Лидл ::8::

• 84 415
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
И аз искам да я видя тая брошура за която говорите.Тази сутрин бях се нагласила рано да отида да си взема някой неща от Белбейк,но се оспах станах 9 часа и бях ме със малкия  9 и 30 там(бързъх да не свършат Joy).Взех си микс захаросани плодове,какаова глазура и шоколадовите капки.

# 646
  • София
няма ли добра душа да я сканира Simple Smile

# 647
  • Бургас
Аз купих коледна опаковъчна хартия за 2,80 лв. ,10м. Даже опаковах вече първия подарък за съпруга.  Close-mas:
Домино и на мен ми харесаха.  Peace

# 648

Момичета, съжалявам за лошото качество на толкова си мога. Embarassed

# 649
Някой купи  ли си мини чопъра, да даде отзиви?

# 650
ПРОСТО ХАРИ безкрайно ти благодаря.Хайде сега да вадим най-дългия лист и да почнем да пишем адресите JoyПо една торбичка с" ЛЮБИМИТЕ НИ ПРОДУКТИ" Rolling Eyes Mr. Green

# 651
Някой купи  ли си мини чопъра, да даде отзиви?

И аз му се вгледах, ама..... още се чудя newsm78, пък докато се начудя, може и да го няма......

# 652
ПРОСТО ХАРИ безкрайно ти благодаря.Хайде сега да вадим най-дългия лист и да почнем да пишем адресите JoyПо една торбичка с" ЛЮБИМИТЕ НИ ПРОДУКТИ" Rolling Eyes Mr. Green

Няма да ги затрудняваме дотам.Да ни чакат с торбички на  касите, ние и без това си ходим! Laughing

В понеделник, ако чуете фойерверки от Бургас-аз съм.Плодовите млекца са на промоция! Crazy

# 653
  • София
на мен така и не ми харесаха тези млекца, нито бифидуса...обяче плодовият коктейл е на промоция, ням-ням... и кроасаните с нуга  bite

# 654

И аз му се вгледах, ама..... още се чудя newsm78, пък докато се начудя, може и да го няма......
И аз го погледнах,но тази кибритена кутийка ми изглежда много малка за чопър .Някой пробвали готовата охладена кексова смес. newsm78

# 655
  • София
Не знам дали някой е пробвал, но мой приятел ми похвали бонбоните "Домино" от коледните.Били ужасно вкусни.Мисля да ги сондирам в събота.
 Simple Smile

Ние ги пробвахме днес - хубави са, но не са нещо невиждано. Според мен на вкус са точно като меденките с плодов пълнеж, но с размерите на бонбон.  Laughing

# 656
  Peace шоколадовите близалки с дядо коледа,не са лоши,малката ги хареса

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 00:06 от didipidi

# 657
  • Viena
Печена капия уж белена на Blue Mountain,не взимайте пълен ужас,марципана е добър и днес направих това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_12828.htm шоколадовият вариант и стана добре.

# 658
  • софия
Печена капия уж белена на Blue Mountain,не взимайте пълен ужас,.....
Скоро не съм купувала, но преди взимах редовно. Какво й има? Беше леко киселка  идеално ставаше за пица, гюведже, салата.

# 659
  • Велико Търново

Купата на чопъра пластмасова ли е или стъклена?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт