http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549797.new#new
Останалите, извинявайте
.
. 
Два-три пъти успях да вляза да почета за малко, ама....бая съм изтървала
Ще наваксам, ама първо да си кажа-
и смешна
Направо ме побърка това дете...нито домашно, нито купешко, пасирано, мачкано, на парчета, топло, хладно, с лъжица, с пръсти, никак нищо не яде...едни голи кори хляб!!!! Ближе ябълката, но не я ще на пюре или парченца
И бяло грозде яде, ама...то това ядене ли е?
В този случай госпожите нямат избор - не могат да изгонят детенце.Друг е въпроса що за родител трябва да си,за да работиш спокойно цял ден при положение,че детето ти е болно и не е в къщи 
Но групите им са по 10-15 деца максимум и 3 госпожи+2 лелки(за яслата,тяхната градина след 4 годинки си е като училище).Та спокойно могат да обръщат внимание на всички.А и явно нямат толеранс към болничните на работното място(не съм запозната със системата им в това отношение).
В този случай децата без ваксини мисля,че ще бъдат потърпевши при една възникнала епидемия 

за малките муцунки!

?
Иначе за алергичните сополи и кашлици и фалшивите бележки-то с вермето се разбира кой родител лъже и кой не,на всеки може да се случи да прати детето си разболяващо се без да усети или пък наистина да не може по никакъв начин да го остави вкъщи,но важното е да е с граници,а не да е практика 

?