ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 51 890
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
часовете на хранене newsm78........................., мисля, че не трябва да се съобразявате с мен и това, че при мен режима работи, а и не се знае до кога ще е така. Да мине един месец и тогава твърдо ще зная има ли резултат.
Закусвам около 9 ч., понякога и в 8, нямам точни часове на хранене. За щастие сега съм в отпуск и се справям. Не зная като започна работа, тъй като работя на смени.
Ориентировъчно се храня през 3- 4 часа. Останалите часове приблизително - 12, 15, 18/макс 19/. Но винаги има изключения. Както казах повеч от 8 блока ми е невъзможно да поема. Не правя 5-тото хранене. Сигурно би било по-добре към 21 ч. 1 блок прясно или кисело мляко. И ще се постарая да го въведа.
Съобразявайте се с режима, не с такива като мен!!! Дали не сгреших,ч е споделих ............................... Embarassed

# 391
The Baroness, а пиеш ли достатъчно вода. Забелязала съм, че при мен това има значение. Naughty

# 392
Раздвоих се,защото гледах снимки за диетата -60......НЕВЕРОЯТНИ РЕЗУЛТАТИ.  Има ли добри резултати с тази диета от форума? Да споделят мнение за този тип хранене. Според вас коя е по- добра"в зоната" или "- 60" и защо?Трябва ли да си купя кантар за да съм сигурна ,че съм в зоната?

Ми аз не знам каква е тази диета -60 и на какъв принцип е, но ще потърся инфо. Според мен обаче, който иска да спазва Зоната както трябва, е задължително да прочете книгата. Забелязвам, че всеки ден тук се задават въпроси, чиито отговори са в книгата на Бари Сиърс. Тя се чете много лесно. Като знаеш на какъв принцип се основава която и да е диета, ще можеш да прецениш коя е по-подходяща за теб и твоя начин на живот.

# 393
  • София
mami21 , пия колкото мога, в смисъл налагам си да не пропускам  Hug
Аз мисля, че просто привикнах, в доста други режими го има това, сваля се до 1 момент и после се задържа  Peace Някои ги устройва, толкова са искали и са доволни от режима и живота . Но ако човек не е доволен от килата, на които спира да слабее  newsm78
И тук гледам доста хора само с по 1- 2 кг свалени за доста време. И аз в началото стартирах добре, като mayy , но след първото отклотение всичко приключи и сега дори съм и по-стриктна от началото и не става нищо. Е, да, продължавам да се чуствам добре, но няма дълго да изтрая да гледам цифрите на кантара да си седят така, ще стане беля, а не ми се ще  Whistling
Та продължавам, днес закусих 1 блок, сега обяд имам от 3 блока, взела съм си с мен и 1 следобедна закуска от 1 блок, в нас вечеря...абе не е лесно да мъкнеш 1 куп кутиики на работа всеки ден  Mr. Green

# 394
The Baroness, колко кг имаш още като цел да стопиш? Ясно е, че не може непрекъснато да се слабее. Може да направиш лунна диета с айран, за да ти се върне настроението като видиш кантара  Laughing

# 395
  • София
 Hug Да, с айрян свалям и после връщам сваленото и пак лошо  Mr. Green Не е непрекъснато, аз от месеци не съм свалила и грам трайно  Tired
Имам 3 килограма да сваля, ту свалям 1-1.5 , ту го връщам и така 1 година почти вече и в 1 момент ще откача- тогава  даже и да ги сваля, май в психиятрия ще съм  постъпила и едва ли ще се зарадвам на успеха  Crazy

# 396
The Baroness Колко кг общо си успяла да свалиш със Зоната и за колко време? И кантарът, на който се теглиш, електронен ли е?

# 397
  • София
В крайна сметка николко  Tired Започнах на 23 август, на 15 септември вече бях с 1.5 кг по-лека, свалях бавно. На 26 септември имах празник, наруших режима и върнах килата и от тогава НИЩО, само +/- , въртя се в кръг  Crazy Електронен е, аз от години си се поддържам с режими и спорт, следя си всеки грам,но тази година никой вече не ми действа от "моите си" и затова съм тук и ми е труден вашия още, но нямам избор  Blush

# 398
В крайна сметка николко  Tired Започнах на 23 август, на 15 септември вече бях с 1.5 кг по-лека, свалях бавно. На 26 септември имах празник, наруших режима и върнах килата и от тогава НИЩО, само +/- , въртя се в кръг  Crazy Електронен е, аз от години си се поддържам с режими и спорт, следя си всеки грам,но тази година никой вече не ми действа от "моите си" и затова съм тук и ми е труден вашия още, но нямам избор  Blush

В такъв случай не си привикнала Simple Smile Прочети Зоната, и даже и другите книги. Мисля, че Овладяване на Зоната се казва другата основна книга, и виж дали ще откриеш причината.
Аз например, даже се учудвам че съм отслабнала с 1+ кг за около 3 седмици, като през няколко дена се отклонявам.  Embarassed

# 399
  • София
Carmen  Hug  Зоната я четох преди да се спра на режима, но не помня от къде я свалих  Embarassed
Къде да я търся тази Овладяване на Зоната?
Аз също усещам, че ми трябва време да свикна, не искам да се оплаквам само и да ми се карат тук за тези 5 хранения, даже напротив- искам да се похваля и аз с нещо   Mr. Green

# 400
Овладяване на Зоната не знам откъде може да се свали, но да се купи може от тук. И аз не съм я чела още, но ще ми изпратят и нея.

Аз току-що бутнах във фурната спаначената феерия на Emigrantka, да видим какво ще се получи   chef

# 401

Ето на мен как ми се получи. Ще го хапна за вечеря Simple Smile Другия път ще експериментирам и ще му сложа лук и печени чушки.

# 402
newsm78 Закуска овесени ядни 2 блока + 200 гр.мляко + 10 гр.ама протеин на прах. Къде е грешката ? Как трябва да изглежда тази закуска в зоната. Защото обичам за закуска овесени ядки, и имам протеин.

Ами мазнините?  newsm78 Аз не съм спец с протеина на прах, но мисля, че тук трябва да е 14 гр (2 блока).

Забравих да ги напиша капсула рибено масло 1000 мг.

Раздвоих се,защото гледах снимки за диетата -60......НЕВЕРОЯТНИ РЕЗУЛТАТИ.  Има ли добри резултати с тази диета от форума? Да споделят мнение за този тип хранене. Според вас коя е по- добра"в зоната" или "- 60" и защо?Трябва ли да си купя кантар за да съм сигурна ,че съм в зоната?

Никои не ми отговори, но се надявам някои да ме коригира, защото ми е за първи ден.
 Обед пилешко 2п.б зеле 2-в.б постно( без мазнина)-2 чаши+ 40 гр кашкавал
 вечеря е тук дойде проблема изядох 7 шоколадови бонбона и не знаех как да продължа????
 Изядох 2 белтъка и едно цяло яйце + 1 коф.к.мляко
 И този ден има ли нещо общо със зоната ???? newsm78

# 403
  • Варна
миличка така протеиновите ти блокове идват повече със кашкавала т.е си хапнала 3ПБ,2ВБ и никакви мазнини,а за закуската овесените ти ядки колко грама са-тукк пак имаш повече протеини и никакви мазнини Peace

# 404
  • София
BobiPak , това зеле готвено без мазнина за да е 2 ВБ е около 350 грама значи + пилето 2 ПБ-ок. Ама този кашкавал защо  newsm78 Вечерята е 4 ПБ и доста въглехидрати  Confused Мен за такова меню ще ме изгонят от темата директно  smile3513 smile3512

Общи условия

Активация на акаунт