Кухните - 40 тема

• 92 891
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Meggysan, благодаря ти много! Hug
Чиста кухня се има предвид - помещението без шкафовете,нали?
Чакам снимките и аз! Simple Smile

# 511
  • Русе
Да, да, чистата кухня, където са шкафовете. А кухнята е П-образна на 2-те къси и 1-та дълга стена.

# 512
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Уууу, нямам търпение, Мегисан! Айдееееее!

Точно професионалистите са супер полезни в тази тема!  Peace И не само разбира се!

# 513
  • някъде там
Че са полезни няма спор Peace Имам предвид след свършен факт   няма смисъл да се казва кое как е щяло да бъде добре.
Както и да е,със здраве и удоволствие да си ползвате кухните Hug

# 514
  • Стара Загора
Че са полезни няма спор Peace Имам предвид след свършен факт   няма смисъл да се казва кое как е щяло да бъде добре.
Както и да е,със здраве и удоволствие да си ползвате кухните Hug
определено е полезно да се каже критика от професионална гледна точка,така например аз която нямам изобщо представа от изработка на кухня научих доста неща за механизми,материaли и кое как.

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 08:27 от kokovi4

# 515
  • Раковски
 Малко са хората които обясняват всичко и какви неща ще се използва, някой казват че ще сложат едно а монтират друго, работил съм на такова място.
 Ако някой прави нещо в тях няма да ме затрудни преди да е започнал да ме попита какъв качествен обков бих му препоръчал.

# 516
  • Русе
Така е, хубаво е да се обяснява дори и пред свършен факт, защото пък е полезно и за следващите.
Tatitt, ще пробвам днес по някое време.

# 517
  • Някъде на път....
Така е, хубаво е да се обяснява дори и пред свършен факт, защото пък е полезно и за следващите.

Е, все пак има хора, които трудно понасят критика!   Wink
Meggysan, и аз съм от чакащите на снимките!  Hug

# 518
  • Русе

Е, все пак има хора, които трудно понасят критика!   Wink
Meggysan, и аз съм от чакащите на снимките!  Hug

Ооо, много ясно, че трудно се понасят критики, особено когато си вложил всичко в това да направиш, нещо което ти харесва. Аз още повече го съзнавам, защото стила на нашите мебели не е от общоприетите тук. Затова говоря за конструктивна "критика", не нахвърляне и обиди, някой детайл, който може да убегне на всеки.
В този смисъл ето и снимките, все още е мръсно, но скоро и това ще се поправи Simple Smile. Очаквам доста критики за стила, но това е, което ни харесва. Цветовете са малко по-светли, а и още нямаше лампи и затова изглежда доста тъмно.

Забравих да кажа, че съм изключително доволна от фирмата, проектанта, монтаж, комуникация, детайлите се изпипваха на място, нямаше една врата или чекмедже за нужда от регулиране, всичко пасна ок. Има една единствена грешка, която ще бъде поправена, но в никакъв случай не е фатална.

# 519
Meggysan
В този смисъл ето и снимките, все още е мръсно, но скоро и това ще се поправи . Очаквам доста критики за стила, но това е, което ни харесва. Цветовете са малко по-светли, а и още нямаше лампи и затова изглежда доста тъмно.
"

ММ страхотна ти е кухнята  Hug
а каква е ?
МДФ вратички?
 Италианска ли е?
Колко пари ти излезна без ел.уредите?
И пак да кажа супер е

# 520
  • Русе
Кухнята е масив бук, корпус мдф, не е италианска, натурална българска от Троян Simple Smile. Цената е 7400 лв, без монтаж и транспорт, с тях 8000 лв за 9 м кухня с хладилника. Това с механизми блум, най-евтините с плавано затваряне на всички вратички, чекмеджета, механизми за бутилки, без ъгловите. Отделно са секцията и камината. И благодаря Simple Smile.

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 11:55 от Meggysan

# 521
  • Някъде на път....
Meggysan, страхотна е! Със здраве да си я ползваш!  Peace

Само да вметна - заслужаваше си чакането на снимките!  Wink

# 522
Meggysan, единственото, което не е по моя вкус е това, че е с барплот - аз бих направила остров, имаш място, а ги обожавам и ми се струват много удобни. Иначе всичко е по моя вкус и всъщност доста хора във форума харесват рустик, съвсем не си изключение. За решетъчните вратички мога да ти дам идея, да опънеш по едно парче бял плат отвътре, тип лен, хем да не ти се праши вътре, хем подчертава решетката и още по- рустикален и топъл вид добива. Мислила съм го, защото преди година и половина точно за такъв модел кухня се гласях. За стъклени вратички с рязана бродерия отвътре стои разкошно, а за решетките дюс ленено парче.
Даже аз и още по- тежък стил харесвам, с извитите в полукръг вратички от дърво и стъкло - обожавам ги!

# 523
  • Русе
Пина, от твоите уста (думи) е голяма оценка. Знам, че барплота е старомоден, острова сега е хит, но пък аз нещо по не го долюбвам, а моят мъж съвсем. Наистина има място, защото пък принципно като ги правят остава малки пътечки, които не ми допадат, писала съм го и преди. Така че това и на двамата ни хареса. За решетките си мислех или стъкло или фолио, за плат не се сетих, мисля, че може да е много добър вариант. Това ще го правя само на горните шкафове, долу под бара, че останат така, там мисля да държа зеленчуците,а те трябва да се проветряват. Пък тя и нашата щеше да бъде с арки, но решихме, че именно още повече ще натежи. Само не съм доволна от аспиратора. Не като работа, не съм го пробвала, а като размер на филтъра.

# 524
  • Балчи-Варна
Meggysan великолепна е,нямам думи.И нашият хол кухня има такова разположение.Влизаш от вратата в дясно е кухня,а в ляво е хол.По проект и ние имаме камина,но аз отказах на майсторите да я правят,може после да съжелявам,но засега не искам.Кухнята и аз такава искам,с барплот към хола и остров към трапезарията.И да попитам може ли бук-светъл вариянт като цвят?

Общи условия

Активация на акаунт