Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 565
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Снощи гледах една стара серия и се сетих - знаете ли какво стана с Адел? С целият този шум за нейното лекарство , а аз така и не разбрах в крайна сметка поне има ли подобрение?

# 316
Снощи гледах една стара серия и се сетих - знаете ли какво стана с Адел? С целият този шум за нейното лекарство , а аз така и не разбрах в крайна сметка поне има ли подобрение?

Последното, което помня е как шефът и надписваше на кутийка кое и е обяда и го намираше на същото място след работа и когато и се обади, че ще се прибере по-рано, за да вечеря с нея.  newsm78 като че ли само това беше около Адел ...

# 317
  • UK
От време на време Ричард споменава за нея, май бавно си се влошава. Каза, че се оттеглял от поста завеждащ за да има повече време с нея.

# 318
  • София
Благодаря, значи не съм проспала, а просто скоро не е ставало въпрос. Тъпо, защото точно заради това станаха големите катаклизми в живота на МерДер, поне да разберем какъв е резултата..

# 319
# 320
Нещото,което си мисля е,че Хенри май ще умре  Rolling Eyes

# 321
  И аз така мисля за Хенри.

# 322
Аз пък мисля, че ще живее. Laughing Не вярвам Шонда да направи Дени2. Naughty Тя по принцип не повтаря нещата, както казва и сама - тръпката и драмата се загубват и не е интересно вече за зрителите.

Иначе четох, че май епизода след този ще е чак януари месец, но не виждам нищо официално обявено, така че предполагам като излезе този епизод ще разберем със сигурност. Confused

# 323
  • София
Като гледам всички клипчета от следващия епизод имам чувството, че Кристина нещо ще оплеска с операцията на Хенри и може би затова е толкова ужасена на едно от промотата - може би разбира кой е пациентът...

# 324
Ох,дано да не е чак януари следващият епизод,защото не искам да чакам ДВА МЕСЕЦА за епизоддд  Shocked Shocked Shocked

# 325
  • софия
Ако питате мен, Мередит ще си отиде!Или ако остане то това ще е според реакциите на хората.Аз така си мисля - пускат промото- после серията и наблюдават реакциите в рамките на месец примерно и според тях решават в "движение" кое какво как накъде да се развие.Пък и без да обезценявам труда и величието на Шонда, си мисля че от коментарите и гадаенето на феновете какво ли ще стане, се раждат заслужаващи си да се помисли идеи...... Та така, мисля си че са затова тези паузи от по 2 месеца дето ги наблюдаваме в повечето сериали (ако наситина ще чакаме толкова де).
Май е късничко, ориентирам се към лягане.
Лека!

# 326
Аз да пиша за последният излязал епизод преди утрешният,понеже чак сега го гледах...
Страшно се зарадвах,че споменаха пак Джордж и голяма част от епизода беше посветен на него.Беше любимеца ми.Той и Изи. Страшно емоционални моменти имаше,където няма човек как да не се просълзи... особено почитателите на Джордж.  Sad
Много се ядосах на Алекс като го нарече глупак и то вече когато е мъртъв... поне после си призна,че Джордж беше много повече от него...
  Stop Джорджи  Sad

# 327
Grey's Anatomy S08E09 - от замунда

и много моля за нещо в бяло! Praynig

# 328
  • Враца
Прегледах набързо, Шонда как можа????
от това, което видях - ббХенри почина по време на операция

# 329
Не съм гледала епизода, но прочетох набързо ревюто му. Ето в бяло основните неща: Мередит и Дерек няма да получат Зола. Хенри умира, но Оуен не казва нищо на Теди, до края на епизода тя все още не знае какво е станало. Пациента на Кали и Джаксън има някакви усложнения по време на операцията, които могат да доведат до сериозно проблеми за Кали. Мередит и Алекс остават с бебето на тъмен изоставен път с трима мъртви на пътя.

Наистина си мислех, че Хенри ще живее, харесвах го много като персонаж. Confused Сега си пускам епизода, че ми е интересно защо не им дават Зола, това също е много гадно...

Промо на следващия епизод все още няма, на още едно място прочетох, че епизода ще излезе през януари в Америка, май ще се окаже вярно.

Общи условия

Активация на акаунт