Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 446 239
  • 1 400
  •   2
Отговори
# 1 275
при мен се появха в следствие на гъбичките - лекарката каза че е нормално, при мен беше доста силна инфекцията . А хемороидите излекувах пак с гиналгина. Те са вагинални таблетки и към края когато се е разтворила и малко или много тръгва да потича от влагалището- просто  намазвах по хемороидите /по поръка на лекарката/ И понеже аз и преди имах хемороиди я помолох да ми препоръча нещо за тях.
Тя ми каза превантивно 2-3 пъти в седмицата след душ да се мажа с хемогел /който е подходящ и за раздразнена кожа около и на тиъгълника/. А ако случайно пак се появят хемороиди пак с гиналгин - леко разтворен с водичка че да стане на кашичка и мажеш външно мястото /тук говорим за външни хемороиди/
Но всичко си е много индивидуално. Просто при мен реакцията от гиналгина беше много бърза.
Трябва си консултация.
А що се отнася до гъбичките на гънките - понеже те се появиха по-късно и по-трудно се махат от самата кожа - 2 -3 капкии лимонов сок с малко сода - и след 3 дни не можеш да кажеш че някога е имало нещо там. И разбира се за омекотяване на кожата - кокосово масло.

# 1 276
благодаря, и аз съм чела ,че хемороидите са в следствие на някакви гъбички , не знам какво да мисля, защото всеки лекува по отделно без цялостен поглед и ние сами се мъчим да решаваме проблема

# 1 277
  • Mediterraneo
Хемороидите няма как да се появят в следствие на гъбичките!

# 1 278
ок, ти си знаеш. Аз само споделям при мен как се развиха нещата. При всеки си е индивидуално.

# 1 279

Хемороидите също са един вид паразити, както и гъбичките!!!

# 1 280
при мен обяснението беше, че там всичко е на милиметри едно от друго -нормално е при инфекция и съответо отслабена имунна система, инфекцията да е верижна.
Но ако имаш само хемороиди без гъбички - това си е отделна история. При мен преди се бяха появили в следствие на внезапен силен стрес - отидох на море, и на втория ден се бяха махнали. Морската вода действа безотказно.

# 1 281
ето и за това съм съгласна за връзката между стреса и хемороидите, и при мен  е така

# 1 282
  • Mediterraneo

Хемороидите също са един вид паразити, както и гъбичките!!!

Стига бе, сериозно ли го смяташ това?!

# 1 283
знаем какво са хемороидите модел разширени вени , но и аз съм чела ,че причината им за появяване също може да са някакви гъбички, както пише че хемороидите са 7 болести, нещп комплексно е

# 1 284
Хемороидите (имам един външен , който понякога се подува и боли ) са вид разширени вени и се получават при заседнал начин на живот  и запек най- често , но  не мисля ,че има общо със стреса  или поне не  мога да си го обясня  newsm78 поне при мен е заради  седенето пред комп. , но пък гъбичките , които лекувах миналата година се бяха появили точно от стреса , понеже имунитета отслабва.....
Но както беше написано по нагоре  и аз съм мн съгласна ,че морето действа добре , но подчертавам за външни хемороиди ,ако са възпалени вътрешни може да не е добра идея , но пък морската вода провокира инфекции демек гъби .... ирония   Grinning Grinning Grinning

# 1 285
  • Плевен
Да се включа и аз с мнение по въпроса за гъбичките.Някъде по-нагоре видях рецептата с масло от чаено дърво и веднага я изпълних.За една вечер сърбежа изчезна,а за още една и гъбичките.Много по-евтино ми излиза от колкото да слагам всяка вечер полижинакс,и два седмици след приключване на лечението с него,да се появят пак.Ще видим дали ще се отърва за по-дълго време с чаеното дърво.Иначе 6 месеца подред пих антибиотика Фунгокап и само 3 месеца след това гъбичките се завърнаха.Дадох близо 200 лева за него и ме "спаси"от гъбичките за 3 месеца!Писна ми да ходя по гинеколози и да се тъпча с лекарства,писна ми на всеки да казвам да изпише лекарство съвместимо с кърменето и да ме мислят за луда и да ме обиждат и подиграват,за това че искам да кърмя детето си!

# 1 286
гинеколозите изписват най-скъпите антибиотици, които само влошават състоянието и отслабват естетвената защита /да се връщаш пак и пак Simple Smile /
Аз единствено гиналгин си позволих - но се оказа, че една на 1000 лекарки го изписва, защото върши работа срещу всякакъв вид гъбички, минингит и т.н. и струва 4лв..
Иначе естествените средства са истината Simple Smile

# 1 287
Миналата година след като 2 месеца бях на море получих "смесена" инфекция, по думите на докторката. Лекувах я 2-3 месеца. Каза ми че най-веротятно е от басейна.
Тази година отидох на морето и реших че в басейн няма да влизам. Не влизах, но след две влизания в морето пак бях с гъби... При това ходих на Иракли на плаж, където няма хотели и канали да се изливат в морето.
Водата в нашето море вече е толкова мръсна, че солта и йода в него не успяват да се преборят с всички гадове дето плуват във водата. Sad  След като се оправих, цял месец си плувах само в басейна, всеки ден, без проблем.

# 1 288
Момичета... здравейте! Аз съм онази, която Ви даде идеята за лечение на гъбичките с Чаено дърво, както и онази, която Ви казва, че хемороидите са вид "паразити"... и онази, която подкрепя и научно може да потвърди, че стресът е свързан с разширените вени (в частност и с хемороидите).... и онази, която може да каже още мнооооого неща и те все няма да са свързани с официалната медицина.

Предлагам Ви, момичета, изпитана върху самата мен рецепта за лечение на гъбичките. След като я приложих за първи път, нямах тази "напаст" в продължение на половин година, докато не посетих басейн (т.е. си ги "лепнах"). Отново приложих тази рецепта след басейна и за три нощи всичко мина!!!

Изследвания не са необходими!!!!!!! (Забележете) Пари не Ви са необходими. Рецептата е на Мермерски: с Мед (захаросан) + Сода бикарбонат. Резултатът е поразителен!!!!!!!

* Една супена лъжица захаросан мед и 1 с.л. сода бикарбонат се разбъркват добре. Правят се топчета колкото грахово зърно и всяка вечер се слага по едно във влагалището.

* За случая се използва захаросан мед. От него се взема едно парченце с големината на орех, слага се върху чиста марля и с дълъг конец се прави тампон. Вечер преди лягане след обичайния тоалет на половите органи се поставя и тампонът, но по-дълбоко във влагалището. Така се заспива, а на сутринта тампонът се изважда чрез конеца и се прави промивка. В един литър топла вода се разтваря 1 ч.л. сода бикарбонат. Достатъчни са около десетина процедури, но ефектът се забелязва още в началото на лечението.

За мен лично мед +сода значи много!!!!!!!! Содата повишава PH-то във влагалището и като стигне до 5.5 тогава идва реда на меда. Той пък от своя страна при това PH на "средата" започва да отделя H2O2 (Водороден пероксид или т.нар. Кислородна вода) и така гъбичките изчезват.

Евтино и с резултат!

Успех!!!  Hug

# 1 289
и аз съм доволна от меда и содата, въпреки че лекаря ми се скара и ми даде лекарства, аз не ги взех  и си правих твоя тампон с маслата  bouquet , ако измислиш лек и за хемороидите  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт