Отговори
# 555
Бобче, аз, ако бях на твое място също щях да го мисля и да се притеснявам. Същата съм като теб в това отношение. До колкото разбирам проблема не е, че нямаш доверие на таткото, а проблема е в пътуването. И аз съм доста притеснителна като стане време да се пътува някъде. От децата не се отделям и за ден, всички ми се карат за това и отдавна са ме обявили за психарка. Но не ми пука, щом аз така усещам нещата. Затова довери се на вътрешното ти усещане и постъпи така, както мислиш, че е най-добре. Стискам ти палци и аз скоро да успеете да си стъпите на краката, да свършат тези неволи и всичко да си дойде на мястото! Майка ти няма ли как да дойде да гледа децата? Трети вариант няма ли някакъв?

Що се отнася до мен и Ева, аз вече работя усърдно, Евчето се чувства добре с баба си, засега всичко върви по план. Разрешиха ми отпуска от 7.11 до края на годината.

За прохождането - при Ева е повече страх отколкото неможене. Прави по няколко самостоятелни крачки без да се държи, но истината е, че бързо гледа да се хване за нещо за по-сигурно.
С гърнето се справя чудесно - почти при всяко слагане на гърне се изпишква веднага.
Кухнята я яде като за световно.
Още суче , обаче, нощем, а това почва да ме влудява физиологично. Зърната ми приличат на дъвки.

# 556
Честито на Симеон! Да е здрав и щастлив!    bouquet

Незнам какво да ви напиша  Crazy

# 557
Момичета влизам с една лоша новина Sad

Диди,момичето за което набирахме кръв ....е починала тази нощ!да почива в мир!Аман от лекарски грешки,аман от човешка несправедливост!

# 558
Честита навършена годинка на Симеон!  nbirthday Нека да расте много здраво, весело, любознателно дете, гордост за своето семейство!   Party Time

Мarvina питката изглежда страхотно! другия път и след печенето ще стане!
Болничките бързо да оздравяват! И по-малко произшествия около прохождащите и проходили дечица!  Praynig
Дали пък проблемите не са свързани наистина с рождените дни  newsm78 Май почти няма рожден ден без детенцето или някой от семейството да се разболее. Хайде по-бързо да се излиза от таз Сатурнова дупка и да има само изкачени върхове  smile3521

Жалко за Диди  Cry Да почива в мир! Дано поне от там, където е, да може да се радва на детенцето си и да го предпазва от лошите неща в живота!  Praynig

# 559
Наде, ужасно е просто. Cry Cry

Как е възможно, толкова нищо ли не можа да се направи?
Горкото момиче, толкова млада...А тези лекари, наистина ли те са допуснали това?!?!
Трябва да им се търси отговорност, ако е така.

# 560
За Аримче  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1633479794123.2084066.1 … type=3&saved#!/photo.php?fbid=2439813271956&set=a.1633479794123.2084066.1150514131&type=3&theater
нали немога това прикачване на снимките.
Нашия РД мина много весело,  в един мол и понеже нямше почти хора малчо се шири и търча наволя. Към края даже се скатал явно решил, че дъртите ние сме му омръзнали и избяга в един рок бар който е до ресторанта. Намерихме го застанал на средата и денси, а хората ще се попикаят от смях. Понеже му правихме и прощъпулник явно детето си е избрало нещо различно от това което ние му предложихме  Simple Smile
За рисуването, понеже моя брат е склуптор и държаха да му взема нещо творческо да го занимавам, съм му взела една дъска да рисуване с магнитна писалка , незнам дали се сещате. После преместваш едно лосче отдолу, размагнитва се и и изчезва рисунката. Хем химикалката е вързана за дъската, не се губи , хем не цапа. Пробвах и с пастели но доста често иска да излезе от "рамката" и почва да рисува върху столовете.  Определено му е интересно и прави разни кръгчета ако оцели кое е върха на писалката. 
Съжелявам за момичето,  съдбата понякога е така несправедлива.

# 561
Краси, честит празник!!!   bouquet Да е жив и здрав Монката и много да ви радва!

Ех, горката жена, не е справедлив живота.

# 562
  • У дома
Честит рожден ден на Монката! Много здраве, весели игри и щастливо детство!

Хейли, много да те радва момчето ти  Hug

Ужасно е, че едно толкова младо момиче си е отишло по такъв начин. Горкото й детенце. Това ми напомня за предаването вчера по Нова ТВ "Най-добрата майка". Същата история, но майчето си е отишло по-бързо само за няколко дни и то по напълно установена лекарска грешка.

Лъчко ми е сополив. В петък Кари я прибрах от у-ще с хрема и главоболие, от вчера и той се разсополиви, но си мисля че при него много е паднал имунитета, защото и другия кътник от ляво е пробил, та сега растат и двата едновременно. Давам му Хамомила, дано овладеем нещата и не тръгне към гърлото. Иначе в петък му биха и ваксинката за 13 месеца за шарките, боцкаха и пръстчето за изследвания, но той и гък не каза, държа се геройски, нали е малък мъж  Mr. Green

Бобче, незнам какво да те посъветвам, наистина път е, зима е, но нали ще е с баща си. Притеснението за теб ще е супер голямо, но мисля, че ще намериш вариант.

Днес кака не е на у-ще заради изборите и понеже й остана да пише една диктовка, подобаващо се е заиграла с брат си - хитруша  Mr. Green

# 563
оф щях да пиша,но като прочетох.......мамка му колко е несправедлив живота Cry Cry Cry и сега това детенце няма да познава маика си Cry Cry Cry

# 564
  • София
Честит рожден ден на Монката! ПОжелаваме му прекрасно детство пълно с много усмивки, щури игри и много приятели!
Краси - честит празник и на теб!

НАде, Димяни - много съжалявам за приятелката Ви.

НАде - как си? Бориш ли бронхита?

ГЕорги снощи ми вдигна 39,2С температура. ПОчти цяла нощ си я поддържа. В комбинация с хрема, разстройство и почти спряла кашлица. Водих го на лекар, но неговата педиатърка е в отпуск до сряда - пратиха ни при друг. Той видя, че червата му били възпалени и изписа Аугментин, Био гая и Еспумизан. НЯма да му давам АБ - ка. То този стомашно - чревен вирус го изкара баща ми, докато бяхме на село. И без АБ се оправи. Що да си тормозя детето. Той Гого вече повече от седмица отказва каквото и да е друго ядене освен кърма. И водичка.

# 565
Това е повече от страшно, леле къде ще живеят децата ни! Sad
Нека почива в мир. Flowers Rose

Момичета, каква вода давате на бебетата? Ние сме на изворна, но се чудя дали мога да давам и от чешмата вече? Thinking

# 566
Честит Рожден ден на Мони,нека расте живо,здраво и безгрижно дете.
Вода давам Девин розева,от чешмата,ако давам я преварявам.
Много болнички дечица има,оздравявайте бързичко Hug
Бобче,представям си пред каква дилема си,защото на мен ако ми се нала някой да гледа Ники,за един ден и се побърквам от мисли.Свикнал е с баба ми и дядо ми и те го гледат,когато съм на работа,но ако трябва да го оставя на майка ми,свекърва ми или мъжа ми-полудявам Tired
Ето сега няколко дни свекърва ми го гледа и душата ми е свита.Щом мислиш,че мъжа ти ще се грижи за нея така както ти я пусни,все пак са 5 дена,а ако наистина има вариант някой да я гледа,по-добре да остане детенце.Все пак ти като майка ще вземеш най-доброто решение

# 567
Честит рожден ден на Монката да е жив и здрав и да има едно прекрасно детство
Честито и на другите малки рожденници от вчера на патерица  Hug да бъдат много здравички, послушни и обичани
Весии  Hug много висока тая Т 38.8 отивайте на лекар. Дано не е нищо сериозно. Нашето педи каза чеот зъби не се вдига чак много висока Т до 38.5 може ама повече незнам...  Praynig дано спадне температурата на Чочко. Взимай нурофен аз само с него я свалям, тоя панадол не помага.
всички болни да оздарвяват .
Охх много гадно ми стана за това момиче  Cry нека почива в мир .... нямам думи просто. И вчера това предване по нова " Най-добрата майка " ме потресе  Sad Cry незнам  на къде отива тази държава и това здравеопазване  #Cussing out

# 568
Честит рожден ден на Мони! Да е жив, здрав и все такъв сладур.   cook

Много тъжно за горката жена  Sad. Дано сега е на по-добро място Praynig.

# 569
Аз давам вода от чешмата от около 2 седмици и няма никакви проблеми засега. Горе-долу от толкова време и не преварявам съдовете.
А знаете ли откога могат да се дават гъби? Знам, че са трудносмилаема храна, но гледам в рецепти за деца от 1-3 години /от Hailie/ има включени гъби в ястията.

Общи условия

Активация на акаунт