От инат и гордост не е със детето?

• 14 597
  • 226
  •   1
Отговори
# 165
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile на кой както и където му харесва ще живее НО ПООТДЕЛНО Simple Smile

# 166
  • където ми харесва
Кефи ме факта, че сама си пишеш успокоителни постове, целящи да убедят теб самата колко си права...
Но аз все още смятам, че колкото той е сбъркал, толкова и ти. А ти човъркаш само в неговите кирливи ризи...не ми изглеждаш съвсем невинна за разпада на връзката ви...
А факта, че си мислиш, че детето ви е ок, като сте разделени и дори не правите опити то да е в здравословна семейна среда е голяма грешка.
Е, ако се биехте и имаше нон-стоп скандали е разбираемо да се разделите, но не си споменала за такива...
Както и да е-живота си е твой, мъжа и детето също. Просто не се отдавай на ината си, когато действаш, а премисли хубаво всеки един аспект, възможност и последствие  от действията си!

# 167
Така че време е да сложим край на тази тема.

То ние лесно ще я приключим, но ти май не я приключваш и пускаш регулярно. Пък като видиш, че не е на твойта, я приключваш временно.  Като в семейните отношения.

Но аз все още смятам, че колкото той е сбъркал, толкова и ти. А ти човъркаш само в неговите кирливи ризи...не ми изглеждаш съвсем невинна за разпада на връзката ви...
Peace

# 168
Kat Von D това си е лично мое решение да не съм с бащата на детето си и ти ако можеш да търпиш някой да те прави на 2 стотинки за буквално нищо при мен тези не минават.Да върви да си изкарва лошите настроения на други пък да видим коя ли ще е тая която ще го изтърпи.Може да съм сама но знам защо съм сама.Ще дойде време когато той като остане съвсем сам и без майка си ще дойде и ще почука на вратата ми.
аМА И В БОЛНИЦА ДА ВЛЕЗЕ НЯМА ДА ГО ПОСЕТЯ КАКТО И ТОЙ ПРАВИ СЪС НАШЕТО ДЕТЕ КОГАТО Е БОЛНО.дОКАТО БЯХМЕ ЗАЕДНО ДЕТЕТО НИ КАТО БЕ БОЛНО НЕ ГО Е ПОГЛЕЖДАЛ С ДНИ.тОВА ли е истинския баща??????????????????

# 169
  • София
Непрекъснато повтаряш как щял да се върне по някое време  ooooh!

# 170
Kat Von D това си е лично мое решение да не съм с бащата на детето си и ти ако можеш да търпиш някой да те прави на 2 стотинки за буквално нищо при мен тези не минават.Да върви да си изкарва лошите настроения на други пък да видим коя ли ще е тая която ще го изтърпи.Може да съм сама но знам защо съм сама.
      Ами защо тогава твърдиш, че неговият инат е причина за раздялата? Излиза, че твоята нетърпимост към поведението му е довела до там.
      И ако ти не го искаш, каква е целта на темата? Вярваше, че като се разделиш с него, ще хукне да те спира? И ще изпълни всички твои желания? Може и да има такива мъже някъде по света, но аз не съм ги срещала.

# 171
Никаква не е целта на темата ми.Не целя нищо нито пък вредя на някого.

# 172
Работата е там, че все някой ден ще се намери някоя, с която той да се събере. Ако мислиш, че ще стои сам... Тези твои фантазии, как той трябвало да се благодари, че не си се развела с него, са някаква твоя защитна реакция в момента. Така че както сега ти сълзливо нареждаш за бъдещия мъж, на когото детето ще казва "батко", така се подготвяй и за "каката" от страна на бащата. И гледай дотогава да си превъзмогнала поне раздялата.

# 173
    мики, разбира се че не вредиш, но как очакваш адекватни мнения, върху които да помислиш, и ако щеш - някаква помощ от хората, които се включват?
    Не че някой може да ти даде рецепта за справяне със ситуацията, но поне поле за размисъл, различна гледна точка и представа как изглеждат нещата отвън би могла да получиш.

# 174
  • Плевен
Simple Smile Simple Smile Simple Smile на кой както и където му харесва ще живее НО ПООТДЕЛНО Simple Smile
Тогава ,какъв е проблема,че той иска да живее в неговия град? След като и ти не  искаш той да дойде тук,  какво очакваш да направи в крайна сметка.
А в неговия град не можете ли да живеете отделно, на квартира например?А градът му е много хубав все пак.

Най-добре седни, помисли си много хубаво какво искаш, с него ли ,без него ли, в кой град, готова ли си на някакъв компромис, и ако имате  пресечни точки се взимайте пак. Ако нямате, спираш да мислиш за него, нито лошо,нито добро и започваш живота отначало колкото и да ти е трудно.

# 175
Никаква не е целта на темата ми.Не целя нищо нито пък вредя на някого.

Не вредиш, разбира се, но тука има хора, които са с повече опит, минали са през сходни ситуации и биха могли, ако получат адекватно описание на ситуацията да ти дадат и смислен съвет, или поне да споделят нещо полезно.
   Отстрани се вижда, че си много ядосана на мъжа ти, обвиняваш предимно него, но не е ясно точно за какво, явно е имало караници и се чувстваш обидена... но все пак за едно дете е най-добре да живее и с двамата си родители, ако семейството не е непоправимо разстроено, нали знаеш това?
   А че ще се довлече на колене да ти се моли, не бива да се надяваш много-много. Ще си намери някоя като нищо.

# 176
По-скоро е това последното
спираш да мислиш за него, нито лошо,нито добро и започваш живота отначало колкото и да ти е трудно.

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 14:29 от микимаус

# 177
В началото н учебната година, един ден дъщеря ми се прибра крайно разстроена вкъщи, понеже разбрала, че голяма част от децата нямали бащи вкъщи. Цял ден мърмори " никой няма баща, само аз имам". Накрая ми писна и казах " Добреееее де, ще го изхвърля, като толкова ти пречи". А хлапето отговаря " Не пречи много, ама не е фешън да имаш баща у вас". Викам, такаааа ли, че аз винаги съм била на гребена на вълната, този път защо изостанах така...Но ме е жал да го гоня, че се застуди много.

# 178
А градът му е много хубав все пак.

Моля те , кажи кой е градът.  Умираме от любопитство.  

микимаус , вредиш само на себе си и на детето си.  

# 179
Ох, не е смешно, но постът на Аниесе ме разсмя.

Общи условия

Активация на акаунт