Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте- част 2

• 196 534
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Ето нашето развитие, 2 години и половина и всички запазени зъби.
Другия месец уж приключваме  Peace

https://picasaweb.google.com/106324819080997145179/DropBox

# 616
  • в матрицата
raja_nikol, браво, постигна ли сте чудесен резултат!

# 617
raja_nikol, наистина чудесен резултат, много хубава усмивка има дъщеря ти!
Би ли споделила (отново) при кого ходите във Варна?

# 618
raja_nikol, наистина чудесен резултат, много хубава усмивка има дъщеря ти!
Би ли споделила (отново) при кого ходите във Варна?

Не сме във Варна, в Русе сме  Peace

Радвам се, че ви харесва  Laughing, на първата снимка кучешките ги няма, после вече са поникнали, но високо горе във венеца.
Много се радвам, че не вадихме здрави зъби. Според някои ортодонти, нямало да стане без. Е, стана  Peace

# 619
  • София
Пу пу, такива красоти всеки му Simple Smile

# 620
Ето нашето развитие, 2 години и половина и всички запазени зъби.
Другия месец уж приключваме  Peace

https://picasaweb.google.com/106324819080997145179/DropBox

УАУ !!!! Получило се е нещо уникално - перфектни зъби, перфектна дъга, перфектна усмивка!!! Браво, страхотен резултат !!! А на последните снимки се вижда и гланц - красива млада госпожица, да ти е жива и здрава!  Hug

# 621
Е как без гланц за такава критична фотосесия  Wink

# 622
  • TX
raja_nikol  smile3501
 smile3501 на вас
smile3501 на детето 
smile3501 на ортодонта

# 623
raja_nikol, поздравления за добрите резултати и браво на дъщеря ти за търпението и куража, който очевидно притежава, след като е изтърпяла болките от местене на зъби Simple Smile

# 624

[/quote]

Не сме във Варна, в Русе сме  Peace

Радвам се, че ви харесва  Laughing, на първата снимка кучешките ги няма, после вече са поникнали, но високо горе във венеца.
Много се радвам, че не вадихме здрави зъби. Според някои ортодонти, нямало да стане без. Е, стана  Peace
[/quote]

колко време отне на кучешките зъби  след ваденето да застанат на мястото си ?  Rolling Eyes

# 625
Здравейте  Wink Бихте ли ми казали , тези които сте носили брекетите , колко пъти в месеца се ходи при ортодонт ? Мисълта ми е ,че искам да си сложа брекети , но ми се налага да замина скоро за чужбина , но не искам да си остана с кривите зъби , ще мога да си идвам в месеца 1 път . Благодаря на Всички )

# 626
  • Варна
Здравейте, активирането на брекетите изисква посещение при ортодонта веднъж на 4-6 седмици в зависимост от етапа на който сте стигнали с лечението. Ако веднъж месечно можете да се прибирате, няма да има проблем. Успех.

# 627
raja_nikol  smile3501
 smile3501 на вас
smile3501 на детето  
smile3501 на ортодонта

Мерси, момичета   bouquet
Ортодонтката е д-р Шеткова от Пловдив, в комбинация с д-р Иванова от Русе работят.
Иванина, никакви болки не  е търпяла, въобще никакъв дискомфорт.
Единствено като сложихме ластиците, тогава трудно свикна с тях, но брекетите само- изобщо не ги усети  Peace

Колко време отне не кучешките? Много, те си паднаха отдавна, но нямаше място за тях, месец след като вече имаше място избиха горе, после ги смъкнаха надолу...и така, но доста време мина

# 628
  • София
Брекетите на дъщеря ми ги сложи доктор Грациела Неделчева на 16.08 миналата година.Онзи ден при прегледа,каза,че към края на месеца ще започне подготовка за свалянето им.Притеснявам се,дали не е рано,все пак само 13 месеца са минали.Знам,че тя е специалистката и има видим прекрасен резултат,но все пак...
И мъдpеците още не са изpаснали newsm78...

# 629
  • софия
Има ли тема само за шините, че засега дъщеря ми няма нужда от брекети?

Общи условия

Активация на акаунт