Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 565
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
А ето инфо и три снимки от епизода след това, който ще излезе на 10 ноември в Америка:
Теди е принудена да остави живота на Хенри в ръцете на колегите си след като той е вкаран в операционната, а тя е повикана за друга операция. Междувременно Мередит и Дерек получават дългоочакваната новина за Зола, а Кали и Джаксън са на прицел когато пациента им получава неочаквани усложнения от операцията си. Мередит и Алекс са въвлечени в животозастрашаваща ситуация, когато пътуват до съседна болница, за да помогнат на болно новородено.

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/doctor-derek-shepherd-picture.jpg
http://static.tvfanatic.com/images/gallery/meredith-and-derek-shepherd.jpg
http://static.tvfanatic.com/images/gallery/a-mer-der-pic.jpg

Peace

За трети път инфото за следващия епизод. Спойлери за целия сезон няма как да има след като не се знае кои актьори ще продължат договорите си и кои - не и следователно дори Шонда не знае как ще се развие сезона. А и да не забравяме, че за съпругите това е последен сезон, така че е нормално да се знаят някои неща. Wink

# 286
Изгледах епизода с бейзбола.Много свежо епизодче.Страхотни сладури бяха всички,а на Лекси страшно й личи как умира от ревност. Добре постъпи като я изгърмя с топката  Mr. Green Как ли ще се развият нещата с нея и Марк  Blush

# 287
Здравейте, момичета Simple Smile И аз се вмъквам тук   tiptoe Голяма фенка съм на сериала, макар че го гледам сравнително от скоро. Относно анкетата личното ми мнение е, че към момента сезон 7 е най-добрият  Peace Естествено 8-цата все още има шанс да ме опровергае  Mr. Green

Лекси и Марк пак ще станат гаджета според мен, а някъде из замунда срещнах коментар, че Дерек отпада от актьорския състав в средата на 8 сезон  Thinking Ако е така, явно няма да им дадат Зола и с Мередит ще се разделят  Confused

# 288
  • Ню Йорк
Лекси нещо ми се вижда отслабнала и изпита и с това бретонче хич не ми харесва.

# 289
  • Разпиляна във въображението
Да се запиша и тук.

# 290
  • sf
Извинете, има ли субтитри за епизод 8?

# 291
Извинете, има ли субтитри за епизод 8?

Днес ще ги пуснат в замунда.

# 292
  • София
Тази серийка също много ми хареса Simple Smile Особено как шефът играе "будната съвест" на отделението и дето го не сееш, там никнеше с това сърце в кутия hahaha
Работата с Марк, Лекси и Джаксън ми се струва, 4е е ясно накъде ще я развият засега. Особено след края на книгата на жената с аневризма, стана ясно как ги вижда Шонда нещата Wink
Мер и Бейли също май стоплят лека-полека.
Мъ4но ми стана за Джордж, доста се споменаваше в тази серия...
Въобще - доволна съм от развитието на сериала Peace Гоу, Шонда, гоу Laughing

# 293
# 294
Ох,излезе и второто промо  Shocked
Епизода ще бъде върховен , а Шонда пак показва,че е велика.
Не знам дали това ще е Episode Event  Rolling Eyes

Някои казват,че има вероятност Алекс да умре... хм  Rolling Eyes

# 295
  • София
Сакън! Stop Докато драматизираме дали ще останат Мер, Дер и нам кой си, те да вземат да уморят Алекс Shocked Абсурд Crossing Arms

# 296
Хм,съмнявам се да убият Алекс.Но Дерек май пак ще се бори за живота на Мер  Rolling Eyes

# 297
Хм,съмнявам се да убият Алекс.Но Дерек май пак ще се бори за живота на Мер  Rolling Eyes

Ма как ще убият Алекс? И мен това ме съмнява, че пак Мередит ще е на крачка от смъртта.

# 298
  • София
Е,дано да е Мередит,а не Алекс.

# 299
  • UK
Ееее, недейте така - гледайте сега Мередит умира, Дерек се затрива някъде от скръб и въпросът с приключването на договорите решен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт