Отговори
# 645
  • Пловдив
Аз влизам набързо да се оплача... Сам човек с едногодишно и мисия да украсява апартамента са две напълно несъвместими неща...
За цял ден, успях единствено да си нарисувам прозорците Shocked
Сега чакам да стане 8 часа, че да си ляга и аз да си свърша работата на спокойствие hahaha

# 646
мъниче аз тази мисия я оставям за почивните дни като баща му се занимава с него  Peace
Цял ден подреждам след Ади и вечер е ......бомба паднала  ooooh!
А аз обичам да ми е прибрано и подредено  Confused което с малко дете не е много съвместимо  Naughty

# 647
Добро Утро!Кафето и закуската днес са от мен! Mr. Green

# 648
  • у нас
добро утро и от мен- нещо напоследък такъв глад ме мори че направо се плаша Confused

# 649
Момичета,миналата година,някой даде много хубава рецепта за пълнен шаран,но не си я записах ,а тогава напълних 2  Mr. Green!Моля дайте рецепти,че в нета са все едни и същи..

# 650
  • на североизток
Искам да ви питам нещо и по-специално Рали. Баткото ни от две седмици насам се опитва да се разболява, сливиците му са подути и едни такива с червени капилярчета, но все още няма налепи или поне не там, където мога да видя. Та какво мога да предприема, за да пресека процеса? Освен, че го спрях от градина и го карам да спи повече, защото съм забелязала, че това оказва голямо влияние върху имунната му система, дадох му и една ампула вит Ц и половин ампула Калций, какво друго бих могла да направя?

За украсяването снощи мина сравнително добре Grinning Добре, че вече играчките са нечупливи Mr. Green Батито вече сам се справи с елхата, а малката само обикаля и разхвърля около него Laughing

# 651
  • Пловдив
Ивчи, мен заболи ли ме гърлото, пия витамин С в промишлени количества Whistling Дори и с налепи да ми е гърлото, обикновено за 2 дни се оправям.
Не знам, обаче дали това самолечение е подходящо за малкия сладурко newsm78

Аз днес продължавам с украсата - пратих малкия в баба му до обяд и с баща му сме разпределили задачите - аз рисувам по стъклата, той украсява с гирлянди и играчки Laughing

Дани, мерси а кафенцето Hug

# 652
Ааа и ние сложихме елхата,нависоко на секцията в спалнята,а на тази в хола(секция),10 метра лампички ,Диди много им се радва.Останаха герляндите по вратите и рисунките по прозорците!Много обичам Коледа и Бъдни вечер,даже почнах да мисля и гозбите  Mr. Green!

# 653
Даниелка, малката кукла е голяма сладурнака, много хубав аватар  Peace и колко мноооого косичка има, бонбонче!

# 654
Мерси Веси,те всички септемвтийчета са бонбончета Simple Smile

# 655
  • София
Здравейте, здравейте!  Grinning

Пак мина много време, но днес ми останаха няколко минутки и реших да надзърна да видя как сте, как са малките сладури.

Ние с Али сме добре. Тя е бандитка, рови навсякъде, дърдори много, доста думички казва вече, прави всякакви маймунджилъци, обича да танцува, има 10 зъба и още 2 на път, проходи преди повече от три месеца и сега няма стигане и т.н. и т.н. Гледаме си се заедно, сами без баби и други помощници. На мен ми идва малко в повече понякога, но такъв ми бил късмета.
Виждам, че сте коментирали храненето и изхожданията. Али напоследък почти нищо не яде. Това много ме притеснява, но каквото и да и сготвя тя или отказва да го яде или хапва 3-4 лъжички и спира. Кара само на попара/кус-кус и следобедна каша. Не обича никаква храна, която не е пасирана. Още е с алергия към млякото, а уж вече трябваше да я е преодоляла... Изхожда се по няколко пъти дневно, стига до 5 пъти. Честото акане води до възпаление на дупето и почти месец беше мнооого зле - с рани и силни болки. Водих я на кожен лекар, сменихме 100 мехлема и два вида кортикостероиди и много трудно се оправи.

Спирам до тук, пак ще ви пиша по-късно. Поздрави и целувки от нас!

P.S. vesy_evi, Мая е просто прекрасна!

# 656
Момичета благодаря ви за отговорите   bouquet   bouquet   bouquet Две вечери подред не го оставям докато не заспи, т.е. веднъж легнали няма ставане (естествено сигурна съм, че му се спи - докато пие млякото почти заспива, но след като го изпие - тръгва да слиза от спалнята, като в просъница  newsm78 или по навик  newsm78; спирайки го започва да плачка  Rolling Eyes и се разсънва) и след около 30-40-минутна борба се предава  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 657
  • София
brilliant ,напоследък се бях зачудила за вас ,радвам се ,че сте добре!
При нас положението с яденето е точно обратнато на вашето ,не ядем това което вие ядете и ядем ,това което не ядете  Crazy .Но пък с исхождането историята ми е много позната  ooooh! .Недай боже ,да се наакала преди да заспи следобедния сън и да я сменя след 2 часа , или докато сме на разходка  ooooh! .Положението после е пълна трагедия но нас ни оправя едно кремче за което бях писала и преди http://zabebo.bg/products/krem-protiv-podsichane-100-ml-galafarm .Определено го препоръчвам ,откакто го ползваме ,много бързо си разрешаваме проблемите с подсечено дупе  Peace .

# 658
Здравейте,
За възпалени сливици препоръчвам компрес от извара, 8 часа е действието. Преди няколко дни пробвах за пръв път и резутат имах още смед първия компрес. Малко сложно с епоставя на малко дете защото е доста обемно. На мен ми предписаха тонзилотрен, продължавам да го пия, но на Влади му предписват Хомеожен, когато има зачевено гърло, много му помагат. Да уточня че при него се получава зачеврвяване по сливиците и около дъгите и се виждат мехурчета - прозрачни, не налепи.
От както са тръгнали зъбите много често при него се възпаляват сливиците и съгласувано с педиатърката му давам хомеожен и след това мажа с паста Дектарин, на другия ден му няма нищо.
За говорене - дори не мога да си представя да свърже две думички една след друга. Казва сма няколко думички - дай, така е и мама когато се глези и иска нещо. Но не се притеснявам, всичко разбира и показва какво иска.
За боя на дете съм много против, мен са ме възпитавали без шамари и брат ми също, не мога да си представя физическо налагане над детенце. Мога да кажа, че винаги сме имали респект от родителите и никога не сме прекалявали с това, че са ни давали по-голяма свобода. Може би и това да е причината да ни имат доверие. Нещата са двустранни. НО забелязвам че Влади все повече иска да се налага, и когато кажа 1,2, 3 пъти не, не може и не ме чува и отразява тогава повишавам тон, отделям го от това което иска да направи и когато тръгне отново, пак казвам, не - махам го и той разбира че не може да го направи. Обаче не иска да се предаде и започва да плаче, не го отразявам , след секунди е забравил, подава ми играчка да ме заболамоса нещо и като се обърна и пак пробва да направи това което е искал. ЕЕЕ ужасно е , не искат да се предават и това е!!! Казвам не махам го отново и така докато разбере че няма да стане неговото. Това го правя отскоро защото когато зпоачнеше да плаче преди се предавах. Но нещата излязоха извън контрол и се направих че не му обръщам внимание и той като го разбере и веднага спира. Чак не можах да повярвам като се получи.
За кехлибарените герданчета някой може ли да ми каже дали има разлика между различните цветове?
Още исках да пиша, но стана много дълго. Само да се похваля че вече 4 нощ Влади заспива без биберон. Надявам се да го откажем окончателно. И за Алхимика се бях сетила дали нейния Влади вече е добре - с излекуван крак и без гибс.
Спокойна нощ на всички.

# 659
Здравейте и от нас с Веселка   bouquet
Ние сме добре ,малката беснее по цял ден ,мама тича след нея и така.Има вече 11 зъбчета,казва все повече думи и определено като кажа НЕ въобще не ме отразява.И когато я вдигна ,за да и отвлека вниманието започва да маха с показалец и да крещи не не не  Joy Первала съм я по ръцете няколко пъти леко ,а реакцията и е да ме погледне учудено и сама да се перне  през ръчичката ,казвайки "на на" .И като падне или се удари в нещо пак започва да го "бие" Simple Smile
На мен свекърва ми много ми помагаше! ,но напоследък само ме лъже ,че трябва да ходи на лекар или нещо такова.А аз не я карам да я пази,но тя е решила да ме лъже ,да не би случайно да и я остава.Иначе имам време за себе си ,излизам всяка вечер с мъжа ми и приятели ,Весела заспива рано и имам тази възможност  Heart Eyes Аз не се гримирах преди да забременея ,сега понякога слагам спирала и гланц  Embarassed Старая се да изглеждам добре,понеже моите приятелки нямат деца ,подържат се и аз гледам да не се откроявам между тях с небрежен външен вид  Heart Eyes
Дълго стана пак ,ама като нямам време да пиша ...
Аз не съм украсила още нищо,тези дни ще е !
И аз обичам много коледните празници!
Весел и усмихнат ден ви пожелаваме !

Общи условия

Активация на акаунт