Sportsdirect-32

• 62 801
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
dada166 според мен няма никаква логика,зависи от обема и тежестта на самите артикули,както и от това дали има по обемни артикули,както и от това колко артикула са в поръчката!Не е задължително да е за много пари за да се вдигне доставката.Може да са много ,но евтини неща( по 1,2 или 3паунда и доставката пак се вдига). Аз съм плащала и по 59.97паунда за доставка.

# 106
  • Разград
Здравейте момичета.Бихтели ми помогнали с размери (см.на талия и ханш)на тези дънки.Благодаря ви предварително.
http://www.sportsdirect.com/no-fear-denim-shorts-mens-645011?colcode=64501193

# 107
Благодаря Ви за бързия отговор,
Аз лично последно пръчвах пролетта,тогава доставката беше 29.99 паунда количеството беше два големи кашона (дрехи и обувки).Не знам да ли тогава беше фиксирана цената на доставката...честно казано не съм обръщал внимание на условията.Ако не е тайна колко голяма е била поръчката Ви че сте платили 60 паунда и кога е била тази поръчка т.е. когато беше цената 30 паунда или 20 паунда?Да ли условията са се променили или винаги е имало ограничение в количество и тегло?

ПП.Събрали сме се около 7-8 човека и всички знаят че ще "цепим" 30 паунда...ще стане доста неприятно ако ми друснат 50,60 паунда доставка...

# 108
  • на терасата
Вчера получих някои неща и да споделя впечатления:
1. http://www.sportsdirect.com/airwalk-triple-x-junior-097047?colcode=09704740 - размер 6, дължина на стелката 26 см, като отзад и отстрани стелката е прегъната 1/2 см, т.е. реално ходилото е дълго 25,5 см. Синът ми е много щастлив Simple Smile
2. http://www.sportsdirect.com/donnay-vancouver-jnr-13-049243 меря дължина на стелката 25,5, като на самия етикет пише дължина на стелката 25,3 Средна хубост са, но стават за игра и  футбол.
3. http://www.sportsdirect.com/no-fear-crew-t-shirt-junior-594086?colcode=59408692 Yrs 13 става за ръст 162, но очаквах да е по-голяма. Иначе е хубава като качество.

В кашона имаше и каталог, който тежи поне 1 1/2 кг, според мен  Mr. Green Който поръчва чрез посредник, с доставка на килограм, да го има предвид.

# 109
Аз лично последно пръчвах пролетта,тогава доставката беше 29.99 паунда количеството беше два големи кашона (дрехи и обувки).Не знам да ли тогава беше фиксирана цената на доставката...честно казано не съм обръщал внимание на условията.Ако не е тайна колко голяма е била поръчката Ви че сте платили 60 паунда и кога е била тази поръчка т.е. когато беше цената 30 паунда или 20 паунда?Да ли условията са се променили или винаги е имало ограничение в количество и тегло?

ПП.Събрали сме се около 7-8 човека и всички знаят че ще "цепим" 30 паунда...ще стане доста неприятно ако ми друснат 50,60 паунда доставка...

Инфо от снощи - 43 артикула -почти половината обувки, другата половина - дрехи.
Доставка - 19.99 паунда

# 110
dada166 беше след като вече първоначалната цена стана 19.99паунда. Честно да си каже като обем не помня точно колко кашона получих и за колко пари е била,понеже поръчвам често,но от тогава следя доставката на втора стъпка там се вижда колко е Peace

# 111
Да разбирам ли че стойноста на доставката ще я разбера преди да съм финализирал поръчката?Ако някой има опит с плащане на по-голяма сума за доставка ще му бъда благодарен ако сподели.

ПП.Знаете ли да ли в момента има кодове за отстъпки?

Благодаря Ви.

# 112
  • софия

Инфо от снощи - 43 артикула -почти половината обувки, другата половина - дрехи.
Доставка - 19.99 паунда
Във вторник получих подобна. 2 големи кашона. Доставка - 19.99 паунда Peace

По мои скромни впечатления от темата, цената на доставката е по-висока, ако са поръчани обемни и тежки неща (ски, ски обувки, колело, подобни). ЛЪВИЦА писа в предишната тема, че ограничението за тегло и количество май е отпаднало.

Да, преди да платиш поръчката ще видиш цената на доставка.

Активен код за отстъпка в момента никой не е споделил.

# 113
от тази марка има ли впечатление някой..
http://www.sportsdirect.com/british-knights-atoll-mid-mens-24101 … ?colcode=24101103
дали си отговарят размерите и как е качеството?

# 114
  • софия
от тази марка има ли впечатление някой..
http://www.sportsdirect.com/british-knights-atoll-mid-mens-24101 … ?colcode=24101103
дали си отговарят размерите и как е качеството?

Изкуствена кожа. Стабилни. Поръчах 10. Точно са на детето (както писах е 29 номер). Според мен са уголемени. Идеални са за сега.
Взех детски, но не вярвам да има особена разлика. Отвътре са с памучна подплата и не се спаряват краката. Самите кецки са дебелички. Wink

# 115
Да разбирам ли че стойноста на доставката ще я разбера преди да съм финализирал поръчката?Ако някой има опит с плащане на по-голяма сума за доставка ще му бъда благодарен ако сподели.

ПП.Знаете ли да ли в момента има кодове за отстъпки?

Благодаря Ви.

Естествено,че ще видиш доставката преди плащане,и при фиксирана такава беше така.Кодове не е имало от година и половина,засега има известни чак за януари.

zvanche,да,написах,че няма ограничение,просто варира доставката.Просто се качва спрямо обема-било заради по-тежки неща,било заради по-голям брой неща.Всъщност и преди нямаше ограничение,но после допълнително пишеха,че се налага да се плати по-голяма доставка.Имаше споделени случаи тук,за поръчка на колела,гири и такива неща по 2-3 броя и в последствие от сайта са им писали,че се налага да платят допълнително още 1-2 доставки по 30 лири.
Впрочем,незнам дали някой е обърнал внимание,но и сега в сайта в условията за доставка пише,че е възможно да е потвърдена една сума за доставка,а да се наложи да се плати по-голяма,но ще уведомят за това преди изпращането на поръчката и в такъв случай е възможно да се откаже.

# 116
Има ли минимална сума при поръчка от Спорт Директ /не можах да видя на 1 страница това да е писано/  Peace. Благодаря.

# 117
zvanche,благодаря за бързия отговор...а качеството прилично ли е,за училище ни трябват?
а тези дали някой е поръчвал?
http://www.sportsdirect.com/kangol-rucker-mid-mens-114006?colcode=11400603

# 118
Има ли минимална сума при поръчка от Спорт Директ /не можах да видя на 1 страница това да е писано/  Peace. Благодаря.

Не,няма.И за 1 лира можеш да си пуснеш поръчка,стига да те устройва да й платиш доставка 20 лири  Laughing

# 119

Не,няма.И за 1 лира можеш да си пуснеш поръчка,стига да те устройва да й платиш доставка 20 лири  Laughing
С куриер до БГ защо да плащам 20 лири Peace след като има безплатна доставка до UK.

Общи условия

Активация на акаунт