Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тенденциите и основните наблюдения на майките по време на второто раждане според майчиния опит?
Какви са основните разлики в опита на майките при второто раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тенденциите и основните наблюдения на майките по време на второто раждане според майчиния опит?
Майките съобщават за различни преживявания във второто раждане. Въпреки че няма универсални тенденции, някои от тях отбелязват, че второто дете се ражда преди термина, раждането протича по-бързо, след раждането на второ дете свалянето на килограми е по-трудно, качват се по-малко килограми през втората бременност и зачеванията след раждане са по-лесни. Майките също така отбелязват различни наблюдения по време на второто раждане. Някои от тях включват по-бързото протичане на раждането, предизвикателството да свалят килограми след раждането, наддаването на тегло е по-малко през втората бременност и честотата на забременяване след раждането.
-
Какви са основните разлики в опита на майките при второто раждане?
Опитът на майките при второ раждане може да варира значително. Някои от различията включват различни видове болка по време на раждането, по-бързо протичане на раждането, по-едро бебе при второ раждане, по-трудно сваляне на килограми след второ раждане, по-малко наддаване на тегло през втората бременност и по-лесно забременяване след раждане.

- 1.Точно така-няма...първата беше трудна,с много гадене и повръщане,само с лекарства-за гаденето,за задържане ,и т.н.до раждането,а втората-страхотна бременност,нищо общо с първите симптоми 2.Второто детенце се роди 1 ден преди термин.Но уточнявам,че за първото бях с предизвикано раждане 2 седмици преди термин. 3.При мен второто раждане си мина съвсем нормално и болките ми бяха поносими
.С такива болки мога да родя още 3 пъти....
4.Да,протече за има-няма 4 часа. 5.Второто ми дете се роди с 250 гр.по-едър от каката. 6.При мен беше това,че с втората бременност наддадох само 7-8кг и сега съм с килограмите ми преди да забременея. 7.Да-с първата бременност качих доста повече. 8.Това незнам,защото ние се пазехме докато решим да си имаме второ детенце-така,че и двете са ни планувани

-по време на раждането / второто/- смъкнах 10 кг, буквално за часове....