Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-сега в "Araf zamanı" -тема 18 *KY-31*

• 53 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Бризче, е айде клюкни малко де, че не моем да траем вече #Silly
Зари,това е специално за теб!

# 76
  • Варна
Хайде да пооткрехнем малко затворените вратички около захарчето!
Преди време- в 10 тема ви бях постнала едно интервю от магазинно предаване на някаква частна тв. Преди около седмица приятелката ми от Истанбул ми превежда взето интервю пак от същото издание или тв. - не зная какво точно е! Ще ви постна, това, което ми предаде тя- Mr. Green малко се озорих докато обърна латиницата на кирилица ама го направих де! Stop

Р- Сарухан бей, заради новия филм ли оттеглихте иска си срещу фоторепортера?
СХ- Не. Снимката, макар и без мое позволение си е реклама./смее се/
Р- А сега ще позволите ли да ви снимаме, така както сте облечен?
СХ- Кое в стайлинга ми не ви харесва?/отново смях/ Изключете камерата и свалете фотоапаратите, ако искате наистина да научите нещо за новия филм!
Р- А ако някой фен в момента ви снима- ей там в далечината- с него как бихте се справили?
СХ- Ако някой фен ме снима, едва ли снимката ще се появи във вашето издание!
Р- Но ще се появи в интернет
СХ- Зависи къде!/ иронична усмивка/Ако е в определени форуми и от определени потребители, значи наистина е от мои почитатели- тогава- Аллах е велик-срещу любовта на хората не бива да се воюва/противодейства/
Р- Уважавате ли феновете си?Ако отговора ви е положителен, тогава защо ги измъчвате като не се появявате на екран?От тази липса/ на участия във филми /рейтинга ви не спада ли?
СХ- Коя обществена личност не уважава и не обича своите почитатели?Дали е спаднал рейтинга ми-/намига хитро/непрекъснато се появяват нови форуми за мен и нови клипове, непрекъснато се обновява качването на мои/с мое участие/ сериали, въпреки опитите на правния екип на всички продуцентски къщи да спрат това.
Р-Споменахте за клипове на фенове- в тях много често се появяват и снимки, за които не сте давали съгласие или сте осъдили авторите им. Как приемате това- за провокация или...?
СХ-Защо да е провокация? Щом снимката се е появила в интернет- пространството, авторът на клипа едва ли има вина, че си я е харесал!
Р- Значи не гледате осъдително на тези клипове?
СХ- Не напротив, радвам им се! Много често съпътстващата музика е невероятна, дори имам един такъв клип на телефона си и често си го пускам.Разтоварва/отпуска/ напрежението ми.
Р- А за форумите, в които се обсъжда много често личния ви живот- какво е отношението ви към това/към тях/?
СХ-/отново се смее/ Вай бе-каква е връзката с „Араф заманъ“- снимки, клипове форуми? Ок- има много форуми за мен - и тук и зад граница- при това активни/преведоха ми го като постоянно попълващи се/. В тях естествено намира отражение всяка информация, която излезе във виртуалното пространство. Нормално е да се коментират и догадки и собствени/лични/ разсъждения за личния ми живот- да не казвам колко често успяват дори да ме оженят за някого/отново следва искрен смях/, но това е нормално и за мен е барометър за обичта на феновете ми. Дори смея да твърдя, че са по-интересни от писанията/ или написаното, или споделеното/ в обществените мрежи- фейсбук, Туитър/ ох, има и още няколко ама ми е трудно да ги напиша с кирилица/.Например в арабския или БЪЛГАРСКИЯ форум.
Р- В тези форуми ли са най-големите ви почитатели?
СХ- Най-страстните- там си имам любимки и следя публикациите им!Хайде да спрем- обичам всичките си фенове, уважавам ги, следя настроенията им, но не желая да обсъждам това с нито една медия. Пожелахте да ме питате за новия филм, а до сега говорим неща, които не желая да се обсъждат. Пожелавам ви приятен ден!
Р- Сарухан бей няма ли да отговорите на въпросите ни за филма?
СХ- А нима ме питахте нещо за него?Клюките май са ви по-интересни!
Р- Как се спряхте на Селин Ортачлъ, при това за главна роля- не смятате ли, че това е риск след два провалени/пропаднали/ филма заради рейтинг?
СХ-Ние в продуцентска къща „Базе“обичаме рисковете Спомнете си Йешим Бюбер и Кайболана- тогава всички коментираха, че щом веднъж е нанесла вреда на наша продукция, отново ще го направи и ще провали филма, но това не се случи!
/моя редакция: разказаха ми, че Йешим е изнесла факти от кухнята при снимането на „Айнълъ Тахир“. Това забавило следващата серия с около 3 седмици, а поредния епизод с нейно участие е свалил рейтинга на филма почти три пъти, затова и се наложило да я „убият“ и да изчезне от продукцията/
Р- И все пак кажете нещо за избора на Селин!
СХ-Мисля, че е добро попадение/добър избор/ времето ще покаже!
Р- Но тя няма опит!?
СХ- Опит се набира с участия и желание! Желанието тя го има, опита ще и го осигурим!
Р- Ще тръгне ли филма в края на ноември?
СХ- Знаете, че „ Стар“ тв има нова администрация/ръководство/. Когато те преценят филма ще тръгне. Имаме вече няколко епизода, имаме достатъчно трейлъри. Изчакваме изчистването на формалностите с   тв. партньора.
Р- Говори се, че може и да не постигнете договореност с тях- тогава какво ще стане с филма?
СХ- От къде чухте това? Не съм запознат /не зная/ да има такива проблеми, но знаете добре, че когато се случи нещо подобно, ако изобщо е възможно да се случи биха се потърсили други тв. партньори. Вие знаете че BASE работи успешно и с канал Д, и с ТРТ, и с други не по-малко гледаеми телевизии.
Р- Това няма ли да отдалечи излъчването във времето?
СХ- Аллах е велик! Каквото е писано, това ще стане! Знаете, че контролния епизод е пуснат. Приет е много добре. Времето ще покаже дали всички мислят така. Благодаря ви за вниманието!!!
/моя редакция: това с контролния епизод ме озадачи. Това, което ми казаха обаче не зная дали е точно така- моите познати казват, се пуска на определен кръг от хора. Това пък което с питане из разни форуми и среди успях да науча е че се прави някаква подборка на хора с различен социален, образователен и др. подобни статуси. Тези хора не са на случаен принцип подбрани, а са заявили писмено съгласие за участие в такива статистически изследвания. Те имали специален кодиран тв.  и радиоканал ,чрез който участват в тези изследвания. Дори научих, че такова нещо има и в България, но простете невежеството ми- за пръв път го чух. Затова и не зная дали е вярно или не!/

В началото става дума за снимката, на която пишеше нещо за кръга на похотливците. За нея Сару завежда дело, но впоследствие изтегля иска си. В Истанбул се говорело, че това станало, защото фоторепортера сега при новото ръководство на "Стар тв" бил вече част от това ръководство.

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 14:22 от *¨*morski_briz*¨*

# 77
Бризчеее

Този контролен епизод спокойно могат да го пуснат в нашия форум  Mr. Green Веднага ще му направим рецензия  newsm03 smile3508 Оф хайде да се разбират по-бързо с пустото ръководство на телевизията и поне някой трейлър да ни покажат  Praynig

# 78
  • Варна

smile3503Да увеличим избора за телефончето в джобчето! Joy Joy Joy Joy Joy

# 79
# 80

Сериалът май ще го дават по FOX TV.  newsm78 /ако чичко Гугъл не ме е излъгал  Peace/

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 10:50 от Venetat

# 81
"Araf Zamanı" Hangi Kanalda Yayınlanacak

Dizinin başrollerinde Saruhan Hünel, Selin Ortaçlı, Başak Sayın, Burak Sergen, Hakan Ural ve Kürşat Başar yer alıyor.
  29.11.2011 Salı - 10:42
« Önceki HaberSonraki Haber »

Base Yapım'ın hazırladığı önceden Star'da yayınlanacak dizi FOX'ta yayınlanmaya karar verdi. Araf Zamanı, çok yakında FOX'ta başlayacak! Araf zamanı'nın Çarşamba 20:00'de ekrana gelmesi planlanıyor.

Dizinin başrollerinde Saruhan Hünel, Selin Ortaçlı, Başak Sayın, Burak Sergen, Hakan Ural ve Kürşat Başar yer alıyor.

# 82

Сряда 20.00 Коя ли сряда обаче  Thinking

# 83
# 84
  • Варна
Eто още едно трейлърче!

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 15:48 от *¨*morski_briz*¨*

# 85
Браво Бризче  smile3501  love001 newsm51 newsm51 Най-после нещо официално  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 86

Ах, тези кафяви очи.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
# 88
Şehit Çocuğunun Dramatik Hikayesi
'Araf Zamanı' adlı dizi çok yakında, Fox TV'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.
Haber: Şehit Çocuğunun Dramatik Hikayesi

Senarist Sergin Akyaz'ın imzasını taşıyan 'Araf Zamanı' adlı dizi çok yakında, Fox TV'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Çekimleri tüm hızıyla süren dizide Saruhan Hünel ve Selin Ortaçlı başrolleri üstleniyor. Dizi, bir şehit çocuğu olan polis Ali'nin hayatını anlatıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

# 89
Охооо, Вени, добро утро, джанъм smile3525

Общи условия

Активация на акаунт