Време е за Икеа! - тема 12

• 96 239
  • 720
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
ооо, това са канелените кифлички на карлсон  Grinning
при нас ги продават в ресторанта и замразени на щанда с храните

# 466
# 467
  • Пловдив
 Hug
Благодаря!

# 468
  • sofia
Аз днес ходих да гледам гардеробите и си пзех проспекти. Изненада ме това, че от плитките рамки се предлагат само високите. Sad А гледам, че в чуждите сайтове има и от ниските....Не, че е кой зне какво....
Иначе вратите, които си харесах са все скъпи Laughing А също ми направи впечатление, че плитка рамка 50см е почти на цената на плитка рамка от 100см. Пък аз искам да комбинирам 2 рамки от 59см...Абе като си ценообразувам идеите, не излизат много евтино, това беше извода. Laughing

# 469
Silence,

и тук са само от високите. Мисля, че преди е имало ниски но са ги спрели  Peace

# 470
  • ENGLAND
А, не са спрени. Ако в Англия спрат по-ниските и Икеа ще закъса, тук къщите са с по-ниски тавани и висок гардероб по-рядко може да стане.

# 471
  • sofia
Да, аз точно в английския сайт видях, че имат високи...даже доста от паксовете с редуцирана цена. Grinning

# 472
  • София
Вчера бяхме в ИКЕА, купихме си някои дреболии...
и най-важното направихме план.
Напролет след ремонта ще имаме ново обзавеждане.  Heart Eyes

Имаше много малко коледни артикули, може би е рано ?!

# 473
  • София
Minaaa, тиганчето е много хубаво, аз го ползвам вече два месеца сигурно. Взех го за 5 лв. Струва си.

# 474
  • Варна
Момичета,има ли начин да се поръча доставка от Икея до Варна?

# 475
  • Пловдив
Момичета,има ли начин да се поръча доставка от Икея до Варна?

Няма за съжаление.
Звънях в магазина, размери на рамките не могат да ми кажат.
Аз все още чакам съдействие, наистина много ги искам.

# 476
Вивиан, радвам се , че  съм била полезна . аве , очаквах да ми теглиш една  Mr. Green . често се случва така по форумите .
ще стане чудесно с лампата и композицията от снимки .
зависи от цялостния стил на дома и от финансите , но над хемнеса би стоял добре и стенен килим или пано пачуърк.

тигана имам от 3 години . е , не е като тези примерно на тефал . готвя с повече мазнина ,но щом още го ползвам , значи си заслужава 5-те лева .

вчера бях в икеа , miraluba разбира се , сетих се за теб . но мъжът ми буквално ме изсипа пътьом на паркинга и забрави да ми даде пари Wink. добре поне ,че имах за хот-дог .
впрочем , нали знаете ,че хот-дог + сладолед = 1лв.!

м.б. ако човек се занимае и разгледа коледните артикули в някой от европейските сайтове  ще е наясно дали всички или само някои се предлагат тук .
бих казала ,че има достатъчно интересни неща .
нпр. едни форми -колосани , от плетена дантела , като онези много попурярни бели каренца от нашите баби . миналата година , доста секън-хенд магазини обиколих да си набавя - точно за коледна украса . сега тези на икеа няма да пропусна .

хрумна ми и авангарден подарък за малкия ми син , който има рожден ден тъкмо в навечерието на коледните празници .....- изкуствената елхичка .
много добра имитация. страшно си пада по елхи и коледни звезди - да си украсява и да се забавлява .

# 477
Хайде и аз да покажа какво постигнахме в къщи с помощта на Икеа. Остават текстила и декорациите, но приклю§ихме с майсторите и големите мебели  http://yanakr.snimka.bg/daily/ikea-home.633860.all

Миралюба, ако тези дни ходя пак ще ти пиша.

# 478
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аууу, Черепахова - страхотно! Представям си пък с текстил и аксесоари! Браво и със здраве и късмет да се ползва!

# 479
  • софия
Черепахова, много хубаво се е получило! Със здраве и радост да си ползвате къщата!
Сами ли си правихте проект или с помощта на дизайнер?

Общи условия

Активация на акаунт