Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте- част 2

• 193 973
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
Zdr !!!
A takava ma6inka vijdala li si. Na kolelceto ima nqkakvi mini  mini kvadrat4eta..vse edno s tqh se izmervat mm..Kaji kak be6e bolq li, posle kak se 4uvstva6e,kakvo ti praviha.. Simple Smile Izv 4e tolkova pitam, no mi e intetresno, trqbva da re6a nakraq. Moq problem ne e golqm, okolo 6-8 meseca trqbva da gi nosq..no ne moje bez tova..

# 706
  • София
Малко се забавих с включването...
На мен стрипинг ми правиха с три метода. Все са машинки, но накрайниците са различни:
- едните отнемат повече наведнъж
- други оформят зъба
- трети отнемат малко, съвсем малко...

Да си кажа тези лентички бяха най-приятни като че ли  newsm78 те са едни като гумени, ноооо мноооого вибрират и направо имаш чувството, че ще ти се пръсне главата...

Другото последствие след стрипинга е, че към 4 часа не трябва да пиеш и ядеш нищо. Първия път не знаех и аз както не закусвам и часът ми беше на обяд... умрях си от глад и жажда... добре , че поне кафе бях пила  Joy

# 707
Az tazi lenti4ka koqto vidqh be6e kato 6kurka, vse edno grapava hartiq..no v dr klinika, a pri Mutaf4iev mi pokaza samo ma6inka i mi se vidq dosta po zlove6to.. Simple Smile
Dobre, de kak taka mi q vkarvat tazi ma6ina mejdu zubite kato nqma mqsto z-to sa edin vurhu drug..????Tova sig 6te go usetq na momenta kato bolka..taka mislq..

# 708
  • София
Да ти кажа влиза си и нищо не се усеща като болка...само вибрациите. Все пак машинката е пусната преди да ти я сложат между зъбите..

Но не съм се замисляла как точно влиза там и без туй цялата ми глава вибрираше, явно не съм могла да мисля Simple Smile

# 709
Момичета, има ли брекети, които не се нуждаят от ежемесечна поправка? Все си мисля, че имаше, но съм забравила.  Embarassed

# 710
Някой може ли да ми каже точния адрес на Гайдарова,моля  Wink

# 711
Някой може ли да ми каже точния адрес на Гайдарова,моля  Wink

Здравейте!
Адресът е: ж.к. Борово, ул. Ген. Стефан Тошев 64Б
Приятен ден!  Simple Smile

# 712
  • BG
Момичета, има ли брекети, които не се нуждаят от ежемесечна поправка? Все си мисля, че имаше, но съм забравила.  Embarassed
Аз не съм чувала за такива. Нали трябвало да се натягат след като вече е настъпила промяна в местоположението на зъба?!  Thinking

# 713
  • София
Брекетите не се поправят и не се натягат. Сменят се само дъгите, които ги държат, слагат се метални оплетки, лигатури (ластици) и всякакви такива. Но брекетите са неподвижни и залепени и освен да захванат дъгата или да се закачат ластици на кукичките им, друго не се прави.

# 714
  • BG
Брекетите не се поправят и не се натягат. Сменят се само дъгите, които ги държат, слагат се метални оплетки, лигатури (ластици) и всякакви такива. Но брекетите са неподвижни и залепени и освен да захванат дъгата или да се закачат ластици на кукичките им, друго не се прави.

Ех, моя български съвсем се развали - срам (а живея в България)!  ooooh! И аз имах предвид казаното от теб. Благодаря ти desideskata!   bouquet

# 715
Благодаря, дами.   bouquet

# 716
  • София
Деси, честит ти нов фейс, ползата е огромна, изглеждаш страхотно в момента   bouquet
Ще ти пиша на лс, че и мен горе-долу това ме чака, включително и операцията Confused

# 717
  • BG
Деси, честит ти нов фейс, ползата е огромна, изглеждаш страхотно в момента   bouquet
Ще ти пиша на лс, че и мен горе-долу това ме чака, включително и операцията Confused

elix, успех!   Peace

Деси, промяната наистина е невероятна!!!! Поздравления!   bouquet

# 718
  • София
Ех, не спирате да ме радвате Simple Smile пожелавма много успехи и хубави усмивка на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 719
Аз още си чакам да ги сваля :/ Не искам да отчайвам новобранците с брекети, но при мен носенето надхвърли две години.. много ще е полезно да чуем някой, който е свалил брекети преди две-три години.. повечето ми познати се оплакват,че зъбите им имат тендецния да се връщат в старото си положение. Това ме ужасява просто  Confused

Общи условия

Активация на акаунт