Sportsdirect-32

• 62 636
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Днес получих трякинг номер за вчерашната си поръчка, но като влезна в DHL и се опитам да го въведа  ми изписва, че няма резултат от моето търсене, идея защо е така?  newsm78

# 361
здр искам да ви питам това екипче на пума 18-24месеца умалено или уголемено е
или ако някои има екип на пума с р-р18-24мес ако може да ми даде размери
http://www.sportsdirect.com/puma-crew-jogger-suit-boys-562189
знам че тези на адидас са уголемени,но за пума нямам информация
благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

# 362
  • София
Някой взимал ли е ботуши на USA Pro , как вървят номерата ? Интересуват ме тези http://www.sportsdirect.com/usa-pro-jill-shape-boots-ladies-2360 … ?colcode=23600303 , нося 6,5 , какъв номер да поръчам 6 или 7  newsm78
Аз си ги взех,също нося 6,5 и поръчах 7,но ми бяха големи и широки.Приятелка ги взе за нея.Кракът ми не е много тесен,но не е и много широк,по-скоро нормален.Не знам 6 дали биха ми станали Thinking

Извинявай, но 6,5 на кой номер отговаря на 39 или 40 по нашата номерация  newsm78

# 363
Здравейте момичета, случайно да имате код за този месец? Знам че има OCT10, но нямам идея за кои артикули newsm78
пробвах с гугъл и намерих това: м. Октомври - OCT10 - 10 % FITNESS (за 2010та година било)

# 364
OCT10 e валиден и в момента, защото ми казва, че нямам артикули, които да се повлияят

OCT10 - Your basket does not meet the requirements of this voucher.

# 365
Здравейте,върнах 20 стр. назад,но не марих отзиви за това яке http://www.sportsdirect.com/miss-posh-parker-jacket-ladies-66908 … ?colcode=66908403,ако може някой да сподели или ако се сеща в коя тема е коментирано нека да ми пише,благодаря Peace

Не е никак лошо якето,а за тия пари е перфектно направо  Simple Smile Умалено е определено обаче,с около един размер.
ЛЪВИЦA, много ли е късо якето и дебело ли е , че ако съдя по качулката е зимно, но иначе пък не ми изглежда мн дебело?

Но като гледам не е активно за поръчка...

Защо да не е ?Щом го има в сайта,си е налично.

Не е точно така.Миналата седмица опитах да поръчам една жилетка,но не беше активно падащото меню за размерите и цвят.Веднага изписа,че не може да бъде поръчвано.Как ще поръчаш ако не е активно менюто?

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 17:08 от emely

# 366
Здравейте,върнах 20 стр. назад,но не марих отзиви за това яке http://www.sportsdirect.com/miss-posh-parker-jacket-ladies-66908 … ?colcode=66908403,ако може някой да сподели или ако се сеща в коя тема е коментирано нека да ми пише,благодаря Peace

Не е никак лошо якето,а за тия пари е перфектно направо  Simple Smile Умалено е определено обаче,с около един размер.
ЛЪВИЦA, много ли е късо якето и дебело ли е , че ако съдя по качулката е зимно, но иначе пък не ми изглежда мн дебело?

Но като гледам не е активно за поръчка...

Защо да не е ?Щом го има в сайта,си е налично.

Не е точно така.Миналата седмица опитах да поръчам една жилетка,но не беше активно падащото меню за размерите и цвят.Веднага изписа,че не може да бъде поръчвано.Как ще поръчаш ако не е активно менюто?

Принципно дори и да не е активно,си е налично.Прост е в сиво,защото има само един размер и цвят.Примерно това:
http://www.sportsdirect.com/puma-core-shopper-ladies-700475
Незнам какво е това съобщение,че не може да се поръчва,явно имаш предвид,че като се добави в кошницата изписва,че не е налично.Просто си попаднала на такова,случва се рядко,понякога не отразяват липсите в кошниците и в сайта едновременно.

# 367
  • Балчи-Варна
Днес получих трякинг номер за вчерашната си поръчка, но като влезна в DHL и се опитам да го въведа  ми изписва, че няма резултат от моето търсене, идея защо е така?  newsm78
И аз имам тракинг номер от дата 13.10 и все още е неактивен в сайта на дхл.По принцип спортдирект имат дадено готови тракинг номера,които като приготвят пратката ги пращат по мейла.Щом няма информация за този тракинг номер-това означава,че пратката все още не е влязла в системата на ДХЛ-тоест не е приета от тях.По принцип движение по поръчката се отразява няколко дни след получаване на поръчката,но в моя случай минаха достъа дни и съм им писала в4ера-да се надявам скоро да ми отговорят.

# 368
И аз имам тракинг номер от дата 13.10 и все още е неактивен в сайта на дхл.По принцип спортдирект имат дадено готови тракинг номера,които като приготвят пратката ги пращат по мейла.Щом няма информация за този тракинг номер-това означава,че пратката все още не е влязла в системата на ДХЛ-тоест не е приета от тях.По принцип движение по поръчката се отразява няколко дни след получаване на поръчката,но в моя случай минаха достъа дни и съм им писала в4ера-да се надявам скоро да ми отговорят.

Гюлчи,звънни на DHL да питаш за пратка на твое име.На поръчката ми от 7-ми не излизаше движение по тракинг номера 3-4 дни,а докато пиша на Спортса,щеше да мине доста време...Затова звъннах на тях и се оказа,че поръчката ми е вече в Будапеща,но пътува със съвсем друг тракинг номер.

# 369
  • Варна
Привет,

Имам следния въпрос - ако пратя поръчка, в коята има преордер артикул (22паунда), но общата стойност на поръчката е над 60 паунда, трябва ли да посочвам допълнително, че искам да ми се изпратят поотделно и дали ще ми начислят доставка за преордер артикула, ако го пратят по-късно?

# 370
Привет,

Имам следния въпрос - ако пратя поръчка, в коята има преордер артикул (22паунда), но общата стойност на поръчката е над 60 паунда, трябва ли да посочвам допълнително, че искам да ми се изпратят поотделно и дали ще ми начислят доставка за преордер артикула, ако го пратят по-късно?

Не може да се изпратят поотделно.

# 371
  • София
Може ли и на мен който има някои от тези ботушки да даде мнение  Hug

Моля ви ако имате някои кажете дали са ватирани от вътре, дали са добри, отговарят ли  Heart Eyes

# 372
Може ли и на мен който има някои от тези ботушки да даде мнение  Hug

Моля ви ако имате някои кажете дали са ватирани от вътре, дали са добри, отговарят ли  Heart Eyes

Първите и третите са подплатени отвътре и отговарят,за другите е коментирано неколкократно същото  Peace

# 373
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Кетито очаквам в на 25-ти да взема от посредника вторите ботуши и ще мога да кажа мнение за тях и за размерите

# 374
  • София
Благодаря ви  Hug Аз искам утре да поръчам  Rolling Eyes
Тези с Пепа много ми харесват, ама май не са за преспи сняг  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт