Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 294
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
  • UK
Не знам, аз бях убедена, че в алтернативната реалност Кали ще си е с Марк, без Аризона и лесбийските истории. Родителите и нали имаха някакви почти фанатични религиозни наклонности, можеше в тази посока да развият характера и. А Мередит сигурно ще е пълна лигла, някакво копие на Изи, щом Алекс си е паднал по нея (извинете ме, тези, които я харесваха, лигла в добрия смисъл на думата). А против Джаксън, никой не скача, просто хората милеят по Лекси-Марк. Евала на Джаксън, че бързо се ориентира, реши си приоритетите и спря да тича след нея. 

# 676
# 677
Пак за алтернативната реалност:
dejie Според мен Марк въобще няма да го има в серията, Адисън е с Дерек и е бременна, той няма за какво да е отишъл въобще в Сиатъл. Вероятно и Теди няма да я има, защото няма да има причина Оуен да я повика да учи Кристина.
Кали, може би, точно заради католицизма е с Оуен и са се размножили, не мога да преценя дали и близнаците в количката са техни. /Шонда намекна дебело, че бракът им е грешка/
Ще ми е интересно какво ще са направили с Аризона...
Определено депресирана Кристина аутсайдер не ме кефи. Стана ясно и кого съживяват от жертвите от престрелката в болницата, очаквано, също и чудесно съчетано със сюжетната линия на Ейприл и вмъкване на бременноста на Сара

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 12:42 от Boomer

# 678
  • UK
Все още не мога да схвана кога трябва да пишем в бяло, кога в черно  Laughing
Предполагам, че събитията за Дерек и Адисън се развиват по същия начин - изневярата, идването на Дерек в Сиатъл, Адисън след него... Все пак помним, че те първоначално се бяха събрали след изневярвата и това не спря Марк да цъфне и почне работа в Сиатъл Грейс.
Просто "другата" Мередит в този сценарий няма шанс пред разкаялата се Адисън.
А Теди, защо да я няма? Оуен я викна за да замести Бърк в кардиото, по тая логика и Бърк трябва да се появи от някъде или пък как се казваше "първата" мацка на Кали, може тя да е на линия вместо Теди.
За оцелелите, да, мярнах Чарлз някъде на заден план на снимките, хубаво щеше да е да видим още много, които вече ги няма, Изи например или Джордж жив и накуцващ, рано-рано пенсиониран ветеран от войната Laughing При всички случаи епизодът изглежда много интересен. Само едно не ми харесва - никак не искам да виждам Мередит с промит мозък, ухилена, печаща курабии, избираща торта за сватбата (не мога и не мога да се отърва от образа на Изи в случая Mr. Green ) А и не сте ли забелязали, че на Мередит не и отива да се смее толкова много, прекалено драматичен образ е. Като се хили е или пияна или под упойка, дрогирана, или ... все за такива моменти се сещам Simple Smile Кристина и тя същата работа. Simple Smile

# 679
# 680
Пак за алтернативната реалност:
dejie Според мен Марк въобще няма да го има в серията, Адисън е с Дерек и е бременна, той няма за какво да е отишъл въобще в Сиатъл. Вероятно и Теди няма да я има, защото няма да има причина Оуен да я повика да учи Кристина.
Кали, може би, точно заради католицизма е с Оуен и са се размножили, не мога да преценя дали и близнаците в количката са техни. /Шонда намекна дебело, че бракът им е грешка/
Ще ми е интересно какво ще са направили с Аризона...
Определено депресирана Кристина аутсайдер не ме кефи. Стана ясно и кого съживяват от жертвите от престрелката в болницата, очаквано, също и чудесно съчетано със сюжетната линия на Ейприл и вмъкване на бременноста на Сара

Четеш ми мислите просто. Laughing

Според мен серията ще е адски забавна, нямам търпение да дойде. Simple Smile

# 681
Четеш ми мислите просто. Laughing

Мисля, че имаме доста сходно усещане за сериала  Hug

# 682
И аз съм на това мнение. Hug

Ето го и в бяло инфото за епизода "Ако/тогава":
След като Мередит слага Зола в леглото и заспива, тя започва да се чуди - ами ако майка и никога не се беше разболяла от Алцхаймер и тя имаше любящи и поддържащи родители? Отражението на щастливата Мередит Грей променя света на Сиатъл Грейс както го познаваме. Ами ако тя никога не беше срещнала Дерек в бара и той не се беше разделил с Адисън? Ако Кали и Оуен са станали двойка много преди тя да срещне Аризона? Ако Бейли никога не се беше променила от кроткия стажант, който е била?

# 683
Ох, отдавна не съм си признавал, че съм се разплаквал пред сериал (освен преди 1 седмица, когато циврих на Листопад). Момента с Кристина и Теди беше толкова силен, че ме разплака. Ах, тази "Анатомия на Грей" не спря 7 години вече да ни разплаква, не си изтърка сюжета, въпреки че толкова актьори "фръкнаха към роли за големия екран" и така изхвърчаха, че направо префръкнаха отвъд Холивуд та спиране нямаха... А сцената с Дерек и Мередит как се радват на тяхното си дете беше невероятна, много се радвам за тях. Малко се посмях на Бейли с марлята  Joy и на Лекси и Марк, ама и това е важното, че го имаше.

# 684
Аз също си мислех, че този сериал не се изчерпва. Гледамсъм One tree hill, Gossip girl и още една камара други, но с времето просто вече си изсмукват от пръстите, но аз си гледам за доборо старо време. Тук няма такова нещо. Винаги историите са свежи, не се повтарят, не се изчерпват, не досаждат.

# 685
Не само не се изчерпват, но винаги успяват да бъдат стойностни, винаги успяват да докосват! Поне за мен е така! Факт е, че това е единствения сериал, който с течение на времето не ми омръзна и с който винаги преоткривам за себе си някоя простичка истина за живота!

# 686
Най-после ви изчетох. Не можах да разбера кога пишем в бяло, но за да не стават грешки:
Серията много ми хареса. Мер, Дерек и Зола са страшно сладки. Това между Теди и Кристина беше много силен момент. Сигурна съм, че Лекси и Марк ще се съберат. Много мъчно ми стана за нея, а ми се стори, че и в неговия поглед имаше меланхолия. За пръв път виждам Ричард в такава светлина.

Може ли някой да ми припомни информация за Изи. С актрисата ли е имало проблем, ще се появява ли отново?! Време е Алекс най-после да се влюби в някой...

За Ако/тогава

Странни и забавни снимки. Не ми допада алтернативният сценарии, но като за 1-2 серии ми се струва интересно. Адисън е с голям корем, в напреднала бременност. Никак не виждам Кристина в ролята на сдухана и самотна. Струва ми се, че Мер е доста по-нахакана и нагла. Поне по снимките така ми се стори. Ейприл май си е все същата. И Бейли не я виждам като притеснителен аудсайдер, който не вдъхва респект у всички. Въпреки това, мисля че ще бъде доста интересен епизод. С нетърпение го чакам.

Що се отнася до девствеността на Ейприл, не виждам как ще има промяна в този аспект. Дори точно преди малко гледах серията по Фокслайв, в която за малко да не преспи с Алекс. От тогава не сме я виждали с друг. Мисля, че и на нея и е време. Но честно казано не я виждам с Алекс, виж с Ейвъри ми се връзва повече.  Peace 

# 687
Отначало епизода ми се стори леко скучен,но после много ми хареса.Мередит,Дерек и Зола са страшно сладки,обожавам ги!
Много гадно ми стана Теди и Кристина,наистина много силен момент беше.
А и също това с Лекси и Марк...милата тя  Confused  Абе двамата ще си останат,ще видите...то няма как иначе.  Rolling Eyes

# 688
  • СОФИЯ
И аз отдавна не бях циврила така на филм - както на 10тата серия от Анатомията .......последните сълзи поне бяха на радост - като им дадоха Зола .......... много много силен момент !!!!

# 689
  • UK
Най-после ви изчетох. Не можах да разбера кога пишем в бяло, но ...

Аз  разбрах едно - когато серията е излязла и има бг субтитри - може да пишем в черно  Laughing Тогава се предполага, че вече всички сме я гледали.

Общи условия

Активация на акаунт