Отговори
# 675
  • София
Дана   Hug
Трудно е, но трябва да си силна заради децата.

Моите са на ясло-градина от днес. Да видим тоя път колко ще устискат.

Сами има вече 4-ти кътник, останаха сега гадните кучешки да вади, че те така са побелели...

# 676
Дана,  Hug Hug Hug Няма какво друго да кажа, v_spasova го е написала!
Дано следващия ти пост да е с хубава новина!!!
Мъниче, със здраве да ползва новото столче малкия Дидко!
Аз съм до никъде с украсата... Rolling Eyes Като мине именния ден, тогава може би...

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 18:45 от velizarka_8

# 677
  • При моето слънце
ДанаHug Hug Hug Няма какво друго да кажа, v_spasova го е написала!
Дано следващия ти пост да е с хубава новина!!!
Мъниче, със здраве да ползва новото столче малкия Дидко!
Аз до никъде не съм с украсата... Rolling Eyes Като мине именния ден, тогава може би...
  202uu
Дана,  Praynig
И аз съм до никъде с украсата, и за да не остане по-назад от баща си и Мишо се разболя  Confused

# 678
  • София
Дана, убедена съм, че всичко ще мине. Ти само бъди силна Hug Ние украсихме само елхата, все още не съм закачила гирлянди, но мисля да приключа тази седмица. Аз от януари оставам сама с мъниците в смисъл, че жената, която ми помага започва работа при дъщеря си, която си отваря магазин за дрехи. Надявам се да успея да се справя

# 679
Дана, мъничето ще се оправи, но си представям какво е детето ти да е болно. Сигурно първият път са му изписали антибиотик, който на него не му действа. Без антибиограма и при мен се е случвало.

И ние сме вече с ново столче за кола Бритакс, което ще ни е до първи клас  Crazy

От вчера имаме елха и коледна украса  Party

# 680
  • София
Дана ,стискам палчета за бързо възстановяване на малък Дани  Hug !
Мъниче ,честита придобивка!
Алхимика ,а за нещо нямаш ли да ни почерпиш   Wink ?
Ние от вчера си имаме елха ,но засега е само с лампички ,а няколко топки от украсата й се търкалят по пода  Grinning .
Аз пак съм болна:( ,Нез нам какво е това чудо ,но за по-малко от месец ,2 пъти се разболявам.Други години си бия противогрипна ваксина и  не съм имала проблем ,но тази година изпуснах срока и като гледам ще ми излезе през носа  Crossing Arms .

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 20:46 от geryaleksandrova

# 681
  • София
Дана, стискам палци малкия Дани да оздравее бързо и да се приберете вкъщи  Hug

Мъниче, честито столче! Това е едно от най-добрите столчета, аз доста се колебах дали да не взема точно такова, но в крайна сметка избрахме друго.

Срам ме е да си призная, но Али проходи през август и още не сме и направили прощъпалник. Мисля тази неделя евентуално, ако пак нещо не ми обърка плановете. Изобщо нямам идея какво и как се прави, макар да съм ходила на други такива. Вие сигурно отдавна сте изкоментирали темата, но аз тепърва ще вниквам в нея.  Simple Smile А, и украса още не съм сложила.

Има ли дребосъци, които вече ходят на ясла? Аз съм решила от януари да дам Али почасово 3 пъти в седмицата в Детска къща Монтесори. Това го бях замислила още преди да я родя и с нетърпение чаках да достигне възрастта, в която мога да започна да я водя. Исках да я водя само 2-3 пъти седмично по час, най-много два, но в момента единствената възможност е 3 пъти по 4 часа. Хем много се радвам, че ще и е интересно и ще се занимава с различни забавни неща, хем се притеснявам за това как ще я оставям там и как тя ще свикне да се отделя от мен.

В момента сме в етап на отказване от биберона и трагедията е пълна. Интересното е, че като бебе Али не обичаше много залъгалка, но аз и я предлагах, а сега така се е пристрастила, че по цяла нощ спи с нея и през деня я търси. Реших да пробвам да я откажа от този навик и снощи цяла нощ не ни остави да спим, плака безутешно, докато най-накрая се предадох и и дадох бибата. Ще видим тази нощ как ще е.

# 682
  • Варна
brilliant, ние ходим на ясла - държавна. Всеки ден до обед, от една седмица влиза с бодра крачка вътре и е спокоен. Очаквам скоро да остане да спи там. Започна д аходи на 19.09. и досега е отсъствал 2 седмици заради хрема. А за биберона, не виждам защо бързаш. Ще се откаже, когато е готова. Нашия батко я отказа на две и половина без драми.
Бебчо, ти си огън жена и ще се справиш. Wink

# 683
  • у нас
момичета излезнаха местата за специализации- меко казано, но много меко съм много разочарована... за Плевен места никакви  Confused 5-7 бр и то за специалности, които изобщо не са по моя вкус Confused
направо не ми се говори- влезнах само д ави се оплача....

Дана дано малкия се е подобрил- стискам палци.... задавянето най-вероятно си е донесло последствия...

# 684
Дана  Hug

brilliant, и аз мисля, че не трябва да настояваш за биберона. Моето наблюдение е, че децата си имат фази, и трябва внимателно да се улучи момента за всяко нещо - приспиването, отбиването, приучването към биберон. Ако сега си срещнала голям отпор, дай си почивка, и опитай пак по-нататък.

Виждам, обсъждате амаранта. Аз съм си закупила един преди много време, и още не смея да го ползвам. Правя каши от доста други зърнени - елда, киноа, овес, обаче не знам дали амаранта ще се приеме добре.

Моята мома внезапно се разболя преди 3 дни, но имаше температура само една нощ. Сега й остана някаква задна хрема, но нослето й не тече. Възможно е да е свързано със зъбите, защото от много време чакаме да избият кътниците. Венците й са се подули зверски, но не щат да пробият, пустите.  #Cussing out Станала е и претенциозна към храната, а доскоро омиташе всичко наред.

Ние пак сме във фаза проблемно заспиване. И следобед, и вечер е драма. Върти се, ходи из цялата стая, отваря шкафовете - дори в тъмното. Денем е лесно, мятам я в количката и кръстосвам квартала, но вечер.....часове....Като ни писне с мъжа ми, прилагаме един малко гаден номер. Оставям го той да я приспива, а тя си настоява за мен, и почва да реве. След 5 минути влизам аз, и тя, под риск да бъде оставена, ляга веднага и полага усилия да заспи. Знам, че не е редно, но понякога наистина имма нужда от малко почивка вечер. В някои нощи също ни прилага психоатака - будува по 2 часа, реве, ей такива. После става рано, бодра и готова за игра, а ние с мъжът ми ходим като сенки. Слава богу, последните 2 нощи спи по-добре, иначе сега тонът ми нямаше да е толкова спокоен  Mr. Green Люляк, при вас със спането подобриха ли се нещата? Почвам да се чудя кога ще му видим края на това приспиване.......

А, и последно. Напоследък бузките на Николета се зачервяват много, а и имаше ранички под долната устна. Възможно ли е да е хранителна алергия? Аз досега мислех, че е по-вероятно бузите да са червени от студа, а лишеите по устните от слюнченето. Майка ми обаче ме посъветва да спра яйчния белтък, и не знам дали има връзка, но сега кожата й е спокойна.

Спирам дотук, че този път попрекалих с писането  Blush

# 685
  • София
antonia, браво на вас.
На Сами пък му се събират 2 седмици ходене на ясла. Реве ми се - уж беше добре, вчера бил спокоен в яслата, хапнал е и тази нощ - зверска кашлица Sad

Рали, а после няма ли да пуснат още места? Или ти искаш сега да си започнеш, за да не отлагаш?

# 686
  • у нас
догодина....демек сега пускат за 2012 - 2012 края ще обядят местата за 2013...
реве ми се... Confused

# 687
  • София
Честит празник на всички малки и големи именници!!! Много усмивки, здраве и късмет!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Да ми е жив и здрав и моят Никола!

# 688
  • на североизток
Честито на всички именници и от мен!!!
Почерпете се и за здравето на моя Никола

# 689
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ. Simple Smile

Шарана още не е готов, но АКО стане хубав, ще снимам и ще ви почерпя Simple Smile

Весел празник, мили момичета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт