Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 5

• 85 289
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Guess Who, моля, пак заповядай  Peace не съм се преработила с писмото  Hug

Защо не можеше и тук да е евтинийка като в Германия....   Money

Я да питам за препарат перящ ръжда? Лирата ни в банята има едно мини ръждясало място и за беда 2 от бодитата на дИтето са ръждиви, което ме побърква. А Вениша, който имам, направо ще го изсипя в мивката. Нищо досега не ми е изпирал, дори и петно от праскова  #2gunfire
Аз използвам препарата Клири за ръжда. Изчиства ги перфектно и то за секунди.

# 676
http://www.lebensmittel.de/
от тук някой дали е пазарувал? Доставката до тук е 9,90евро за 25 килограма поне така разбрах с моя немски.

# 677
от тук някой дали е пазарувал? Доставката до тук е 9,90евро за 25 килограма поне така разбрах с моя немски.
Да, аз съм пазарувала от този сайт поне 10 пъти. За него бях писала и по-горе.

# 678
Да, аз съм пазарувала от този сайт поне 10 пъти. За него бях писала и по-горе.

Вие не сте добре! Joy

# 679
Що, добре съм си. Laughing Първо, цените им бяха много по-надолу, второ, не съм купувала само прахове. Даже имам поръчки, в които няма изобщо битова химия. Mr. Green Продават и много вкусни манджи, шоколади, чайове и консерви, които ги няма тук.

# 680
Хе, днешните цени са двойни на супермаркетите там!
ОК, преценка си сторила, купуваш...

# 681
Да, затова помолих за другия сайт, че тези прекалиха.
Ама, Дедо, като, например, искаш да си купиш немски прах, а по магазинчетата няма изобщо, а е пълно с гръцки, италиански и, най-лошото, испански, какво да правим. Даже преди няколко страници енито първа изказа тези си наблюдения. Само на ОМО не можем да караме, не е човешко това.

# 682
Мойта майка, пък, миналия месец се наговори с още 4 нейни дружки, качиха се на колата и цоп! в Одрин. Всичките си назапариха една камара прахове, омекотители, почистващи препарати и изобщо - бая нещо. Излезна им много рентабилно, защото там продуктите са в големи разфасовки, много по-евтини, и дори като разделиха парите за пътя, пак на всяка покупките и излезнаха значително по-евтини. А праховете са съвсем друго качество от тукашните. Аз намирам турския Ариел и Персил за категории по-хубави от тукашните. Хем пазарлъка си направиха,хем се поразходиха Wink

# 683
Да, затова помолих за другия сайт, че тези прекалиха.
Ама, Дедо, като, например, искаш да си купиш немски прах, а по магазинчетата няма изобщо, а е пълно с гръцки, италиански и, най-лошото, испански, какво да правим. Даже преди няколко страници енито първа изказа тези си наблюдения. Само на ОМО не можем да караме, не е човешко това.
Май си права newsm78 Не е човешко. Немското си е немско Laughing
Ама 9 евро за Ексел + доставка... и сме си за лудница Joy

# 684
Дедо, не е най-доброто по принцип Омо-то. Най-доброто за бели тъкани от супермаркетските боклуци.
Не мога дори и при моето зловещо запасяване да дебна за немски Ариел постоянно.
А пера здраво. Пък и Омо-то ми харесва. