Кухните - 40 тема

• 92 821
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Merrlin е дала линк към албума си на стр.33
Merrlin Peace прекрасна ти е кухнята. Много щастливи моменти в нея ти желая Grinning

# 586
  • Варна
Merrlin е дала линк към албума си на стр.33
Merrlin Peace прекрасна ти е кухнята. Много щастливи моменти в нея ти желая Grinning

Много благодаря   bouquet

# 587
  • Варна
Merrlin, наистина ,много хубава кухня Simple Smile

# 588
  • София
Здравейте. Бих искала и аз да се присъединя към вас. В момента правим ремонт на кухнята и сме в процес на проучване на мебелите. Бих искала да ви питам какво ви е мнението за качеството на кухните на Икеа? Харесах си няколко вида от вратичките им и днес ни направиха проект. За 6 м. шкафове с вратички МДФ сумата е 5 000 лв. Как ви се струва цената? Ще потърсим още оферти, но ми е интересно и вашето мнение.
Благодаря   bouquet

# 589
  • Раковски
Хубаво е да се знае какъв е обкова (панти, дръжки...).

# 590
  • София
Лошото е, че не мога да кажа. Там всичко си е с марката Икеа. Иди и разбери кой го е произвел. Иначе дават 25 години гаранция.

# 591
Можете ли да ми помогнете с мнения какво да избера глух шкаф и големи чекмеджета или ъглов шкаф и малки чекмеджета? Как Ви се струва коя е по функционална комбинация? Иска ми се да използвам tandembox на blum за чекмеджетата, но когато е варианта с малките (размера е 38 см. широчина на чекмеджето, вътре остава 30 см.) ми казват, че не си заслужава. При големите чекмеджета външният размер е 54 см.

# 592
  • Раковски
Какво да разбирам под глух шкаф и големи чекмеджета и ъглов шкаф и малки чекмеджета?

# 593
Става въпрос между два варианта на разпределение за кухнята. Дали да избера глух шкаф от едната страна и до него големите чекмеджета или другият вариянт шкафа да е ъглов и до него малки чекмеджета. Кое е по функционално?

# 594
единият вариант на проекта е след печката да има ботилиера с вратичка 20 см. и ъглов шкаф с вратички 30 на 30 см и след тях от другата страна малки чекмеджета с размер 38 см.
вторият вариант на проекта е след печката да има големи чекмеджета с размер 54 см и така от другата срана ще се получи глух шкаф.
да държа ли на ъгловият шкаф? много ли е удобен?
или да се примиря с глух шкаф, но с големи чекмеджета?

# 595
  • Русе
Мисля, че големите чекмеджета са по-удобни, а за глухия шкаф има механизми. Вярно, че не се усвоява на 100 % пространството, но пък иначе е неудобно.

# 596
  • Раковски
Ъгловия шкаф е много удобен за нареждане на по-големи съдове, но пък малките чекмеджета са много неудобни. Шкафа със заглушката е много неудобен за нареждано, но пък имаш по-големи чекмеджета. Преценете от кое имате нужда повече, ако в заглушения шкаф ще се монтира мивката, то изберете него + големите чекмеджета.

# 597
  • София
големи чекмеджета - с две ръце ЗА!

# 598
Няма да монтираме мивката там. Благодаря за помощта и мненията Ви!
Тъй като това е първа кухня за мен не знам кое е по-важно: ъглов шкаф или големи чекмеджета.

# 599
В големите чекмеджета влиза всичко - възможно най- големите тави, всякакви размери тенджери, абсолютно всичко побира. И тигани със все дръжката.  Много е удобно като дръпнеш чекмеджето и да е всичко пред теб. Аз имам 3 големи чекмеджета и на едно място имам възможност за още две и така ме е яд, че не ги направихме чекмеджета, ами обикновена вратичка с рафтче  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт