чувствам се сьвсем сама!

• 12 518
  • 138
  •   1
Отговори
# 45
OX'AMAH, може  ли  човек записал  докторантура  като  теб, да  е  толкова  неграмотен?
Това  ми  прилича  на  пързалка!  Whistling Wink

# 46
  • София
всъщност, ти искаш бебето или мъжа? Тези представи как ти работиш с гледането на бебе и да изхранваш всички, а таткото само да учи, хич не са добри за теб. такъв мъж не ти трябва. Ще има да береш чдове.

# 47
# 48

Виктория,авторката сподели, че не живее в Бг-може би просто няма кирилица.
Какво е твоето оправдание за изпуснатата запетая?

# 49
  • София
Работа, докторантура, дете - мислиш ли, че ще можеш да ги съчетаваш всичките без чужда помощ?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Май първо на този въпрос трябва да си отговориш. И то сама, а не да търсиш отговора от него.

# 50
Според мен не си струва да се събираш с този човек. Ако си сама, поне ще гледаш и издържаш само едно дете, което така или иначе ще порасне. Ако си с таткото ще дундуркаш две , с тази разлика, че едното нито ще порасне, нито някога ще ти бъде в помощ.

# 51
  • София
И на всичко отгоре ще се подяжда или ще си живее като ерген, пък ти дундуркай бебе и изхранвай семейство!

# 52
Според мен не си струва да се събираш с този човек. Ако си сама, поне ще гледаш и издържаш само едно дете, което така или иначе ще порасне. Ако си с таткото ще дундуркаш две , с тази разлика, че едното нито ще порасне, нито някога ще ти бъде в помощ.

И аз така мисля.

# 53
  • София
Честно казано, по това, което си писала до сега - не ви виждам заедно..Бебето е нещо прекрасно, само си помисли как ще се оправяш сама с него, с учене и работа...Помисли си добре!!!

# 54
Аз искам да попитам OX'AMAH.
В темата с кг споделяш , че имаш мъж , който те носи на ръце .
За същия този мъж ли говориш ?

Иначе съм абсолютно съгласна с това :

Peace

# 55
А, ето някой, който чете внимателно Wink. Аз почти никога не помня кой какво пише в предишни теми, а и никога не гледам публикациите на никой

# 56

Наистина няма нищо общо между мъж,който те носи на ръце и тук описвания..... 
Може би авторката е очаквала след "Мило,бременна съм!"   ,той да скочи,да хукне да се мести, да предлага брак или да заживеят заедно,изобщо да действа.
А той си трае....дали хич не му се искат промени,или не иска ангажимент,или изобщо още не е осъзнал какво се случва,но определено не реагира както на авторката й се иска.
И като насложиш върху това и нейните объркани мисли,представи и очаквания за това,което предстои,и ето ти -съвършената каша.   Simple Smile
МОже би това наистина не е тема за обсъждане в скайп....Дано се видят на четири очи и да имат възможност да обсъдат всичко спокойно ,без нападки и обвинения.

# 57
Бременна сьм сьвсем от скоро и имам чувството, че няма и един човек, на когото да се опра наистина за помощ и сьвет. мислих да не казвам на родителите си. но майка ми сама се досети.нищо не ми казва - нито да нито не. само ме изкритикува, че не сьм била внимателна, че не е добьр момент и колко винаги било трудно всичко с мен. приятелят ми той много иска детето, но имам чувството, че иска него, а не мен. с него не се разбираме - от две седмици не мога изобщо да го тьрпя.  ние бяхме скарани и не си говорихме 1 седмица, преди да разбера, че сьм бременна. той единствено ми беше написал едно писмо от два реда - ъкога ще се видим?ъ . когато сьм изпадала в лошо настроение, бил решавал да се отдрьпне докато ми минело. и така цяла седмица. да, но частично неговото поведение и отдрьпване са причина за настроенията ми. За мен този човек не ме обича, независимо, че го казва. не искам да сьм с човек, който е до мен само когато сьм в хубаво настроение.

Ами ти всъщност ясно си написала, че не искаш да си с него! Тогава - за какво е темата???
Съжалявам, че ще го кажа - но при тия мисли бих направила аборт.

# 58
  • София
То, и аз помня много добре какво е писала авторката в други теми, дори жестоко се скарахме в една тема, в която твърдеше и убеждаваше колко супер мъж има до себе си, но бях решила сега да не го споменавам тук, че ми стана жал. Ако е истина всичко, което пише, хич не й завиждам с точно този "грижовен" мъж и до известна степен клоня към мнението на Вилико. Все пак, решението трябва да си е нейно, но първо трябва да премисли много внимателно доколко иска и смята, че може да се справи с отглеждането на детето сама. И ако реши да го ражда, да се вслуша в опита на доста хора от подфорума  на самотните родители. Не знам, аз лично не бих се наела да раждам дете точно от този мъж, точно сега.

# 59
От моя опит с такъв мъж, който гледа само на него да му е добре , ще кажа , че шансовете за положителна промяна са никакви .  Peace
Но като гледам и от нейна страна не кипят някакви силни чувства . ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт