Sportsdirect-32

• 62 890
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
И аз досега не съм получавала втори имейл с тракинг номер на поръчката. А си я получих.
За втората....ще видим. Sad Все още нямам втори имейл и за нея.

Ако не получите до 3-4 дни,звънете в DHL и ги помолете да проверят по името дали има пратка за вас.На мен вече 2-3 пъти ми се случва да не ми пратят тракинг или да ми пратят грешен.Звъня им и ми дават верния тракинг и ми казват къде е.

# 151
Да питам и аз- това става ли за студ, как разбирате, че не са само есенни ???
http://www.sportsdirect.com/karrimor-urban-jacket-ladies-446163?colcode=44616322

# 152
Да питам и аз- това става ли за студ, как разбирате, че не са само есенни ???
http://www.sportsdirect.com/karrimor-urban-jacket-ladies-446163?colcode=44616322

Това става  Grinning На повечето си пише в описанието,че са за зима или за студено време,или пък за хладни дни.На които не пише,по картинките гадаем или пък ако сме ги виждали,споделяме отзиви Laughing

# 153
Здравейте, поръчвал ли е някой тези мъжки обувки http://www.sportsdirect.com/karrimor-cougar-boot-mens-182013 , топли ли са, отговарят ли си на номера, заслужават ли си парите. Мъжа ми е труден на зимни обувки, ама тия много си ги е харесал  Heart Eyes

# 154
На какъв курс на британската лира ви изтеглиха пари от картата?
Никой ли няма да сподели? Rolling Eyes

# 155
Здравейте , искам да попитам за краче 18 см от тези маратонки
http://www.sportsdirect.com/fila-classic-clip-childrens-trainers … ?colcode=03501503
кой номер трябва да се поръча C11 или C12 ? Знам , че са много обсъждани , но не можах да открия . Благодаря предварително!

# 156
  • В една Дупка.
На мен ми хващат лирата на 2.27лв

# 157
BuBiCa,мерси Peace

jasmina76,миналия път поръчах С10,на които вътре пишеше №28.Сега съм поръчала С12-№30.Моделът е по-тесен. Peace

# 158
  • В една Дупка.
И аз досега не съм получавала втори имейл с тракинг номер на поръчката. А си я получих.

Ако не получите до 3-4 дни,звънете в DHL и ги помолете да проверят по името дали има пратка за вас.На мен вече 2-3 пъти ми се случва да не ми пратят тракинг или да ми пратят грешен.Звъня им и ми дават верния тракинг и ми казват къде е.
А тъй като очаквам забавяне на тръгването на поръчката, заради Пре - ордер артикул, има ли смисъл да им звъня? Както написах по-горе, пратих им мейл, че се отказвам, но не съм получила отговора им. Ако изобщо получа. Thinking

# 159

А тъй като очаквам забавяне на тръгването на поръчката, заради Пре - ордер артикул, има ли смисъл да им звъня? Както написах по-горе, пратих им мейл, че се отказвам, но не съм получила отговора им. Ако изобщо получа. Thinking

Нищо не губиш да пробваш,може пък да те изненадат приятно  Wink

# 160
момичета,
вие на билинг и на диливери адрес един и същи адрес ли пишете, ако използвате транспортна фирма. или пишете на диливери - англииски а на билинг бг адреса???? newsm78

# 161

Бях поръчвала космонавт на No Fear за девойката преди 2 години, подобен е на този, който си посочила/първия/. Аз съм страшно доволна, много топли и изобщо не пропуска, такова търкаляне падаше в снега, че чак се чудех как беше суха. А и на мъжа ми съм взела яке на същата марка, и той е страшно доволен, зимата си ходи само с една ризка отдолу, казва, че много топли. Яд ме е, че вече не и става, а и че няма по-големи размери Sad

Много моля за реални размери, че се чудя между 2-3 и 3-4
Благодаря предварително

# 162
  • София
момичета,
вие на билинг и на диливери адрес един и същи адрес ли пишете, ако използвате транспортна фирма. или пишете на диливери - англииски а на билинг бг адреса???? newsm78

При мен и двата адреса са еднакви.Не съм имала проблем. Peace

# 163
  • софия
момичета,
При мен бяха различни, но не е имало проблем.

# 164
  • Варна
Само запис да сега  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт