Sportsdirect-32

• 62 495
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Записвам се и аз с първата си поръчка за куфар дънлоп , дънки на щерката и 3 блузи на мъжа ми. Ще ги покажа като дойдат.
Само да уточня че при мен плащането през пейпал не мина -изписа ми че страната на поръчката в случая Англия/ползвам доставчик с английски адрес/ не съвпада със страната  на регистрацията ми в пейпал -България. Платих с виза електрон на ЦКБ.

# 46
  • Русе
Айде и аз тук   bouquet.

# 47
  • София
gul4i ,   bouquet  много добре оформен първи пост сега остава и да се чете.
Кодове за другата година
10% off footwear in jan2012 - code JAN12
10% off bikes in feb2012 - code FEB12
10% off clothing in march2012 - code MARCH12
10% off accessories i april2012 - code APRIL12

# 48
момичета, може ли размер на този анцуг адидад - имаме същия от Ла Редут за 12 месеца и вече ним омалява, ама тук пък размерите са 1-2 години единия и 2-3 години следващия. та се чудя кой да взема

# 49
zvanche, благодаря ти за наистина съдържателния пост.   bouquet

Dzuls, сефте виждам такива кодове, благодаря много!   bouquet

# 50
Мога да ти размери на 3-4,но няма да ти свършат работа.Обаче са уголемени,така че 2-3 със сигурност ще е голям и то доста.1-2 по-добре,но е доста вероятно и той да е голям.А 1-2 всъщност в момента е изчерпан.
Според мен от тази номерация 12-18 е за вас:
http://www.sportsdirect.com/adidas-3-stripe-baby-jog-suit-562058?colcode=56205818

# 51
  • София
Мамита дайте ми съвет: имам една поръчка ( първата в живота ми и вероятно последната пт този сайт) на 17.09.2011, вътре има артикул който в момента ми седи като pre-ordered 31.10.2011, това означава, че въпросния артикул ще е наличен на 31.10, така ли? Лошото е, че вътре нещата са есенни, при това положение ще си получа пратката с Гъбко след средата на ноември, когато въпросните якета вече няма да са ми нужни....Та въпросът ми е дали мога да канселирам поръчката...Писах на сайта на 05.10 още нямам отговор....

# 52
Мамита дайте ми съвет: имам една поръчка ( първата в живота ми и вероятно последната пт този сайт) на 17.09.2011, вътре има артикул който в момента ми седи като pre-ordered 31.10.2011, това означава, че въпросния артикул ще е наличен на 31.10, така ли? Лошото е, че вътре нещата са есенни, при това положение ще си получа пратката с Гъбко след средата на ноември, когато въпросните якета вече няма да са ми нужни....Та въпросът ми е дали мога да канселирам поръчката...Писах на сайта на 05.10 още нямам отговор....

Можеш да им пишеш на мейла и да откажеш само този артикул,а другите неща да си ги получиш.Бавно отговарят обаче,а и някои споделиха тук,че са им отказали канселиране на такъв артикул.Иначе оже и по-рано да се появи този артикул,а може и след тази дата  Tired

# 53
  • София, Манастирски ливади
Мацки, на тези ботушки на цвят черно/бяло излиза тази снимка с розовото. Кое всъщност е вярно ?

# 54
 Аз също поръчвам за пръв път от този сайт и съм улучила от 30 артикула - 2 пре-ордер. Тогава не знаех, какво означава това, дори не съм обърнала внимание на този надпис, иначе щях да се поинтересувам. По съвет на момичетата от форума също им пуснах 3 имейла за канселиране на тези продукти, но отговор нямам вече 5 ден.

# 55
  • София
Търся спортни долнища за 5 годишно дете,ако може да ми помогнете с линк,че не съм добра с английския Wink

# 56
Мацки, на тези ботушки на цвят черно/бяло излиза тази снимка с розовото. Кое всъщност е вярно ?

Точно като на снимката са си-черни с малко розово и бяло.

Търся спортни долнища за 5 годишно дете,ако може да ми помогнете с линк,че не съм добра с английския Wink

http://www.sportsdirect.com/kids/kids-tracksuit-bottoms
http://www.sportsdirect.com/kids/kids-sweat-pants

# 57
  • Бургас
Здравейте! Досега не съм правила поръчки и въпреки таблиците ми е трудно да определя размерите. Напр. харесах си това , но не знам номер 8 или 10 да си поръчам. Висока съм 155 см, 47 кг. Или ако някой го има, да ми даде ориентировъчни размери...
Харесах и едни ботички за малкия, според това, което дават, С9 трябва да са му добре, защото в момента носи №26, обаче аз по принцип нося обувки 35/36, а маратонките ми Nike са №37,5 Rolling Eyes

# 58
  • София
ЛЪВИЦA ,благодаря
http://www.sportsdirect.com/slazenger-poly-pants-infants-326000 добре де,аз явно не съм в час.Това,ми изглежда много голямо.Не виждам размери в см.Има само 5-6 години Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 12:34 от елказелка

# 59
  • София, Манастирски ливади
Мерси за отговора, Лъвица  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт