Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 562
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
Добре, де, само мен ли ме дразни, че Мередит се отказва от неврохирургията, заради Дерек??
Мен, пък, не ме дразни-отива й бебешкото розово  Wink

# 151
  • UK
Добре, де, само мен ли ме дразни, че Мередит се отказва от неврохирургията, заради Дерек??
Мен, пък, не ме дразни-отива й бебешкото розово  Wink

Напомня ми на Адисън Simple Smile Аз не гледам Частна практика и за мен Адисън си е бившата съпруга, която все объркваше нещата първите сезони Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 18:38 от dejie

# 152
  • в сърцето на един мъж...
Хех, и аз си помислих същото - че прилича в момента много на Адисън и че Дерек вече имаше жена гинеколог Laughing

# 153
  • София
Трябва да призная, че ми липсва Адисън в Анатомията, Практиката така и не ме зариби, а много ми харесваше , че тя беше май единствената гримирана и на токове, често беше с рокли и бижута Heart Eyes

# 154
Трябва да призная, че ми липсва Адисън в Анатомията, Практиката така и не ме зариби, а много ми харесваше , че тя беше май единствената гримирана и на токове, често беше с рокли и бижута Heart Eyes
И аз харесвах много стила й, определено красавица! Но също не продължих с Практиката.

# 155
Голяма грешка правите, че пропускате Практиката, много хубав сериал, който макар, че има прилики, има и доста разлики с Анатомията, но всеки си решава.

Мередит не е ли временно в гинекологията?  Thinking
След като са 5-та година освен добра статистика, вероятно ще трябва да дават разни стажове, нали и затова новата мацка ще дойде при Аризона в 8-ма серия  Hug
От друга страна въобще не мисля, че Мередит се е отказала от неврохирургията.
След като тя не работи с Дерек, ще понавакса със стажовете в другите области, ето и Кристина оперира с Кали, нищо общо с кардиото.

# 156
Много ми хареса епизодчето,приятно беше.
Аз също не мисля,че се е отказала от нервохирургията.
Надявам се и този сезон Адисън да дойде на гости в Анатомията.
Практиката стигнах до втори сезон лятото и като има големи почивки между сериалите ще си я продължа.На мен лично ми е много приятен сериала.  Rolling Eyes

# 157
Ох, тази Априлка ме накефи в бара. Най-сетне започна да се вживява в ролята на си на главен специализант. Мередит и Дерек най-сетне да ги видим както в предните сезони - усмихнати и заедно. Най-сетне и на Лекси обърнаха внимание... Готина серия.

# 158
Ох, тази Априлка ме накефи в бара. Най-сетне започна да се вживява в ролята на си на главен специализант. Мередит и Дерек най-сетне да ги видим както в предните сезони - усмихнати и заедно. Най-сетне и на Лекси обърнаха внимание... Готина серия.
О,да,Април беше страшна.  Mr. Green
Лекси не ми харесва с този бритон  Rolling Eyes

# 159
  • UK
Лекси не ми харесва с този бритон  Rolling Eyes
И на мен.

# 160
  • София
Лекси е много хубава!
Смях се от сърце,когато Кристина и Хънт бяха "под" Шефа.
Обичам го този сериал,много ми харесва

# 161
  • Ню Йорк
Голяма грешка правите, че пропускате Практиката, много хубав сериал, който макар, че има прилики, има и доста разлики с Анатомията, но всеки си решава.

Подкрепям с две ръце. И аз следя Практиката много стриктно Wink

# 162
Малко късничко, но и аз да се наредя с вас. Това е един от любимите ми сериали.  Peace

Аз Лекси, всякак я харесвам. Много е сладичка.
На Грей и отива розово, но също мисля, че не се е отказала. Може би изчаква подходящ момент. И без това Дерек само повтаря колко му липсвала в работата.

За Практиката - чак стриктно не я следя, като Анатомията, но на мен също ми допада и си го гледам. Добре е измислено.

# 163
Ето го и канадското промо на следващия епизод:
http://www.tvfanatic.com/videos/greys-anatomy-put-me-in-coach-promo-canadian/

# 164
  • UK

Изписва ми video not available, ти сигурно от чужбина го гледаш?

Общи условия

Активация на акаунт