Отговори
# 660
antonia, съгласна съм, че трябва да им се обяснява, то и аз това казах, че вече се опитвам да я науча за някои основни понятия за опасност. Но за наистина опасните места си трябва ограничение.. ноо Дани щом като се изявява като Худини и е толкова сръчен и находчив, и аз не знам какво бих направила, за да я предпазя, ако беше така и при нас.

vesy_evi, интересно звучи този пудинг, но дали може да се сложи нещо друго вместо амарант - елда да кажем. Иначе ако взема амарант, на каша ли само мога да го правя? Защото Дара напоследък не яде каша почти, и й давам плодовете отделно, защото така поне ги хапва, а кашата си я хвърлях почти цялата в последно време.
На мен проблема ми е, че рядко имам време да готвя нещо, което изисква време и което ще се яде само един път и то само от Дара примерно, още повече нещо, което не е основно ядене. Но ще си я запиша тази рецепта де. Аз между другото точно онзи ден й въведох бадемите, дадох й сурови, смлени в кафемелачката.

brilliant, привет! И аз се бях сетила за вас тези дни. Дано Александра израсте скоро алергиите.

diana.pd, за кехлибарените огърлици четох, че колкото по-светъл и матов е цвета, толкова по-наситен е кехлибара с това, което ги прави лековити. От друга страна обаче гледам, че отзивите в Амазон за различните видове огърлици са общо взето едни и същи, и все много добри. Аз бях поръчала една разноцветна, но нещо ми отказаха поръчката, че я нямали. Сега пък май виси още поръчката, и аз не мога да разбера, а времето си минава, искам да поръчам друга, ако тази няма да ми я доставят - сега ще почне да вади кътници и ще стане страшно Rolling Eyes.
Дано наистина са добре Алхимика и децата, защото не е писала от тогава.

# 661
  • у нас
Искам да ви питам нещо и по-специално Рали....
това за сега е достатъчно, при положение че няма развитие. Peace

# 662
  • Пловдив
Иииии, как да не се похваля, че най-сетне се сдобихме със столчето за кола: .

Аз вече поприключвам с украсяването - останаха ми само да закача още два чифта лампички и да изрисувам последните 2 прозореца hahaha

# 663
Люляк, предполагам и с елда може, аз преди и бях правили едни бисквити с елда и ябълка, много хубави бяха станали, даже яде малко. Иначе този пудинг въобще не го пожела, успях да и набутам малко, но и го изплю с отвръщение....то с почти всичко е така. Ама да ти кажа, той не беше и нищо особено, на мен в първия момент ми се видя хубав, ама всъщност не стана кой знае какво...даже не го изядохме, ще го дам на кучето да видим то какво ще каже Wink Иначе амаранта защо на каша, те са толкова ситни топченца, че няма смисъл...или не ти разбирам правилно въпроса. Аз амарант напоследък слагам в доста неща....в супи например пилешка, слагам кафяв ориз, елда и амарант, става супер, в лещата също сложих амарант...то като се сложи малко дори не се и усеща, само малко сгъстява ястието, но като цяло може на всякъде да се слага Wink Четох че ако се накисне към 12 часа може и в мюслито .
Мъниче, честито ви столче, ама как така чак сега сте го купили, до сега с какво бяхте, вие нали и пътувате много...
Пък за тези кехлибарени огърлици, Мая има такава от както е на 6месеца, носим я почти постоянно, при нас абсолютно никакъв ефект няма, с нея, без нея все едно...

# 664
  • Пловдив
Веси, бяхме с кошница от 0 до 13кг, сега просто го сменихме, че онова вече трудно събира туловището на мъника Mr. Green

# 665
Може ли да ви питам нещо странично от децата  Crazy
Някой използва ли хлебопекарна и правил ли е друго освен хляб  newsm78
Нещо от сорта на кекс, козунак или пандишпан?

# 666
Момичета, стиснете по едни палчета за Дани, че вчера ни приеха в болница - вдигна температура, явно не се е подобрявал, докато го лекуваме с антибиотика, а напротив, оказа се че състоянието му се е влошило. Когато извиках лекар веднага да го прегледа у нас, беше вече с двустранна пневмония (отначало уж само вдясно я водеха) и с дихателна недостатъчност. Та приеха ни на момента в болницата, едвам успях за половин час да събера багажа. Сега мъжът ми ме смени, че съм малко изтощена, а и да се изкъпя нормално, там не смея да го оставя сам за секунда, че креватчетата са с едни решетки, дето не са достатъчно високи, а на земята ми прави куп бели като е на ново място. Иначе сме в частна клиника и е много чистичко и подредено. Към четвъртък - петък ще се разбере дали ще ни разрешат да си продължим лечението у нас или ще оставаме още. Нямам време много - много да се отчайвам, не е сега момента.

На всички бебоци - най-вече здраве, другото е лесно  Hug Simple Smile

# 667
  • Варна
Дана, стискам палци да се приберете до края на седмицата и да нямате повече подобни проблеми. Hug Новата година Дани да започне здрав и все така да е.

# 668
Дана имате палчета и от нас,скоро да сте си в къщи!

Тук съм,следя ви,ама все не ми стигат силиците да драсна някой ред,а и нищо ново няма да разкажа Mr. Greenнали сме си наборчета.Ще се наканя тези дни и ще съм по подробна.
Вани, влез в готварския подфорум,има цяла тема за машините за хляб,има безброй рецепти и такива за кексове,но честно не знам дали всеки модел пекарна може да прави кекс.

# 669
  • Пловдив
Дана и от нас стиснати палчета Praynig
И ако Антониа позволи, да се присъединя към нейното пожелание: през новата година всички да сте здрави

# 670
Дана, кураж и от мен! Hug
Стискам силно палци Дани да се оправи, че много му се насъбра на детенце напоследък. А и на вас със сигурност не ви е лесно с тези тревоги.

# 671
Добро Утро!
Данна така си мислех,че малкия вече е добре и сега прочетох поста ти че сте влезли в болница  Close!Хайде стискаме палци всичко да мине бързо и скоро да се приберете здрави вкъщи! Hug Hug Hug
Ина,столчето е много хубаво ,със здраве да си го ползва бандитко  Party!
Лек ден  Hug!

# 672
Вани, влез в готварския подфорум,има цяла тема за машините за хляб,има безброй рецепти и такива за кексове,но честно не знам дали всеки модел пекарна може да прави кекс.

Нашата е Мулинекс - стават и кексове, и козунаци  Peace

Дана  Hug

# 673
Дана   Hug   newsm10

# 674
  • София
Дана, имате стиснати палчета за бързо оздравяване и от нас!!!  Praynig Милата душичка!  Hug А на теб сили и кураж! Дано скоро се включиш с хубави новини!  Hug
Вани, в хлебопекарната сме се пробвали и козунак и кекс да правим, но нещо резултата не ни хареса особено. Затова основно хляб печем, а за питки и козунаци я използвам само за месене и после местя в тава и пека във фурната.
Мъниче, честито ви столче.  GrinningЗаглеждах я тази марка и аз и наистина сте направили страхотен избор! Peace

Да споделя какво стана с "високия" хемоглобин на Никола. Оказа се лабораторна грешка. Миналата седмица, когато най-накрая сополите му спряха, пуснахме изследвания и на двамата. За наш късмет, точно на техните проби машината се е повредила и се наложи след 2 дни да ги боцкат още веднъж. В крайна сметка хемоглобина му е 104 (при 107 на 6 мес). Явно техниката в лабораторията на кварталната поликлиника изобщо не е надеждна и на резултатите им изобщо не може да се разчита.

Общи условия

Активация на акаунт