Отговори
# 360
  • Русе
didanka честито   Mr. Green
За гърнето ние предпочитаме да е на главата ни като каска  Joy hahaha

# 361
  • Стара Загора
Гърне и Веско има, но не се ползва по предназначение ooooh! Laughing
Оф, като го храня все си бърка в устата ... кога ще мине този период?! newsm78

# 362
  • У дома
Честит рожден ден на Яничка, Борис и Анна!

Ехееее, при нас валя сняг до обяд, а сега изпече слънце  Shocked Добре, че тати днес не беше на работа, та успях да се разходя до кухнята за храната на малчо.
Обмислям варианта да излезем да вземем как от у-ще, да видим.

Ние вкъщи се топлим с камина на дърва, днес беше мнооого горещо, ама вкъщи  Mr. Green

Диданка, честити ходещи крачета!

Хейли, Аник, обещавам скоро да опитам рецептичките ви за сладкишите, звучат много примамливо. Аз пък правих едни бананови мъфини и станаха страхотни. Лъчко изяжда един с една чаша кисело мляко.
Сега съм хвърлила око на един лесен портокалов кекс, ще го пробвам и ще споделя после.

Ох, ние още не ползваме гърне, много мързеливо го карам с него.

Айде бай, че ми замириса на кафе  Mr. Green

# 363
Честит рожден ден на Яница, Анна, Борис!  newsm59 Да ги съпътстват в живота само хубави неща, да растат весели и щастливи дечицаTada

Честито и на проходилите мъници!

Мале, морски момичета, какво е това чудо при вас, снощи гледах по новините какви страшни бури са ви настигнали  Rolling Eyes
Ние се отопляваме на локално парно с камина на дърва, отделно имаме и една вентилаторна печка за по-студените сутрини, докато запаля камината. Кофти ми се струва това да разчиташ на топлофикация - те докато решат да пуснат парното и ще дойде Нова година  #Cussing out
Момичета, благодаря за отговорите  Hug Явно не само моето маймунче не обича го занимават с маловажни неща като обличане и смяна на памперс  Mr. Green Пропвах да го преобличам прав и наистина е кротък.  Party Пробвах и смяна на памперс в това положение, ама хич не ми се отдаде - не успях да омажа много  hahaha
Гърне имаме подобно на Аnik, но не знам каква марка е  newsm78 Засега обаче само прах събира. Пробвах тези дни пак - ама Светлозар се задържа на него само за секунда- колкото да осъзнае какво се опитвам да направя  Mr. Green
Мандарини и портокали още не съм давала, но тази зима ще пробвам от тях и подобните им плодове.
Tzzzvety и аз мисля, че по-голям номер памперси може да помогнат.
Mishana13 дано детенце бързо да свикне с яслата и даже да му хареса там  Praynig
И ние имаме от тези комплекти с гащеризон и якенце - изглеждат много топли
Хайде, че дребния днес спа половин час и е кисел, дано се реши да поспи още малко  Rolling Eyes

# 364
Честити ходещи крачета на Бубето, на Ники и на Майчето Party .
Писе, много хубави снимки, както винаги! Heart Eyes

Нашето гърне е на Tigex, но не иска да седи на него, най-много да се изпишка. Иначе, вече не си казва като му се ака и ака в пампрса Cry Confused , се беше научил и акаше в тоалетната - като го държа.
А всеки път като сваля памперса и го хвана в поза да акане/пишкане - пишка. Което ми дава надежда, че поне за изследванията лесно ще взема пиш сутринта. Praynig

Аз искам да му взема ескимос. Не ми вдъхват доверие две части дрешка за толкова малки деца. Peace

# 365
диданка честито за ходенето- ей сега ще видиш за какво става въпрос  :hahah
Чакаме с нетърпение да проходят, а после се молим поне за малко да се спрат на едно място, за да си починем и ние.
hailie,  успех с ескимоса, дано Монката го понася, защото аз имам 2 подарени и познай- онзи ден исках да ги пробвам как ще и стоят, е такова тръшкане и реване падна като и ги облякох, а тя Преси си е кротанка по принцип. Затова се ориентирах към гащеризонче, понеже в къщи си носи гащеризончета без проблем( от плат де).

# 366
# 367
И у наше село "изгря" Топлофикация Laughing

Миме, къде сии? Пиши как сте! Hug

Брикси, аз му купих един фантастичен, но се оказа, че е абсолютно точен сега. Той и Симеон се дърпа и тръшка, но няма кой да му угажда за тия неща... Седи си с ескимоса и туй-то! А твойта може да се е дърпала ако е било много топло у вас докато си я обличала.

# 368
  • София

У нас неееееееее  newsm45 newsm45 newsm45
Цял ден обикалям да пипам радиатори и да рева. Егати идиотщината! Аз бях забравила какво е да разчиташ на тези маймуни - преди бяхме на ток и климатици, много добре си ни беше, пффффф.

