Sportsdirect-32

• 62 674
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Ясно , значи отпадат  Rolling Eyes Благодаря  Hug

# 406
Здравейте , искам да поръчам на малкия от тези апрески http://www.sportsdirect.com/nike-winter-jogger-infants-026036?colcode=02603640 , като цветове пише бяло и черно , но на снимката има и розово . Искам да попитам дали някой е поръчвал от тях и имат ли розово наистина ? Другия ми въпрос е Найк идваха умалени , нали ? В момента нови УК 8 и са му добре с малко разтояние ?

С розово са,не стават за момче.

# 407
  • Лондон/Пловдив
Апреските са за момиче с розово и аз им се чудех и до магазина ходих да ги видя на живо  Mr. Green
Много ми харесаха още ме е яд ,че няма за момче .

# 408
Момичета, много моля някой да измери стелка на маратонки с размер С13 и на номер 1. Крачето на едното дете е точно 19см., на другото 20.5см.  Искам да взема няколко чифта маратонки и едни апрески, но съм объркана с тези размери. Пума и Найк носят 31 и 32/33, сега искам да им взема Фила  Praynig

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 19:15 от JLo

# 409
Eдин спешен въпрос : мога ли да плата през PayPal, bg karta, dostavka do BG

# 410
Здравейте,

някой да има от тези дънки 10 Lee Cooper Denim Jeans Ladies
и ето тези мъжки ботуши дали си отговарят на номера?
Аз имам 14 ,мога да дам размери
Не са еластични,отговарят си на номера,талията е нормално ниска

Благодаря ти, но разликата е голяма..май няма да мога да се ориентирам.
Кажи ми само дали си отговорят на номера, дали са леко ластични, много ли е ниска талията?

# 411
  • София
Eдин спешен въпрос : мога ли да плата през PayPal, bg karta, dostavka do BG

Да. Peace

# 412
Момичета, много моля някой да измери стелка на маратонки с размер С13 и на номер 1. Крачето на едното дете е точно 19см., на другото 20.5см.  Искам да взема няколко чифта маратонки и едни апрески, но съм объркана с тези размери. Пума и Найк носят 31 и 32/33, сега искам да им взема Фила  Praynig

JLo,измерих ти стелката на UK1 на точно този модел Фила -21,5см е.
(като половинката е малко на кантар)

http://www.sportsdirect.com/fila-classic-clip-childrens-trainers … ?colcode=03501537

# 413
  • София
Аз с питане,отново.Поръчката ми е от 10.10,точната сума е блокирана,не мога да пипам парите,а от спорта казват,че нямат такава поръчка?

# 414

JLo,измерих ти стелката на UK1 на точно този модел Фила -21,5см е.
(като половинката е малко на кантар)

http://www.sportsdirect.com/fila-classic-clip-childrens-trainers … ?colcode=03501537
много ти благодаря   bouquet

# 415
Аз с питане,отново.Поръчката ми е от 10.10,точната сума е блокирана,не мога да пипам парите,а от спорта казват,че нямат такава поръчка?

В профила ти в сайта в история на поръчките имаш ли поръчка с тази дата?

# 416
Да се похваля - поръчката дойде. Всичко ни стана и всичко е както си го бяхме поръчали. Ще пусна след малко линкове към нещата, които поръчах, ако някой иска да пита за нещо Simple Smile. А и имаме една чаша и каталог.

# 417

Някоя от Вас дали го има да ми каже отговаря ли си на размера Rolling Eyes

# 418
Ето това са придобивките:

- 10

- xl

- 5.5

- 6

- 10

- 11

- 3xl

- 4xl

- 4xl

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 21:58 от CabuHka

# 419
Проблем - сбърках акаунтите в Пейпал и пуснах поръчката на неверифициран акаунт, правили сме една дребна покупка с него и забравих да го верифицирам.
Резултат
1. Спортса приеха поръчката и пратиха първия и-мейл
2. в Пейпал виждам поръчката със статус Пендинг
3. пак в Пейпал виждам You recently hit your  sending limit and had your payment declined, but this is easy to fix. Lift limit.

Идеи какво да очаквам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт