Кухните - 40 тема

• 93 015
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте и от мен. И нашия проект на куннята е готов. Сега трябва само да се изпълни. Може ли за съвет който има кухня като цветове венге с ванилия да каже в какви цветове е боядисана стаята. Имаме две фигури над масата за хранене и над дивана, но незнам в какво да ги боядисаме? Столовете си ги купихме от Практикер и са едни уранжави, масата за хранене също е венге. Просто вече много се обърках. Исками се да кача снимки за да се добие по ясна представа, но нещо не се получава сега. Благодаря оредварително.

# 301
  • Раковски
Виж тази  кухня, венге с ванилия е -> http://kuhni-muhni.hit.bg/DSC_7513.jpg

# 302
Виж тази  кухня, венге с ванилия е -> http://kuhni-muhni.hit.bg/DSC_7513.jpg
Много е красива!!! Кой я е правил?

# 303
# 304
Shadowman, не знаех, че си от Направи си сам. Браво.

# 305
Хареса ми тази кухня - много добре изглежда - чисто, спретнато, без излишни натрупвания. Само се чудех - удобна ли е мивката така? Малко ми идва ъглова и навътре. Но имайки предвид, че аз нямам миялна машина поради липса на място, доста мия на ръка. Може би, ако е за 2-3 чаши не е неудобно.

# 306
  • Раковски
Малко в ъгъла дойде, но при липса на място това е решението, като застанеш срещу нея идва малко в ляво.
St. почти навсякъде се подвизавам с този ник.

# 307
# 308
  • Раковски
madlena, като човек занимаващ се с тази работа виждам няколко неща които не ми харесват, не коментирам цветове, дизайн и други неща а работата. Там където се събират двата плота (почти) щеше да е добре да се "цункат", също така колоната можеше да бъде облечена с материал от
кухнята за да изглежда едно цяло. На този тип водобрани не им вярвам нещо понеже двойно лепящото тиксо с времето ще издаде багажа. Хубаво е когато вратите са на една линия, но пък нещо не ми се връзва аспиратора да стърчи отдолу (тук вече е въпрос на вкус), лявата врата под котлоните не е доизмислена и няма се отваря много. Над трегера може да се направи една П-образна конструкция която да изравни горния ред.
 Да повторя, че това са забележки към изработката, не към нещо друго.

# 309

Моята мивка е доста голяма:

Ползвам миялна,но все се намира какво да измия и установих,че мивката ми идва малка.Чудя се тези малките за вграждане удобни ли са ви?Или пък са по-дълбоки? newsm78

# 310
  • Раковски
какви са размерите на мивката, за коритото питам.

# 311
  • Бургас
shadowman професионалното око винаги ще види забележки, това с най добри чувства  bouquet
Лявата врата под котлоните се отваря на дясно а до нея е бутилиерата, така че на мен ми е ок отваря се на 90 градуса, и има само 7 см. сляпо-глухо до комина hahaha. За плота си много прав и това е едно от недовършените неща, ама се оказа че комина от едната страна е един размер а от другата друг, и за това трябва малко да се нагоди. За водобрана и ние не разчитаме на лепенките хванати са с "винтчета" или както там се казва. За аспирата е грешка която отчетох след монтажа, ама така е ........

# 312
  • Някъде на път....
здравейте !
неуспявам да намеря фирма , която предлага шкафове с ролетни врати . всъщност имаше поне 2 преди време , бяха изчислили дори цена , но когато дойде моментът да поръчам , вече не съществуваха .търсих и на Стройко и по други начини - нищо .

моля , ако някой е знае къде се предлагат , да съобщи  Praynig!
много време изгубих  и въпроса става спешен !

да уточня - трябва ми шкаф -40см- ширина 100см.-височина , стандартнат дебелина за горен шкаф . ще стои върху плота. цвета на вратата.- какъвто намеря вече !
за ей такова нещо иде реч : http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10153851/
Ние можем да ти изработим.....  Wink
Координати

# 313

Мнооооого красиво Hug и понеже не съм експерт е нормално да се захласна по външния вид на кухнята Joy  
Поздравления !!! Shadowman, кажете моля, цвета на вратичките е ванилия, а ПДЧ ли са? И над горните шкафове това тъмно кафявото (до тавана)от "гърба" ли е или е латекс?

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 12:22 от didida

# 314
Извинявам се за двата поста един след друг.
На кое казвате водобран, бе хора? newsm78 Тази лайсна, която свързва гърба с плота ли? И ако ДА, тя с тиксо ли се "монтира" #Crazy . И още един въпрос: има ли други цветове Thinking, примерно венге, щото досега само сребристи (инокс) съм виждала?

Общи условия

Активация на акаунт