Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 446 297
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 245
  • някъде
Да са ви казвали да не правите тоалет преди взимане на влагалищен секрет?

# 1 246
Цялостното състояние на организма естествено повлиява влагалищната среда.  Бременността и одисеята с гъбичките са ми близък спомен от преди 2-3 месеца. Дано метода ти продължи да работи докато се появи бебчето, а пък и след това  Peace
Имах предвид в предишния си пост, че лактобацил жив или мъртъв няма как да отиде от храната във влагалището. За това не бива гинеколози и ... да изскачат с реплики "еххх киселото мляко не е, като едно време в него вече няма лактобацили", защото звучи просто смешно. Храната и състава и обаче повлияват организма като цяло и съответно здравето не само на влагалището.

И аз така мисля – явно някои гинеколози говорят странни неща на хората. А на мен какво ми трябваше да се хваля, че държа гъбите под контрол, ами ето, излязоха от контрол. Сега след много ровене и четене, слагам 7 капки масло от чаено дърво в една пълна супена лъжица кокосово масло (служи като база) и 5 капки прополис, потапям дамски тампон с това, поставям и преспивам с него. Това го четох пак тук май като рецепта от лекар. Сърбежът и зачервяването изчезнаха, момичета, не е за вярване, ще го правя както е рецептата 7 нощи. Не съм луда във втори месец да им пия Микомакса на лекарите, който ми предписаха. Четох резултати от едно клинично изпитване в Полша, където кандида албиканс, напълно устойчива на флуконазол и низорал се повлиявала от чаено дърво...Ами кажете ми защо се крие тази информация, защо лекарите не препоръчват чаено дърво например, а антимикотици - и то на бременни?? Пак побеснях

# 1 247
И аз да питам за тази рецепта,кокосовото масло в аптека мога ли да го намеря и прополиса е този,който се разтваря във вода за пиене ли,и аз ще пробвам това,тези рецепти споделени тук са ми по-полезни от лекарите

# 1 248
И аз да питам за тази рецепта,кокосовото масло в аптека мога ли да го намеря и прополиса е този,който се разтваря във вода за пиене ли,и аз ще пробвам това,тези рецепти споделени тук са ми по-полезни от лекарите

Аз всичко си купих от аптеката - кокосовото масло е на Икаров - 60 мл, маслото от чаено дърво трябва да е висока концентрация, моето е на PRANAROM, и слагам клеева тинктура, защото не намерих чист прополис (в нея има 30%) , ако си намериш чист е по-добре (същия, който и за пиене), защото в клеевата тинктура има малко алкохол (при няколко капки не се усеща де, но все пак). В една малка пластмасова кутийка , след като измия с гореща вода и сапун слагам кокосовото масло, и после капките прополис и чаено масло, разбърквам и топя тампона. Тампонът не се надува, защото реално е само мазнина, и се поставя лесно. Втори ден слагам тампон и подобрението е видимо, ще пиша след 7мия как ще е.  Дано ти помогне!

# 1 249
огромно благодаря, Aggalia, записах си всичко, след работа ще си ги взема и започвам, свърших отдавна лекарството и още не съм отишла на повторен преглед, но ще си направя този тампон и мисля ,че всичко ще е наред, благодаря отново   bouquet

# 1 250
 Възможно ли е корема ниско долу да е надут от наличието на гъбички?

# 1 251
  • София
Здравейте,

Според вас може ли да се получи увеличение на лимфни възли в слабините от инфекция с Кандида Глабрата? Имам леко увеличени 2-3 възела, стената на влагалището беше леко зачервена при прегледа и от микробиологията стана ясно, че имам "кандида глабрата в голямо количество" Sad
В сряда ще правя ново микробиологично изследване, не знам дали се е махнала гъбата... не съм убедена... Лимфоцитите в кръвта са завишени също  Confused

# 1 252
  • София
Разбира се, че тоалет се прави , но не и вътрешна промивка.

Възможно ли е корема ниско долу да е надут от наличието на гъбички?
Не. Едното няма нищо общо с другото.

# 1 253
  • някъде
Разбира се, че тоалет се прави , но не и вътрешна промивка.
Сестрата ме предупреди по телефона без сутрешен тоалет, на което аз се зачудих и тя отново го повтори. Четох статия как се взима секрет и пишеше да се направи тоалета сутринта...но така или иначе нямаше да отида неизмита.

# 1 254
Ах и аз често си се боря с тях, полов живот нямам повече от година, и защо ми се появяват от време на време, стегнато бельото ми не е както е и от памук и коприна, антибиотици не съм пила от зимата.... о ужас, а и морето ме чака, как с толкова изобилие......

# 1 255
  • някъде
И аз съм само с памучно бельо, напоследък пера на ръка с гореща вода и гладя. Но явно всичко идва от имунитета.

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 19:28 от Д и д и

# 1 256
Ами не знам да не би тоалета да пречи по някакъв начин да се види наличието на лактобацили ? Просто предположение.

# 1 257
Сега бях на преглед,каза за всеки случай да направя още 2 курса по 7 дни с клотримазола,и да съм ходила на евин плж да си пека.....на слънце каза,незнам какво да мисля,аз 2 вечери си правих тампон с маслата

# 1 258
Извинете, това кокосово масло http://apteka.framar.bg/11002852/%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BE% … E-60-%D0%BC%D0%BB става ли за пиене или е само са външно прилагане?

# 1 259
Извинете, това кокосово масло http://apteka.framar.bg/11002852/%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BE% … E-60-%D0%BC%D0%BB става ли за пиене или е само са външно прилагане?

Това ползвам аз за тампоните с масло от чаено дърво, само за външно приложение е!

Общи условия

Активация на акаунт