От инат и гордост не е със детето?

• 14 609
  • 226
  •   1
Отговори
# 150
Мдам, лоша работа. Надеждата умира последна, никой не иска да му бъде отнета, така че колкото и да си пишем, авторката на тая тема и тая мацка от Пловдив с плейбоя (другата тема), те просто имат нужда да разтоварят тук, а не да променят нещо...

# 151
  • София
Мдам, лоша работа. Надеждата умира последна, никой не иска да му бъде отнета, така че колкото и да си пишем, авторката на тая тема и тая мацка от Пловдив с плейбоя (другата тема), те просто имат нужда да разтоварят тук, а не да променят нещо...

Точно  Peace

# 152

Точно  Peace

Тъжно ми е за нея все пак .
Не й е лесно да се пребори с чувствата си . ooooh!

# 153
  • София

Едната не иска нищо да промени, а другата иска, но не може.

# 154
  • Плевен
Добре де ,Мики, решила си ,че не го искаш със сигурност, а в същото време искаш да му ходиш на гости. Ти какво точно ще правиш в къщата на човек, с когото не желаеш да имаш никакви отношения?
Майка му толкова ли е страшна? А той защо не иска да живее в твоята къща, след като живеехте сами?
Хубаво щеше да е и да помислиш за някои неща преди той да си тръгне. Когато ти давахме съвети, ти се сърдеше. Компромисите и съобразяването трябва да са и от двете страни.
Имам странното усещане,че тези толкова теми и горе-долу еднакви постове ги пишеш, защото искаш той да ги прочете. По-добре му го кажи директно на него,вместо да се измъчваш така.

# 155
  • гр.София

По повод печката,като действащо лице в историята. Много даж
е е проблем пушещата печка!
 А да се топлиш на ток,не знаете ли колко струва? И колко ще се стоплят с духалката?
 На смеещите се столичанки по-горе -дори и в София немалко хора се отопляват с дърва.
 Абе,битовите проблеми са в състояние да прецакат и най-доброто семейство.

На авторката. Не съм ти чела другите публикации . От писаното тук не мисля,че нямате бъдеще заедно.
 Обаче много по-детски подхождате.Дали имате акъл да се разберете  Thinking. Вземете се в ръце,мислете и действайте Peace
 С въпросната свекърва в общо жилище ли трябва да живеете? Или са в къща и всеки си има етаж?
 Ти имаш ли какво да работиш  в онзи град? А мъжа ти?

# 156
Цитат
Абе,битовите проблеми са в състояние да прецакат и най-доброто семейство.

Ако им позволиш!    Peace   Битови проблеми имат всички семейства.Зависи колко ти е акъла и дали ще се оставиш едни битовизми да засенчват основното....

А мъжа й ,за да си тръгне преди година,от дом,в който са живели сами ,и по думите на Мики, никой не им се е месил в живота,явно не му е било чааак толкова добре....Явно има нещо наистина сериозно ,което е разстроило толкова отношенията им,че вече цяла година мъжа й не ще и да чуе за връщане...ама това само авторката си го знае.
И,не,едва ли е само от инат и гордост.Да,мъжете са горди,но когато обичат една жена ,са склонни на доста компромиси.
Не говоря за сульовците,дето си обират крушите при първата неприятност....макар ,че не е невъзможно мъжът й да е от тях.
Но ,когато един мъж обича силно и сериозно една жена,трябва ужасно много да му се е насъбрало ,да му е прекипяло и дотегнало ,за да си тръгне....и да не ще и да чуе за връщане.

# 157
Тя си казва, че родителите й са се месили, не е издържал. Но поне е опитал.

# 158
нИКОЙ НЕ НИ СЕ Е МЕСИЛ.рОДИТЕЛИТЕ МИ ПОМАГАХА СЪС ФИНАНСОВИТЕ СРЕДСТВА ЗА ДА СИ ПЛАТИМ ТОКА ВОДАТА И ДА ИМА И ЗА НАС ЗАЩОТО С 500 ЛВ НЕ МОЖЕХМЕ САМО ТОКА ДА СИ ПЛАТИМ.Както и да е вече съм наясно със всичко и знам че няма да се съберем.Общувам с него заради детето което имаме.Това е няма какво повече да коментираме.Живеехме съвсем отделно от тях самостоятелно.Е в един град бяхме но за живеене не сме живели с тях.Само в началото като родих първите 1-2 седмици за да се възстановя от секциото.После си бяхме отделно но все повече и повече се ядосваше за всичко и животът ми се превърна в ад от вечното му недоволство и накрая вече взех и решение да се разделим.По-добре ми е без него и детето ми е спокойно.

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 10:01 от микимаус

# 159
Мики , защо си мисля , че беше споделила , че живеете с твоите родители ?

# 160
Мики , защо си мисля , че беше споделила , че живеете с твоите родители ?
Моите спомени пък са, че момъка бе обвинил родителите и във вмешателство. Което свързано с категоричността му да не се връща.....май не е безпочвено.
А и от предишни постове на Микимаус имам усещане за неин сериозен натиск да се налага в отношенията им и да командва парада (с вътрешното убеждение съм , че е съветвана от мама!)
Е , няма как да не изстинеш.(мисля аз Tired)

# 161
нИКОЙ НЕ НИ СЕ Е МЕСИЛ.рОДИТЕЛИТЕ МИ ПОМАГАХА СЪС ФИНАНСОВИТЕ СРЕДСТВА ЗА ДА СИ ПЛАТИМ ТОКА ВОДАТА И ДА ИМА И ЗА НАС ЗАЩОТО С 500 ЛВ НЕ МОЖЕХМЕ САМО ТОКА ДА СИ ПЛАТИМ.Както и да е вече съм наясно със всичко и знам че няма да се съберем.Общувам с него заради детето което имаме.Това е няма какво повече да коментираме.Живеехме съвсем отделно от тях самостоятелно.Е в един град бяхме но за живеене не сме живели с тях.Само в началото като родих първите 1-2 седмици за да се възстановя от секциото.После си бяхме отделно но все повече и повече се ядосваше за всичко и животът ми се превърна в ад от вечното му недоволство и накрая вече взех и решение да се разделим.По-добре ми е без него и детето ми е спокойно.

Остави миналото, какво било, ама защо било и тн. Явно е, че нямате бъдеще. Та решението, което си взела - повтаряй си го всеки ден, че е правилното и дано скоро си стъпиш на краката и престанеш да се терзаеш! Да направиш нещо, което трябва, което е разумно, което просто ням адруго решение, тогава - когато сърцето ти иска друго - е много трудно. Чувствата са неподвластни на контрол, просто не вярвам, че може да им се заповядва. Просто трябва да приемеш дет се вика съдбата си. Успех!

# 162
viliko точно така усещам нещата сега в момента че нямаме бъдеще.И тотално се отдалечихме един от друг.Не сме вече близки не разговаряме....то и доста дълго време мина 1 година в която ако всеки един от нас е искал да сме се събрали.Очевидно е че за момента няма да стане.Така че да престанем с пушещи печки и т н.
Това е реалността и действителността.
Така че време е да сложим край на тази тема.

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 10:50 от микимаус

# 163
  • Плевен
Мики, ако той утре ти каже ,че ще дойде да живее в Плевен, ще се съберете ли?

# 164
   Най-добре вземете да дойдете в София Grinning

Общи условия

Активация на акаунт