Отговори
# 240
  • Бургас
Здравейте, момичета Heart Eyes Сигурно вече ме забравихте, че не съм писала от месец и повече Blush С моят дребчо , просто забравих що е интернет Laughing  Ето вече измина цяла една година , откакто нашето малко човече осмисля живота ни. В тази връзка искам да честитя на Симонка на Пашик, на Еви на Марвълъс, на Еви на Ноел, на адаша Алекс на Скорпиончето, Ники на Ради. Пожелавам имда са много здравички, усмихнати и щастливи деца, да имат едно безгрижно детство! newsm59
На всички останали красиви бебоци, които вече са пораснали с една годинка, да са много здравички и да растат едни прекрасни деца за радост на мама и тате!
Днес да кажа , че направихме най  - накрая прощъпулник. Вчера вечер месих питка и да се похваля , но стана много сполучлива, хихи , мн съм доволна от себе си. Наш дребчо след дълго мислене, първо леко докосна докторските слушалки, но не ги взе, после пипна палкит!е за барабани и най -накрая грабна портфейла с парите Laughing та не знам , на къде ще го отвее Wink
Нашето парти в негова чест , ще е на заведение, надявам се дребчо да е в добро настроение, а и времето да не е доста студено, за да може , ако му се доспи  да си дремне навън в количката.
Пожелавам най  - хубавите , и щури партита на всички, на които им предстои това събитие Grinning Party Party
Лека вечер!

# 241
  • Сливен
само  да сложа нещо за кат и се връщам да ви чета ето тук http://kitchen-miriams28.blogspot.com/2011/10/blog-post_14.html

# 242
  • Сливен
Честит рожден ден на Симона на Pashic, Ева на Marvelous, Ева на Noel, Александър на Nani-banani, Александър на Skorpion4eto3, Ники на RadiValio и Димитър

# 243
  • Stavanger,Norway/ Varna
Абе, аз знам, че е събота, знам, че е безумно рано, тук часа е 6, ама нали все пак трябв ада има кой да сервира кафето, пък вие като се излюпите, заповядайте  Grinning

Честито на днешните рожденници, с пожелания за незабравим ден и много здраве  Hug

Много сладки взеха да стават малките маймунки. Хитреят, любопитстват, танцуват и пеят...Прекрасни са. Немога да се нарадвам на Мила нараво. И без това не я виждам в по- голяма част от деня, като се прибера немога да се отлепя от нея. Да, ама не ме оставя вече да я мачкам като преди. Има, госпожицата важна работа- да опознава света. А на мен ми става едно такова разтъженоооооо....колко бързо порастват да му се невиди  Crazy

уффф, сънувах някакъв луд сън, още ме държи.
Днес като гледам пак цял ден ще си отвися във форума на работа. Тук имат есенна ваканция, моля ви се...Малко им беше лятната, че и есенна. Та, по хотелите, които са повече бизнес ориентирани, си е пълно мъртвило  Crazy Ама няма лошо де, хем не си  давам зор, хем ми се плаща  Crazy

Приятен ден на всички   bouquet

# 244
Добро утро!мерси за кафенцето, точно на време!  Hug

Днес имаме прекрасна рожденна дружинка!
Да са живи и здрави Симона, Евка на Ноел, Евка на Марвелоус, Ник на Ради , Александър на Нани, Александър на Скорпионче и Димитър! Да сте безкрайно щастливи деца!

# 245
Момичета, ужасно бързам и не мога да чета. Потегляме за Прага и е тотален хаос!

Но...влизам да честитя на малките ни приятелчета Симона, Алекс и Ева!
Милички мнгого здраве и щастие, усмивки и безгрижно детство!
Пашик, Нинче и Миме да си изкарате един незабравим празник!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Много, много целувки на красавицата Ева на Ноел!
Всичко най и желая, не нея и на цялото семейство! Hug Heart Eyes

И честито на адшчето Нико, на Алекс и Димитър! Много щастие и усмивки! Hug

# 246
Мамчета, много благодарим за пожеланията!

Ние започваме да се приготвяме, че предстоят празненства!

Искам да честитя рожденните дни на всички малки господа и госпожици, които днес порастват с нас!

Обичам ви!

# 247
Честит Рожден Ден на днешната многоборойна банда!Желая ви прекрасно детство и много усмивки,милички! newsm59 newsm59 newsm59

Честит Рожден Ден и на нашето Никинце!Да си ни жив и здрав,все такова невероятно слънчице и ни радвай всички още дълго време!Обичаме те!Много целувки(от Дари special) bdbaloni bdbaloni

Ох,нямам търпение да го нагушкам този малък празнуващ младеж  Mr. Green

Момичета весел празник на всички!Представям си,колко сте развълнувани!  Hug

# 248
Честит рожден ден на днешните сладурковци-Симона, двете Евки, двамата Александровци,Ник и Димитър! Да са здрави и много щастливи деца! newsm59
Бобче, раничко си станала - благодарим ти за кафето! Hug
Днес е пак приятно слънчево-та да се порадваме още малко на разходки!
Хубав ден на всички! Hug

# 249
Здравейте Wink Честито на днешните рожденници! Охх чак ми се иска пак да направя рожден ден.,ама днес е ред на прощапулника. За съжаление след 2 седмици опити да отпушим носа на малката, днес е много зле. С течащ нос и очи,които са кървясали направо и кашлица от сополите. Измъчи ми се малкото детенце. Нито капки,нищо не помага. Хайде момичета,отивам да се захващам с питката. Хубав ден и весело празнуване на рожденниците. Милааааааа чакам снимки от Прага. Heart Eyes

# 250

Да са живи и здрави Симона, Евка на Ноел, Евка на Марвелоус, Ник на Ради , Александър на Нани, Александър на Скорпионче и Димитър! Да сте безкрайно щастливи деца!
Честит рожден ден  и от мен, мили деца!!!

Бърди
, страхотна се е получила питката, браво!
Кат, хайде ще чакаме снимки и от теб Hug, бързо да се оправя детенце Hug
Легео, Гого направо ме изумява, 16 и 17-ти зъб, уау, а пък на теб дано по-скоро мине болката, че е много неприятно да боли от вадене на зъб.
Хейли, хиляди благодарности за споделените рецепти Hug Hug Hug, още тази събота и неделя ще изпробвам някои от тях. И аз съм търсила из нета рецепти за малки деца, но такива хубави не съм намирала, все са били едни такива или твърде засукани, или пък със странни продукти. Тези ми харесаха много.
tzzzvety, радвам се, че има подобрение при вас
как са другите болни дечица, , Дайла, Велина?
Марви, нас на годинката ни мериха и ваксина ни сложиха, на 13 месеца пак ще има ваксина, но меренето и тегленето става на 3 месеца вече, така ми обясни нашето педи.

Моето дете пък още спи, чак не мога да повярвам, толкова до късно не е спала никога. Не че се оплаквам де Party

# 251
Честито на всички празнуващи,бъдете живички здравички и много щастливи!
Сега да се включа по темите:
пъпчето си го пазя и нямам намерение скоро да го хвърлям някъде.Може би на пролет на някой футболен стадион Wink
Легео,браво на вас колко зъбчета се имате,че той Гого е готов за пържолки Mr. Green
За прощъпулника,мисля да правя другия месец.Тъкмо на мъжа ми да му махнат гипса,защото сега просто не ми остава никакво време Rolling Eyes
Бърди,майсторка си ти,браво за питката Peace
Ние сме добре.Ники е толкова активен,постоянно иска да ходи,той направо си тича.Купих му такива каишки за прохождане и сега няма спиране.Постоянно нещо си бърбори,като му кажа да ми даде някаква играчка или бисквитка ми я подава.Като го питам дали иска нещо върти главата за -да Mr. Green.Но най-големия ни зор е това спане през нощта.Не иска да спи и това е,постоянно мрънка,давам АМ 2-3 пъти,заспива за малко и пак мрън,мрън.Взимам го до нас на спалнята,пускам песнички,после пак го мястя в неговото легло,разнасям го и няма,спи 30мин и пак се събужда.Давам дентокинд за зъбките,да не би пък да е от тях,но няма много ефект.С това неспане съм станала толкова изнервена,а и покрай мъжа ми,вече тотално  Crazy.Той не иска да спи в другата стая,докато крака му е в гипс и всеки път когато става буди Ники.
Незнам,просто незнам вече дано да е само кофти период и да отмине бързичко.
Хубав и весел ден,мили мами Hug

# 252
Честит рожден ден на Симона на Pashic, Ева на Marvelous, Ева на Noel, Александър на Nani-banani, Александър на Skorpion4eto3, Ники на RadiValio и Димитър!

Благодаря за пожеланията за нашия рожден ден!  Hug

Не съм чела много.

За пъпчето и аз си го пазя! За прощъпулника - още не сме правили, че не е много стабилна.

За сега само това пък по късно и снимки!  Wink

# 253
Честит рожден ден на Симона, двете Евички, Ники и двамата Александър! Да имат безметежно детство и късмет в живота!

За пъпчето, още си го държим вкъщи, даже не се бях сещала за него  Blush стои си в кутийката на Неди заедно с номерчето му от родилния, татито си е запазил шапката дето му я дадоха да си нахлузи и други споменчета  Mr. Green

За обувчиците и пантофките, ние взехме ето тези пантофки на К и К 20 размер и сме много доволни, подметката е гумена и пази крачетата, че и у нас е студено на пода и стабилно му държи петичката, взехме ги за 10лв от един аутлет на Колев и Колев http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=68&products_id=839 и обувчици пак на К и К за 30 лв (ама не мога да намеря снимка) - бели като маратонки са и са му доста удобни. Мернах, че се обсъждат обувките на Ecco и аз много ги харесвам, но цените тук в БГ са ужасни, то направо срам нямат  Crossing Arms От щатите съм си купувала 2 чифта от тези обувки за мен на цената на 40 долара общо. Както и с Икеа, така и с тези марки направо ме хваща яд да дам толкова пари. Close

Бърди и Мириамс, много готини питки  Peace

Мила, приятно прекарване в Прага!

Ние ходим стабилно, но ни е страх да се пуснем и май скоро няма да има прощъпулник.

Лек ден на всички в това кофти време (тоне тук е намръщено).  Heart Eyes

# 254
Мерси за пожеланията, момичета! Milla Elaine,  Hug
Честито и от мен на всички рожденници! Днес май бяха доста!
Честито и на моята малка прекрасна госпожица! Да ми е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт