Бижута от медицинска стомана

• 23 369
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте дами Simple Smile Купих си колие на мис сиксти, което се води медицинска стомана, проблемът е, че след известно време забелязах как отзад вратът ми започна да се оцветява, а прешлените придобиха меден цвят....може ли някой да ми каже какъв е проблема и има ли решение?!? Имам обеци и пръстени на същата марка, но до сега такъв проблем съм нямала  ooooh! Rolling Eyes

# 16
Ако е медицинска стомана, не би трябвало да има никакво оцветяване по кожата или пък бижуто да се изтърка. Звучи ми като да е медно с някакво покритие. Как да се оправи обаче - не мога да помогна.  Confused

# 17
Пфф пълен ужас  Sad

# 18
Здравейте, медицинската стомана си има проби както другите сплави. Най-добрата проба е 316L. След време се драска, но не предизвиква никакви алергии и дразнения на кожата.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 15:36 от bubanka

# 19
Аз самата изработвам бижута и мога да кажа, че стоманата е най-предпочитаният материал в момента в по-масовата бижутерия, тъй като има уникални качества- здрава е, не променя цвета си, не оцветява, не предизвиква никакво дразнене. Използвам я дори и за бебета и малки деца и отзивите са много положителни. Цената е висока заради това, че самото производство на даден елемент е скъпо. А тези модни марки, които я използват- там цената много се вдига и заради името и дизайна. В обобщение това е хубав материал, с който няма да имате никакви проблеми и бижуто ви би трябвало да е вечно.  Peace

# 20
Имам сребърна верижка, която нося постоянно и искам да си сложа на нея и един много хубав пръстен, който обаче е направен от неръждаема стомана. Според Вас, дали ще стане реакия и ще сасипя пръстена, среброто лесно се чисти, но за стоманата не към сигорна. Помогнете ми Моля Simple Smile

# 21
Здравейте,аз сьщо си порачах бижута от медецинска стомана и останах много разочарована,не от бижутата,а от начина по който ме излагаха.В крайна сметка получих бижу,което беше в пати по малко струващо от цената на бижуто,което платих,тьй като опцията ПРЕГЛЕД одбелзана в сайта при доставка на бижуто,не сьществуваше.Сайта е: WWW.STEELJELELRYBG.COM,s adnimistrator Adjer Djambazova. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 22
Аз пък наскоро си поръчах от ето това колие --> http://anotherpeacockboutique.com/kolieta/rachno-izraboteno-stom … -tigrovo-oko-n103 , отначало бях малко скептично настроена по отношение на поръчка онлайн на подобни стоки, но останах приятно изненадана поръчах го в 17:15 и след 10 мин ми звънна някакъв господин да ме попита дали потвръждавам поръчката, след като я потвърдих и на другият ден сутринта куриерте ми го донесоха. Колието изглеждаше по-добро от на снимката и всичко с поръчката мина точно!

# 23
  • BG-DE
Здравейте, можете ли да ми кажете реални магазини в София, където се продава медицинска стомана?

# 24
Здравейте, можете ли да ми кажете реални магазини в София, където се продава медицинска стомана?

И аз моля за реален магазин за бижута за медицинска стомана в София , ако някой знае адрес?

Общи условия

Активация на акаунт