Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява препаратът Варбург и какъв му е съставът?
Какво представлява лечението с Микоммакс и Гино-Певарил?
Какви са симптомите на гъбични инфекции и какво представлява зачервяването на гениталиите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява препаратът Варбург и какъв му е съставът?
Препаратът Варбург е противогъбичен препарат, който се използва за лечение на гъбични инфекции. Съставът му включва активно вещество варбургинон, което е екстракт от растението Hypericum perforatum, известно като голям кантарион. Този компонент е известен със своите антимикотични свойства, които го правят ефективен при борба с гъбични инфекции.
-
Какво представлява лечението с Микоммакс и Гино-Певарил?
Лечението с Микоммакс и Гино-Певарил е комбинация от противогъбични лекарства, използвани за лечение на гъбични инфекции. Микомаксът съдържа флуконазол, а Гино-Певарилът съдържа иконазол, като и двете са ефективни при лечението на гъбични инфекции. Комбинираното приложение на тези два препарата може да бъде предписано от лекар за лечение на упорити гъбични инфекции.
-
Какви са симптомите на гъбични инфекции и какво представлява зачервяването на гениталиите?
Симптомите на гъбични инфекции включват бял, гъст секрет, сърбеж, парене, болка при полов акт и зачервяване на гениталиите. Зачервяването може да бъде признак на гъбична инфекция и често е придружено от сърбеж и дискомфорт. Ако се появи зачервяване, важно е да се консултирате с лекар за правилна диагноза и подходящо лечение.
-
Какво представлява лечението с Trinidadol, Micomax и Gyno-Pevaryl?
-
Какво представлява лечението с Ломексин и как се прилага?
и аз като вас се боря усърдно с тези гадове. Искам да попитам Макмирор комплекс и 12-те капсули ли трябва да си сложа в 12 поредни вечери или не, защото не разбрах когато ми обясняваха. Извинявам се, ако въпроса ми е глупав обаче, след като прочетох предишните теми, в които сте писали виждам, че за съжаление някои от толкова лечения вече са станали специалисти. Моята съдба е подобна на вашата, само че преди години някак си се беше закрепило положението след толкова много лекарства и медикаменти, така и не разбрах от какво ми мина, но ето отново се боря с гъбите вече една година. И също така искам да попитам вие използвате ли интимни душ гелове или не. Аз от както започнах да ровя в интернет и да чета по темата се мия само с вода, но не съм сигурна дали не е по-добре да се използва и някакъв препарат за интимна хигиена, ако може да ми препоръчате някои. Използвала съм Лактацид и Гинофит, но май няма никаква полза от тях. Благодаря на всички предварително
! Аз също се боря с упоритите гъби от доста години, но без особен резултат! За момента след курса на лечение изчезват, но при първия удобен случай на стрес, срив в имунната система, прием на АБ, настинка или независимо какъв друг здравословен проблем се появяват с нова сила и ме връщат в изходна позиция
! Истината е, че след приема на определен противогъбичен препарат организма ни става резистентен към него и при налагащо се последващо лечение той вече не е ефективен! В момента отново се лекувам, но не съм сигурна, че ще имам траен резултат както до сега.........искам да ви попитам за мнение относно комбинацията :Микомакс и Гино певарил? Това ми изписа проф. Карагьозов преди няколко дни като последен вариант, защото при мен нещата са вече хронични и ще бъде доста трудно да не кажа невъзможно премахването им
!
!