Цветарската дружина готви се за бяла зима

• 55 616
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, дайте предложение за стайно цвете, виреещо на по-тъмно място.
В антрето ни, точно до трапезарията има малък ъгъл. Няма врата, със свод е, така че няма да му е съвсем мрачно, но няма и да е като на другите цветя - директна светлина.
Та искам нещо да сложа в това ъгълче. За сега има огромен елен, но след празниците като го махна и съвсем ще се оголи мястото, а ме дразни да го гледам така.

# 541
  • ГОре на черешата...
Някаква папрат?

# 542
Благодаря ви момичета Hug Няма да режа докато не изсъхне.
Майка ми също има подарена орхидея която почти не поглежда...дори почти не полива.Преди дни  случайно забелязах че между листата излиза по мое мнение нов цветонос  Rolling Eyes Много се учудих -май ще се окаже че като не я мислиш много орхидеята се развива по.добре  Laughing
Хубав ден  Hug

# 543
  • София
Весела Коледа! Аз липсвах известно време, но като видях тази снимка и се сетих за Нели  Hug

# 544
  • на североизток от Рая
Весела Коледа! Аз липсвах известно време, но като видях тази снимка и се сетих за Нели  Hug

Доника,  Hug! Докосна сърцето ми!
Наистина ме радвате с тези калинки. Имат страшно положително влияние върху мен.
 Благодаря!

Пожелавам ви весело посрещане на новата година! Да сте заобиколени с хора, които обичате и които ви обичат. Веселете се, танцувайте, пийте умерено  Laughing и не си причинявайте главоболие. Wink

Моят мъж е нощна смяна утре вечер и ще ми е кофти. Няма как...Не  е за първи път. Децата и свеки ще са край мен поне. Да сме здрави. Другото е бял кахър.

Hug          Hug          Hug

мммм, Попии, почерпих се вече. Да ти е живо името, дето се казва. Да си здрава и все така с настроение. Много си жива и пъргава. Поне аз така те усетих.  Hug

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 21:28 от neli mar4

# 545
Здравейте момичета не знам дали утре ще имам време за това искам да ви пожелая весело посрещане на новата година нека тя ви донесе много радост,щастие и сбъднати мечти!Почерпете се от мен(аз и без това имах имен ден на Коледа ,но нямах време да ви почерпя Blush)Дано новата година ви е сладка колкото е сладка и моята торта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
] [/url][/img]

# 546
  • ГОре на черешата...
Весело посрещане на Новата година! Нека  е здрава, щастлива, успешна и мирна за всички!

# 547
  • на североизток от Рая
    Честита Нова Година, мили момичета!

Желая ви здраве, обичайте и бъдете обичани! Радвайте се и на дребните неща и гледайте позитивно на живота! Дано да е цветно край вас! Дано да е цветна и темата ни!
 Да се обичаме и помагаме както досега.

Бях зарадвана от две прекрасни момичета - с обаждане и с писмо.
 Километрите не ни разделят, независимо дали са стотици или хиляди.

Обичам ви! Тук ми е най-топло!  Heart Eyes

# 548
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

честита, пълна и цветна да е!

# 549
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ЦВЕТАРКИ!
ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ И МНОГО ЦВЕТНИ УСПЕХИ!
Аз днес съм се родила и искам да ви почерпя от сърце:

# 550
  • на североизток от Рая
  mumita, Честит Рожден Ден, мила! Hug
 На хубав ден си се родила. Да си здрава, късметът да те следва и да не губиш тънкото си чувство за хумор. Не мога да забравя колко калинки са кацали при мен, благодарение на теб. И в подходящ момент си се намесвала в живота ми. Благодаря ти!  Hug Заповядай:

Ние бяхме на гости на мама. Преядох...Тя утре е рожденичка, но днес ядохме от тортата й.
 Днес и баща ми беше именник, почетох го в спомените си.

Да е спорна новата година, да я запомним и изпратим с добро!  bouquet

# 551
  • ГОре на черешата...
Мумита, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана!

Нели, и аз така - от мамини ида, ама до десерта не стигнахме, хапнах си баница до насита, че само мама може такава да прави Grinning...

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 15:58 от mari_eta

# 552
  • София
Честита Нова Година на всички,много здраве,щастие и късмет през новата година!!!
mumita,честит рожден ден!!!

# 553
Мумитка, честита ти нова година и честит рожден ден Hug
Много здраве, щастие, късмет и сполуки да те съпътстват прец цялата година Hug

# 554

Честита Нова година ,мили момичета!!!
Hug

Общи условия

Активация на акаунт