През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 554
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Desi стискам палци!
И аз утре имама-стискайе и на мен.До сега учих!

# 556
днес пак се разтършувах из сайтовете за бебешки дрехи и поръчах едни неща за бебека.

Желязото го пия сутрин на гладно (80мг на ден).

Desi, Franqueza
  fingerscrossed fingerscrossed

# 557
  • USA
Darling не ти трябва да купуваш зимен кош.В Бостън както и в Чикаго зимата е люта и едва ли ще стоиш с бебо повече от 2 часа на вън,а това е максималното време за бебе в стола за кола Peace
И да за сгъваемата кошара задължително трябва да се сложи нещо.

# 558
Добро утро, днес почерпката е от мен, Синът ми навършва 10 години

Аз миналия ден бях на преглед, бебчо е 2100 гр. Като ви чета някой от вас е изкупил магазините, а аз още нищо не съм купила. Само направихме ремонт на спалнята и това е.

# 559
  • Отвъд алеята зад шкафа
miki_ad Честит Рожден Ден на на твоя син.

И аз ще почерпя - тази сутрин правя мекици за закуска на моите зайци и има и за вас  Mr. Green

# 560
  • София
Добро утро
miki_ad, ЧРД на сина ти, да е жив и здрав и да ви слуша!
gadamer, как ми се доядоха мекици  newsm22 ама не знам как се правят, ще се задоволя със замразените палачинки от фантастико.
Успех на мамите с изпит!!

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 09:55 от Tonita.80

# 561
За преносимата кошарка имаме две-при моите родители и удома. И за двете сме купили по едно допълнително матраче, защото тези към кошарка са ужасно твърди.

Сега отивам да си попълвам дневничето на бременността, че не съм отдавна Peace

Всяко бебе е различно активно, така че няма повод за притеснение. Колко рита толкова. Щом всичко на прегледа е наред - това е по-важно. С Катерина усещах само леки побутвания, по-скоро галене от времене време.

# 562
  • Sofia
Добро утро мами! Моля ви, дайте ми съвет. Носа ми от 2 дни е запушен и през нощта не мога да спя. Какви капки да си купя /за бременни - сега видях, че ксинометазолина и олинт не се препоръчват/ или да пробвам с морска сол. Като стана ми се отпушва едната ноздра, но като си легна и двете се запушват и край дишам, като риба на сухо.

# 563
Добро утро и от мен! Да ви хвана пак към края на темата! Приятен уикенд за неработещите.

Аз вече 6ти пореден ден съм на работа  hahaha

Развалиха ми плана и за лекцията на ХИП.  #2gunfire

Успокоявам се  с това, че остава малко - последен работен ден 31 октомври.  Mr. Green

# 564
На мен като ми се запуши носа и използвах ксинометалозина, обадих се на доктора и той каза че няма проблем стига да не прекалявам. 3 дена съм го ползвала и след това нямах нужда от него. На повечето лекарства( да не кажа на всички) пише да не се употребяват при бременност и кърмене, само след консултация с лекуващия лекар.

# 565
Pepitastar1, на мен доки ми позволи да пръскам единствено стеримар, които е съвсем безвреден и прочиства ...

# 566
Добро утрооо!  Hug
Ние тъкмо излизаме след малко да ходим да вземем легълцето, плота за повиване и разните им там аксесоари. Нямам търпение да се върнем и да ги сглобим, че да видя как ще стоят в стаята! Големи вълнения ще са днес  Crazy

# 567
  • Русе
Честит рожден ден на младежа!
Вагабонд,от къде ще ги вземате..нешо икеа ми се върти в главата?

# 568
KiaraTiara Ако пазаруваш от магазин по 2-3 бодита ще ти трябват още 9 месеца да си набавиш всичко  Laughing Избирай 1 магазин и купувай всичко наведнъж или поне на 2 пъти...иначе голямо обикаляне ще падне.Ако искаш по качествени и вносни неща разгледай Бейби Лайф на околовръстното,избора е много голям-цените варират от доста приемливи до доста неприемливи  Laughing Или във Вис Виталис на Симеоновско(подчертавам че аз от там не купувам тяхното производство),те работят с много други марки,които внасят..и поне има аксесоари на по-прилични цени...Че ти както ще пазаруваш по 2...  ooooh!
Можеш да им купуваш готини дрешки на мъниците като родиш и се чувстваш във форма да обикаляш,сигурна съм ,че ще си ги контиш подобаващо Simple Smile Сега не се измъчвай с толкова много обиколки по всички магазини.  Hug

# 569
  • Sofia
Доро утро дами  Hug

Честит РД на малки мъж много здраве и безгрижно детство.

Desi, Franqueza Стиснати палчета и от мен ще се справите и двете нямате избор  Mr. Green

Мен пък ме ритат непрекъснато и доста болезнено горе, долу, встрани, вече ми е неприятно и досадно...Непрекъснато ми тежи и натиска, като стана права и коремът става на камък - нищо общо с първата бременност.

Аз съм по абсолютно същия начин  Peace

Дами да ви питам утре какво става със срещата  newsm78 ?????????
Остава ли ? Събрахте ли се мами ?
А бях питала дали има мама като мен да е сама с детенце и евентуално да го взима с нея ?

Общи условия

Активация на акаунт