секрети в носа, но те са по-скоро остатъчни, дано да е било инцидентно, може ли и една седмица да не изкара...

Иначе тези дни не съм се спряла, прибираме се само за хранене и пак навън, ех че хубаво това слънце  Party Девойки как сядате да пийнете по нещо, от както Ивайла ходи, ако седнем някъде, то е докато прегледам менюто и поръчам, после почва да мрънка и да се извива в количката да става, една бира вече не може човек да изпие, другите си седят на масата, а аз обикалям около нея  Simple Smile

Тв, пускам само вечер, но аз не мога да заспивам без тв., за Марти има контрол на времето за тв и компютър. Ивайла не гледа тв, но стола й за хранене гледа към компютъра, пускам песнички докато се храни, знам че не редно, ама няма как...

Ви, Ну заяц ти е писала как правят застройката в дг, така е в дк, застройките се варят около10-15мин. на водна баня.

Чери, пожелавам ти в най-скоро време да срещнеш правилния човек, всъщност сигурна съм в това Hug

Момичета, Ивайла захапва всичко, което види, столове, пейки, катерушки...минава покрай нещо и хоп небрежно го захапва...обаче понякога нали количката гледа напред, като я погледна и си яде обувките...дори в момента си е свалила чорапчето с кожичка отдолу и го яде, незнам как да се справя с това, мартин никога не е правил такива неща. то бива укрепване на имунитета, ама...

Много се отплеснах нещо.., хубав ден ви желая  Hug

# 623
  • в Надежда-та
Хайде на кафето  Laughing, ха добро утро

# 624
Добро утро.
Днес времето ще е хубаво!
Адис,нищо притесснително скъпа. HugТака ще е още дъъъълго. LaughingВики пък яде и шума.Много се зарибява-хем шумка,хем хрупка. CrazyА какичка нищо че вече гони 4г. от него прихвана и тя започна да лапа всичко наново. Crazy
Ще го израстът. Peace
Пепи много бързо се отчете със снимков материал! Party
Хайде приятни разходки!

Силве,изпревари ме Simple Smile

# 625
Добро утро Hug

Адис Много неприятно това с боледуването в детските градини Tired Какво ги правят там тия деца не знам,но и на мен много пъти ми се е случвало голямата ми дъщеря и една седмица да не изкара здрава Rolling Eyes Дано да е наред всичко днес и да сте здрави Praynig

Емили Hug Трета бронхопневмония за една година си е множко. Да оздравява бързо ММ и може би нещо за имунната да пие Rolling Eyes Praynig

И на мен ми се ходеше вчера в Борисовата,ама много ми е далече.Пък съм и без кола Confused

Днес ще водя каката на зъболекар за профилактичен преглед та ще питам за силантите. И аз разбрах,че се слагат на кътниците и предпазвали от кариеси.А дали е така newsm78 Но пък моята вече има два кариеса на млечните,така че ако наистина върши някаква работа бих й сложила Peace

И днес ще става за дъъълги разходки LaughingХубав ден на всички Hug

# 626
  • София
Привет!

Бързо се разписвам. Вчерашната среща в Борисовата беше супер. Днес пак. (Люба, мен пропусна Wink)

За разболяването в детските градини - така ще е докато родители водят болните си деца и обясняват, че кашлиците и сополите били алергични  Outta Joint Изобщо не ме интересува дали могат или не могат да си вземат болничен. Не искам моето дете да страда, заради нечии трудови несполуки.

Адис, нормално е да лапа всичко. Има различни деца, аз нищо не съм слагала в устата си, а Радостина вече е поизяла дървената решетка на леглото  Laughing

Емили, мъжът ти може да започне да пие сок от грейпфрут и портокал зимния сезон. Аз така се предпазвам за поредна година и не съм боледувала - всяка сутрин половин литър фрешче.

Не пропускайте разходките днес, че май ще е за последно това хубаво време   bouquet

# 627
  • в Надежда-та
Изобщо не ме интересува дали могат или не могат да си вземат болничен. Не искам моето дете да страда, заради нечии трудови несполуки.
така е, никой не иска ама кашлящи и сополиви деца винаги има ooooh!
При нас на всяка родителска среща на това се отделят над 30мин. и ефект никакъв Crossing Arms
Всичко е до самосъзнание Naughty

# 628
  • София
А защо учителите не ги връщат  newsm78

# 629
  • Пазарджик
Добро утро!
Тази нощ беше спокойна,само няколко пъти премрънка за биба .По съвет на хомеопат от вчера давам calcarea phosphorics 9CH.Та реших още малко мнения от нета да събера за това лекарство,натъкнах се на един форум,там доктор хомеопат(др.Михайлов)го препоръчваше .И в един от постовете ,поне аз останах с такова впечатление направи връзка между липсата на вит.Д и липсата на спокоен сън.Моля мамите които са по запознати да коментират,САМО МОЛЯ БЕЗ СПОР,САМО МНЕНИЯ.На Нели да и се съберат две седмици прием на Вигантол.
Тонита ,моля те сподели защо вашия зъболекар е против силантите

другите си седят на масата, а аз обикалям около нея  Simple Smile

Това все едно аз съм го писала,още преди да разбере ,че може да стъпва,ако не спи е невъзможно да седна някъде.То и тогава не е препоръчително щото като спра количката и се събужда.

Ох ставам ,че трябва да се боря с един калкан.

Общи условия

Активация на акаунт