Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 296
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И на мен ми хареса серията, поплаках си и аз с Мер, после, когато пяха песничка на Зола- също.
Много силни моменти.
Да, щеше да е интересно, ако бяха срещнали Лекси с мама Ейвъри  Wink

# 91
ABC прекрати "Ангелите на Чарли", очаквам и Луси да се прибере от Африка след 5-6 серии  Mr. Green.

# 92
  • в сърцето на един мъж...
Ау, значи ще има раздвижване в любовния живот на Алекс Mr. Green

# 93
http://www.youtube.com/watch?v=FWtncN7_FcI&feature=related

Това са снимки от епизод 7, под формата на слайд-шоу..само като гледам и снимките и заглавието няма да има много медицина, по-скоро спорт и комедия...а в 00:52 се вижда, че май Мередит е избрала "родилното" или както там се води..

# 94
ABC прекрати "Ангелите на Чарли", очаквам и Луси да се прибере от Африка след 5-6 серии  Mr. Green.

Серсеми! Само знаят да прекратяват сериали.  Laughing Да, добра идея пак да видим Луси.

# 95
коя е луси newsm78

не мога да се сетя за името на клипа на риана Crazy

# 96
Луси беше, русичката красавица- генеколог.  Whistling

# 97
Въобще не ме радва въпросната Луси  Rolling Eyes

# 98
Аз пък харесвах Люси, само постъпката и накрая беше гадна, но ще ми е интересно да видя какво ще стане ако се върне.

Инфо за епизод 7, който ще излезе на 27 октомври в Америка.

Оуен набляга на отборната работа както в болницата така и извън нея като записва лекарите на турнир по софтбол, където те се изправят срещу противника си Сиатъл Пресбътириъм. Лекси се опитва да скрие ревността си когато Марк се появява с ново момиче, но емоциите и надделяват. Междувременно Алекс се опитва да задържи Зола да не я преместят в друга болница заради конфликта на интереси с Мередит и Дерек. Ричард се кара на Мередит и Бейли заради тяхната вражда.

# 99
Луси е върха!!!
Само в американски тв сериали може да има толкова секси гинеколожки!  hahaha

# 100
И мен Луси ме кефеше. Пък това мръснишкото накрая-тя просто си го върна на Алекс. Дано да се върне. Peace
Оооо,значи в 7-ми епизод ще дойде накрая и моя момент да се изкефя. От кога чакам някаква развръзка там. smile3508

# 101
Аз пък не харесвах нещо Луси, но няма да се разсърдя, ако я върнат.  Party

# 102
Луси е върха!!!
Само в американски тв сериали може да има толкова секси гинеколожки!  hahaha
Въобще толкова секси лекари,гинеколози....  Mr. Green

# 103
Малко инфо относно Марк в бяло. Simple Smile

Пуснаха снимка на вероятната приятелка на Марк - лекарка от друга болница в Сиатъл.

http://static.tvfanatic.com/files/holley-fain-pic_494x400.jpg

# 104
О, червена коса, виолетови очи, вече ми харесва Blush
Дали ще се задържи за по-дълго?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт