Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 319
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
http://www.tvguide.com/tvshows/greys-anatomy/episodes-season-8/191535

Ето и един Линк със резюмета на следващите епизоди (:

Превела съм ги всичките и на 8ми включително, който го няма тук, по-назад в темата. Peace

# 121
Дори и ги коментираме в аванс.  newsm10

Видях интервюто с Джесика, мисля, че догадките ни са на прав път  Blush Heart Eyes

# 122
  • в сърцето на един мъж...
Много хубава серия, отново в стил Шонда Mr. Green
Бумър, моля ти се, не искам да ми разбиват сегашните двойкииии Crossing Arms А края на днешната серия беше супер готин Laughing

# 123
Много хубава серия, отново в стил Шонда Mr. Green
Бумър, моля ти се, не искам да ми разбиват сегашните двойкииии Crossing Arms А края на днешната серия беше супер готин Laughing
Не мисля, че ще ги разбива Шонда каза, че са MFEO и няма да ги пипа със сигурност, все пак там е и политика  Mr. Green

Да, супер готина серия, почнаха да нареждат леко пъзелите, само за Кристина и Оуен се тревожа.

# 124
  • в сърцето на един мъж...
Ми според мен те ще се разделят, колкото и да не ми се иска Confused

# 125
идеалния баш край на сериала-на верандата на къщата на мер и дерек са те със Зола и кристина (бременна) и Оуен и Цялата компания весели...

# 126
Дори и ги коментираме в аванс.  newsm10

Видях интервюто с Джесика, мисля, че догадките ни са на прав път  Blush Heart Eyes

Според мен лично все пак ще е малко тъпо след всичко, което направи Аризона да добавят и това...ще ми дойде прекалено. Но пък ми е интересно как ще развият нещата. Laughing

# 127
  • До морето
 Ауууу да!!! Съгласих се с този край! Тая къща, дето я чакам от трети сезон, когато Мер я беше рамкирала със свещи. Още от тогава си я представям каква ще е. Уффф, вече си представих как рева на финала!!!

П.П И Марк и Лекси заедно  Naughty

П.П.2 А, да И Изи с Алекс

# 128
Много свежа и забавна серия, отново. Peace Много се смях с Кристина, Оуен и шефа  Joy. Не съм убедена,че Шонда ще ги раздели. Смятам,че се обичат, просто им трябва време да се нагласяте един спрямо друг-т.е. единия да направи компромиса относно ще има ли бебе или няма да има. Алекс отново прояви обаче гадната част от характера си в тази серия. Confused
И Марк и Лекси определено трябва да са заедно и от мен. Peace

# 129
Лекси и Марк ме дразнят много заради видимата разлика във възрастта, тя седи като трофей до него.
Технически Мередит и Дерек имат подобна разлика, но т.к. Елън е доста по-възрастна от ролята си с тях нямам такъв проблем.

Малко и за серията Wink
Кепнър най-сетне разбра, че тя държи всички козове, ако бях аз на нейно място, на Алекс нямаше да му се размине толкова леко.  hahaha

Кали рулззззззззз  Hug Hug Hug
Мередит също  Flutter

Видях интервюто с Джесика, мисля, че догадките ни са на прав път  Blush Heart Eyes

Според мен лично все пак ще е малко тъпо след всичко, което направи Аризона да добавят и това...ще ми дойде прекалено. Но пък ми е интересно как ще развият нещата. Laughing
Май не ме разбра, въобще не мисля, че ще има нещо, просто новата мацка също ще е с алтернативна сексуалност  Blush и Кали ще има повод и тя малко да поревнува Stop, малко баланс за цялата история с Марк, Twisted Evil нищо повече  

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 04:21 от Boomer

# 130
идеалния баш край на сериала-на верандата на къщата на мер и дерек са те със Зола и кристина (бременна) и Оуен и Цялата компания весели...

А, не! Без бременна Кристина, моля! Измислила съм го аз за тях! Вариантът "и вълкът/и агнето" мисля, че е да осиновят по-голямо дете, което не изисква толкова обгрижване и няма да откъсне Кристина от кариерата й.

И все пак нека да оставим това на бъдещето Peace! Не искам това да е последният сезон на сериала! Praynig

# 131
Видях интервюто с Джесика, мисля, че догадките ни са на прав път  Blush Heart Eyes

Май не ме разбра, въобще не мисля, че ще има нещо, просто новата мацка също ще е с алтернативна сексуалност  Blush и Кали ще има повод и тя малко да поревнува Stop, малко баланс за цялата история с Марк, Twisted Evil нищо повече  

Е, да и това е вариант, но ако действително стане нещо ще има повече драма. Twisted Evil Абе ще видим какво ще стане, но аз лично много искам да видя Кали да ревнува. Laughing

# 132
Имало нова тема  ooooh! Аз се чудя зашо не ми излиза в публикации  hahaha

Хареса ми последната серия, иска ми се да видя от кого ще забременее Кенър...

# 133
  • София
Много готина серия.

# 134
Имало нова тема  ooooh! Аз се чудя зашо не ми излиза в публикации  hahaha

Хареса ми последната серия, иска ми се да видя от кого ще забременее Кенър...

Няма да забременява. Peace

Общи условия

Активация на акаунт