Дадох вече портокалов сок на Мая, пийва си по една кафена чашка. Но ми е много трудна с яденето, направо в чудо се виждам вече  ooooh! Днес на обяд яде круша и сирене  Joy
Основно от нашето ядене яде, вече готвя без никакви подправки, всеки си слага допълнително после. Слава богу, сега вечерта хапна сравнително добре - че предните две вечери се будеше с рев към 9-10 да си хапне.
Някой пита какво готвим, аз си пиша тук на разни листчета успешни манджи (тоест които са се харесали и на Мая, и на брат й, че и той с претенции  Whistling), така че ето няколко: гювеч с пиле, картофи, гъби, моркови и лук; пилешка супа; крем-супа с карфиол и картофи; зелен фасул яхния; грах яхния с пилешко; ориз с гъби; ориз с тиквички; бъркана пица с чушки и извара; пълнени чушки. Тази вечер и двамата ядоха една манджа с картофи и пликче замразен грах с моркови, запечено в йената със зехтин и вода и с настърган отгоре кашкавал. Сутрин закусват с принцеси с кашкавал или със сирене и яйце.

Дидка, аз пък мога да ти кажа, че откакто проходи Мая, се родих! Обикаля си по цял ден по стаите, без да се налага да я държа за ръка и да обикалям с нея - бях полудяла с това разхождане  #Crazy Сега е като торпедо, занимава си се сама, взима си и си разнася играчки, играе си ... Така че - браво на адашчето, чакаме прощъпулника  Heart Eyes

# 369
Честито на рождениците днес! Растете здрави, обичани и много чаровни!

В нито един вид детско гърне не успях да изчишкам малкия! Shocked Все се вири тая чурка, все излиза извън гърнето. Включително и от това на Чико. Rolling Eyes Сега сме на тоалетната чиния и пак хвърчи, опитвам се да му го насоча, но пък не ще да му го пипат Crossing Arms... Но пък повече от месец не знам що е то памперс Mr. Green

диданка, бобинка, фата, честито проходили дечица.

Ииии... Познайте кой ще меси питкаааааааааа! Party Party Party А си мислех, че ще откараме с разходки на пръстче до Нова Година Joy Чак не мога да повярвам! Грабна една щипка за пране и хукна Laughing

# 370
Не, не беше топло у нас, просто не и е комфортно на детето, няма да го мъча я. Искам да и е комфортно като излизаме на разходка, а не мъчение. Решила съм си аз, че за зимата ще бъде с това, което поръчах, само да и по мярка Praynig

# 371
Честити днешни рожденици и честити нови топуркащи краченца!
Явно е настанал сезонът на прохождащите - Гогито и то започна да се пуска и да прави по 5-6 крачки  Grinning Масова питивизация ще настава!
В този ред на мисли, Бобинка85, може да направиш две пити - и една за вашия  тати, нали и той ще прохожда  Mr. Green
НИе сме с гащеризон, засега , даден назаем, ще купувам пшо-нататък ,ако се наложи по-голям.
Много съм уморена,мами. Дайте рецепта за ...и аз не знам какво всъщност.Татито ни е много зает напоследък, принбира се, когато бебе вече заспива... Чакам с нетърпение изборите, чче да му намалеят ангажиментите.
  Отправям се към леглото , че пак ме чака тежка нощ...Леко и меко да е положението при вас Hug

# 372
Привет мами  bowuu

Такаааа, гърне утре ще търся, както и подарък за племенницата ми, на 20.10.става на 8 годинки.
Да ви се оплача  Tired ходихме до Спешното днес  ooooh! лепиха веждата на малечко Sad Падна и си сцепи лявата вежда на секцията Sad милото ми, колко кръв изтече ако знаете..... Sad и съм сама, мъжа ми в командировка, добре че поне времето се оправи че нямах проблем с пътя до Спешното  Tired Много се уплаших, не мога да Ви опиша какво почувствах като го видях и как шурна тая кръв  Cry Залепиха го и казаха да го наблюдавам за повръщане, сънливост и нещо друго не обичайно....дано няма сътресение  Praynig Милото ми детенце, много се притесних.....ужас....
И за РД ще сме с лепена вежда Sad..... инъче поръчах тортата Simple Smile

Чао и лека и спокойна вечер момичета  Hug

# 373
Здравейте, момичета!

Честити рождени дни на дечицата!!! Живи и здрави да са и винаги да следват мечтите си!!!   bouquet

Диданка, ха честито и на теб! Сега ще има купони безспир у вас!!!  smile3534

Оле, вашето столично село имах предвид... (без да обиждам никой, нали.....) Simple Smile Ама честито ви топло. У наш'то "ГРАДСКО" село никво го нЕма....  Crossing Arms

Веси, бързо да му минава на Чочко, а и на теб да ти размине по-бързо. Мирка може да те разбере най-добре...  Hug

Айде, да кажа и аз от днес: таих едни надежди (майка кажи и всичко е ясно) и моят Шишо е тръгнал натам....  hahaha Ще вземе да стане зъболекар с бизнесменски нюх и кулинарни наклонности...  Laughing Днес му беше прощъпулника, ама докато чакаше да се съберат поканените, му писна на човека и накрая стана един кисел-кисел. Та трудно тръгна към нещата и не се чуди много дълго. Грабна четката за зъби, мобилния телефон и лъжицата. Simple Smile И тъй!

Брикси, много ми хареса това, което си пуснала, ама на - късмет - няма нашия размер... Sad  Confused

Хайде, спокойна вечер на всите!  Hug  bouquet

# 374
Vessi много страшно звучи.... Shocked милото  Hug

Общи условия

Активация на акаунт