Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 565
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
Да, като гледаме ново промо-явно ни чакат трепети другата седмица. Rolling Eyes Малко нещо ми изглежда като епизода, когато едва спасиха Мер от удавянето.
Марк обаче добра тактика е поел този сезон. Laughing

# 271
Аз лично първо гледам следващото промо и след това епизода, нооо....това промо ме плаши ужасно много...особено с разстроената Кристина и оня, където е с Алекс и Мередит....ужас...ако някой намери някое инфо за епизода да го сподели в бяло, моля... Peace

# 272
Промото на следващия епизод. Драмата идва пак... Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=sC4p475SEVM

А това е и канадското промо: http://www.youtube.com/watch?v=xFNsSVWa-Uk

ББ Значи Зола я отписваме, очаквано след турнето на Карев, по институциите. Thinking
Гледам, че завършат с cliffhanger, за да ни раздразнят за връщането, еми успяват още отсега.

Хубава днешна серия, Кристина и сърцето бяха страхотна двойка!
Теди и Хенри също.
С мацката-педиатърка до Аризона, грамотно ни казаха как спокойничко ще чупят Ейприл за 2-3 серии, когато стане време Сара Дрю да ражда.
Кали ме караше да се усмихвам през цялото време, хубаво е да има такива разтоварващи моменти.
Чак сега забелязах, че Марк и Джаксън имат еднакви очи.
Много ми хареса гостуването на Алфри, беше чудесно съчетано с драмата на Лекси  Heart Eyes

Бейли и О`Мали, спомени, Джордж ми липсва, само той
 Confused

ПС TheLight нашия сценарий за педиатърката ми харесваше повече, но Шонда си държи на думата, засега никакви драми за Калзона този сезон  Joy

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 14:08 от Boomer

# 273
А ето инфо и три снимки от епизода след това, който ще излезе на 10 ноември в Америка:
Теди е принудена да остави живота на Хенри в ръцете на колегите си след като той е вкаран в операционната, а тя е повикана за друга операция. Междувременно Мередит и Дерек получават дългоочакваната новина за Зола, а Кали и Джаксън са на прицел когато пациента им получава неочаквани усложнения от операцията си. Мередит и Алекс са въвлечени в животозастрашаваща ситуация, когато пътуват до съседна болница, за да помогнат на болно новородено.

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/doctor-derek-shepherd-picture.jpg
http://static.tvfanatic.com/images/gallery/meredith-and-derek-shepherd.jpg
http://static.tvfanatic.com/images/gallery/a-mer-der-pic.jpg

Peace

Бумър и на мене нашия сценарии повече ми харесваше, ама на. Laughing Надявам се все пак да не ги оставят съвсем без никаква драма, че няма да е интересно. Laughing

# 274
Епизодът беше страхотен...само накиаря с Хенри е малко страшно за кръвта, където повръщаше

# 275
  • София
Аз не разбрах сега,има ли нов епизод или няма Blush Не,че ще го гледам без субтитри,но друго си е,да го сваля веднага,да ми седи на сигурно в компа,докато Галактическата пусне субтитри Hug

# 276
  • Ню Йорк
Има епизод но в замундата е написано грешно името и не излиза в търсачката.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=285690&hit=1

# 277
  • софия
Аз пък имам проблем с едни субтитри на Практиката. s2e6- никъде не ги намирам. Запалих се по тази Шонда и мисля да изгледам всичко. Има ли други сериали , които Ви харесват?

# 278
Аз вече гледах и да си споделя впечатленията, ББ: много ми допаднаха Марк и Ейвъри, първият, защото разсъждава и действа като мъдър, улегнал мъж, а вторият показа най-сетне характер и категоричност. А Лекси с нейните детински дилеми, най-накрая ще вземе да стане от два стола на земята.

# 279
  • Пловдив
Запис Simple Smile Изгледах си сериите от 8-ми сезон,даже и 8-мата си дръпнах Mr. Green А в анкетата гласувах за първите сезони.В момента може би откъм каст съм по-доволна(като изключим махането на Джордж),но иначе като сценарии първите бяха по-добри за мен.

# 280
ХУбава серия! Б.Б.

На мен много ми допадна образа на писателката. Според мен те бе превъплъщение на Шонда Раймс. И тя така постъпва с героите си......Знае кой, на кой е предопределен, но пристъпва към техния "съюз" след 2-3 сезона. Преди това ги оставя да се лутат.
Много мило ми стана и за ретроспекцията с Джордж и Изи.....и Алекс. Много се надявам К.Хийгъл да се завърне. С идеята поне историята да има подобаващ финал, защото в сериала, според мен, сродната душа на Алекс е Изи.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 21:40 от milli-vanilli

# 281
  • Враца
Хареса ми серията, разчувства ме. Поплаках си, когато Кали си говореше с майката на Джордж. Спомних си, когато бяха женени и тя им плетеше бебешки дрешки.
И накрая това с Хенри.
И промото ме довърши.  Cry Cry Cry
Шонда ще ги забърка пак едни за цели кутии кърпички

# 282
  • Ню Йорк
ХУбава серия! Б.Б.

На мен много ми допадна образа на писателката. Според мен те бе превъплъщение на Шонда Раймс. И тя така постъпва с героите си......Знае кой, на кой е предопределен, но пристъпва към техния "съюз" след 2-3 сезона. Преди това ги оставя да се лутат.
Много мило ми стана и за ретроспекцията с Джордж и Изи.....и Алекс. Много се надявам К.Хийгъл да се завърне. С идеята поне историята да има подобаващ финал, защото в сериала, според мен, сродната душа на Алекс е Изи.

Б.Б. Точно това казах и аз на мъжа ми. Тази писателка е Шонда, поне страшно прилича на това което съм си изградила като образ за нея от интервютата.

# 283
  • До морето
Ох, не знам за вас, обаче аз така отдавна не бях ревала. Голям рев му дръпнах на спомените за Джордж, когато Алекс спомена за Изи, на драмата на Лекси пак плаках и сега това промо.... Няма ли някъде спойлери за епизода, оттатък в темата на съпругите изравят спойлери за целия сезон напред, а пък тука голяма мъгла  Crossing Arms

# 284
Ох, не знам за вас, обаче аз така отдавна не бях ревала. Голям рев му дръпнах на спомените за Джордж, когато Алекс спомена за Изи, на драмата на Лекси пак плаках и сега това промо.... Няма ли някъде спойлери за епизода, оттатък в темата на съпругите изравят спойлери за целия сезон напред, а пък тука голяма мъгла  Crossing Arms
Ох,аз съм вече с два епизода назад.Радвам се,че ще споменат пак Джордж.Много съжалявам за него,страшно много.  Sad Дано и аз да се удържа на епизода и да не зацивря...
И аз гледах въпросното промо и изглежда наистина доста страшно.Тези епизоди,които ме карат да настръхна ги обожавам ! Какво пак е замислила Шонда...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт