Цветарската дружина готви се за бяла зима

• 55 365
  • 720
  •   1
Отговори
# 645

Уилма, офиса ми е до Плиска, иначе не живея в Сф, та трябва да стане някъде по работно време  newsm78
Ще се уговорим на лични като пристигнат семките (предполагам другата седмица)

Peace

Може да пратя и скъпия да свърши работата при това положение, че моите посоки са точно обратните... Simple Smile

---
Бенджамините наистина имат навика да капят, но после новите листенца са голяма радост - като бебенца Simple Smile

# 646

миналата година имах страхотни мушката от семена. хекси и тя завъди калифорнийско мушкато от семена. значи и със сакъзите трябва да стане  Hug
а за ягодите  Thinking те зреят раничко и може да не хванат праха. опитай  Hug

[

Благораря Гууди!

# 647
Здравейте!! Сега като ви разглеждам установих как се казва едно цвете, което имам вкъщи Simple Smile Коледниче. При какви условия да си го гледам през зимата. Аз съм си изместила всички цветя  в една стая, която не се отоплява и нещо не са добра Sad Чудя се дали да не ги върна обратно на остъкления балкон, но ме притеснява да не измръзнат там. Цикламите ми и те с амного зле Sad Не знам какво да ги правя. Така хубаво си цъфтяха ама от тоя студ и всичко окапа или е в застой Sad

# 648
  • Gone with the wind
Цикламите предпочитат хладно, коледничето също се чувства добре на хладно. Кажи какви са ти другите цветя, за да можем да те посъветваме. Да не ги преполиваш случайно?

# 649
Не ги преполивам. Ако цикламата остане без вода клюмва Sad имам каланхое и едно,дето ми казаха,че е папрад. Мога да го снимам и да го покажа.

# 650
  • ГОре на черешата...
Днес нашият по-голям син Калоян ства на 11 години - ето тортата, която му направих -

Торта "Изгрев в саваната"

# 651

Мариета ,да ти е жив и здрав! Да е щастлив и да сбъдва мечтите си!   А ти си голяма майсторка ! Голяма!!!  bouquet

# 652
Искам да ви питам как се борите с буболечките по цветята понеже в саксията с едно от цветята ни в самата пръст има някакви  дребни гадинки

# 653
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН!
Да е жив и здрав! Зодия "кози рог", име- царско- честито и на мама mari_eta!
Спряха ми се думичките при вида на тортата...  Crazy

# 654
Здравейте цветарки
мариетке да ти е жив и здрав,много усмихнат и щастлив.А тортата за нея просто няма думи  Hug
Хексилина да го оставя да изгние или може и сега да го отстраня и като е зима дали ще се хванат  newsm78

# 655
  • DE
Marieta, чудесна торта си направила за синчето Hug
Да е винаги здрав и бодър!
Пък като почне да гони момите, ще му пожелаваме и други неща Mr. Green

# 656
  • на североизток от Рая
  Ох , този нет ме възприпятства да съм днес във форума.  ooooh!

Мариетка, честит рожденик!  Hug

Да е здрав Калоян, да ви радва и да е за пример на братлето си!
 За тортата нямам какво да кажа, освен - прекрасна е!

Хубав празник!  bdbaloni

# 657
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, момичета, направихте днешния ден незабравим и толкова цветен Heart Eyes  bouquet Hug!

# 658
Здравейте.
Мариета, нямах почти никакво време днес но реших да вляза. Честит празник на голямото ти момче. Да е жив и здрав и само хубави моменти.
Тортата е невероятна, все едно не я е правила човешка ръка.  Hug  Heart Eyes
Попи, остави я още месец поне така. Нека се запролети. То си става зелено и после кафяво. Ще ти покаже кога трябва да ги разделиш. Моята саксия беше много пълна и ги разделих малко след като исъхна цветът. Стъблото си остана здраво не изги.
Днес моето дете си купи един зюмбюл, идея си нямам какъв цвят е.
Аз се сдобих с една теменужка, само за 50 цента,  Laughing Снимки след понеделник. После ще ви позарежа.  Hug

# 659
  • София
Мариетке, newsm20 Желуезна си  Laughing Да ти е живо и здраво момчето Hug
Направих ревизия на разсадите сакъси. Засега "живи" 26 бр. 10 дадоха фира Rolling Eyes Умряха ми повечето мушката, които гледах повече от бебета, а тия дет ги бях зарязала - пушки. Амаха Crossing Arms Вкарах си вътре двете Виолки - черни, че мнооого студено. На косъм беше животоспасяващата операция.
Семената за мушката сега ли се сеят? Да ида да си купя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт