Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 564
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
  • София / Пловдив
Уф, че гадно...

Благодаря за белите буквички  Hug

# 331
Промо на следващия епизод все още няма, на още едно място прочетох, че епизода ще излезе през януари в Америка, май ще се окаже вярно.
Точно както миналата година, очаквано.

# 332
# 333
Промо на следващия епизод все още няма, на още едно място прочетох, че епизода ще излезе през януари в Америка, май ще се окаже вярно.

Миналата година не бяха епизодите всяка седмица още от началото, от време на време бяха през седмица, декември месец също имаше 1 епизод и после вече 3 седмици почивка и януари следващия. Явно сега са решили всяка седмица епизод и после почти 2 месеца почивка. Confused

# 334
  • в сърцето на един мъж...
Ох, не мога да коментирам серията, нито в бяло, нито в черно Cry Тая жена не знам сърце има ли...
Това ли ще е последната серия за сега?

# 335
Да.
Явно Шонда ще го мисли по-дълго от обичайното.  ooooh!
Много врати отвори днес, ще видим накъде ще тръгне... Thinking

Който има забележки или идеи може да ги споделя лично с нея  Mr. Green
http://twitter.com/#!/shondarhimes

ps
Миналата година не бяха епизодите всяка седмица още от началото, от време на време бяха през седмица, декември месец също имаше 1 епизод и после вече 3 седмици почивка и януари следващия. Явно сега са решили всяка седмица епизод и после почти 2 месеца почивка. Confused
Току що погледнах датите, същото е само липсва декемврийската серия, иначе всичко е 1:1 с между излъчванията на двата сезона  Peace

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 11:21 от Boomer

# 336
Ами този епизод е бил заснет преди повече от месец, така че предполагам вече снимат следващите или поне са ги измислили до някъде. Иначе януари месец пак епизодите ще започнат всяка седмица. Peace На мен ми е по-интересно кога ще се разбере кой ще продължи договора си и кой не, тогава ще настъпи голямото гадаене какво ще стане следващите епизоди и сезон(и). Whistling

Бумър, може и аз да съм се объркала, просто имах някакви спомени че от време на време имаше прекъсвания по седмица и съответно епизод през декември. Щом казваш, значи в мен е грешката. Peace

# 337
Точно това пише в туитъра, че са почнали работа по 812, а тя чете нов вариант на сценария на 813.

# 338
Е, явно е решила накъде да продължи, щом чете 813 Simple Smile

# 339
А ние ще разберем догодина  Flutter

# 340
За жалост Confused Как можа да спре тук точно????

# 341
Значи имат заснети 10 и 11 епизод и сега ще снимат 12. Поне едно промо да бяха пуснали. Crossing Arms

# 342
Абе тя и предни години така прави - не пуска нищо, ако има драматичен епизод, много е лоша Crossing Arms

# 343
Еееее, неееее! Защо, бе Шонда?! Толкова харесвам Хенри и начина, по който Теди разцъфна заради любовта им! Но Шонда определено не изневерява на себе си! Включително и за това да пусне драматичен епизод с много въпросителни преди голяма пауза!

# 344
Изкушавам се да ви прочета в бяло,но няма...дано буквичките стават по-бързо до утре,за да го гледам.Нямам търпение просто... епизода сигурно е бил невероятен!  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт