Цветарската дружина готви се за бяла зима

• 55 614
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
малко със закъснение ,но
Честит Рожден ден и от мен! newsm51
бях писала май ,че една баба  ми подари много цветя миналата събота ,и едното се оказа ,че е ехмея,днес останових.
Та понеже досега не съм имала приемам съвети за отглеждането и.

# 91
Честит ви първи сняг цветарки! tongue
Моите палмички останаха на село под асмата  Sick

# 92
Нелка, милата ми тя, макар и със закъснение честит рожден ден и от мен.
 Много здраве и усмивки! Много приятели близки! Късмет и любов!

# 93
Момичета, вие започнахте ли да си прибирате мушкатата по мазите или са само на закрито?

# 94
Аз бях решила да ги оставя още малко навън,но тая сутрин имаше акция по бързо прибиране.  Mr. Green Честит първи сняг!  Simple Smile

# 95
  • Русе
Здравейте, дами.
Нуждая се от съвет по повод едни минзухари. Надявам се да го получа тук  Grinning

Закупих си от магазин 15 луковички на минзухари и се чудя кога да ги засадя. За саксията имам 2 опции - да я сложа вкъщи, поддържам около 25 градуса (топличко е, знам, ама съм голям зиморник  Embarassed) или да я държа на остъклена тераса, на която температурата пада под нулата в студовете. Та си мисля, че ако засадя сега минзухарите и ги сложа в стаята, би трябвало скоро да се покажат, нали? А ако искам да цъфнат напролет, ще трябва да изчакам със засаждането и да държа саксията на терасата?

# 96
  • на североизток от Рая
    Добро утро, скъпи мои!  Hug

Благодаря за поздравите на всички ви! Hug
 Благодаря ви за милите думи и положителното отношение, което имате към мен!
 Направихте ме щастлива! Дадохте цвят и красота на деня ми!
 Отново ви казвам, че ви обичам, обичам, обичам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Вчерашният ден наистина беше щастлив за мен. Обаждаха ми се дори съученички, с които сме се разделили преди почти 20 години. Бившите ми скъпи колежки също ме зарадваха с поздрави  и ме поразстроиха. Е, имаше и сълзи от щастие...

Кучо, твоята калинка така ме развесели. Толкова мило, малко детенце. Удари ме точно  в слабото  място. Обичам децата, повече от всичко!

Благодаря ви отново! Много хубави момичета сте!   bouquet

Честит ви първи сняг! Добре, че тук го няма още. Аз хич не го искам.

Моите цветя още мръзнат отвън. Жал ми е вече за тях и някои ще ги прибера днес.

Желая ви хубав ден и да ви е топличко!  Hug

# 97
  • Варна
Оле, наистина ли ще падат до -5 температурите? Това направо ме шокира, октомври сме все пак ooooh! Ужас, май наистина ще трябва да прибираме цветята, само със завиване няма да стане. А после го дават да се стопля - пак ли ще ги изнасяме? Ненормална работа е това време Crossing Arms Тук сняг няма, още е дъжд, но вятърът е отвратителен. Аз вчера прибрах сукуленти и кактуси, останалите посъбрах колкото можах на по-заветната част, но са напълно изложени на дъжда и вятъра горките.

# 98
Аз вчера прибрах всичко от терасата и като се показа слънцето се зачудих дали да ги върна пак. В крайна сметка с този сняг от сутринта се оказа, че е било по-добре да ги прибера  Simple Smile
Месечинка, гледах прогнозата преди малко - Източна България е с код жълто за силен вятър.

# 99
  • ГОре на черешата...
Тук вали из ведро и е студено, пфуууу Tired...ей сега внесох в остъклената тераса някой от мушкатата, другите са на завет. Обаче сама не мога да внеса сакъзчетата - така са се оплели и толкова тежат...ще изчакм следобед мъжа ми да ми помогне и от сега ми плаче сърцето като си помисля колко клонки ще се начупят Cry...и тях ще сложим в остъклената тераса, защото към края на новата седмица дават пак топло време и пак ще се изнасят...ей, най-мразя така Crossing Arms.

# 100
Аз моите сакъзи снощи ги прибрах, че другата седмица я сме си отишли, я не. И ако паднат и слани, кой ще се разправя с тях. Затова ги прибрах на слънчев прозорец в топло мазе.

# 101
  • София
Добре, че вчера прибрах 90% от китките.
Един въпос малко глупав - какъв е шанса да ми замръзнат разсадите, които прибрах между 2 та прозореца (дограмата ни е дървена двойна)  newsm78

# 102
  • ГОре на черешата...
Доника, не би трябвало да замръзнат - много хора там си зимуват разсадите, виждала съм даже цъфнали Peace.

# 103
  • София
Доника, не би трябвало да замръзнат - много хора там си зимуват разсадите, виждала съм даже цъфнали Peace.
Дано, че са над 30 кофички  Praynig

# 104
Честит първи сняг! Леле чак на парцали валеше сутринта беше красиво, вече почти и следа не остана Simple Smile Мойте сакъзчета прекараха ноща навън сега само се радвам като гледам как ги пече слънчице и се надявам да устискат, понеже нещо го бях пропуснала това застудяване ... хм а имат доста пъпчици и ми се искаше да поцъфтят още малко, да видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт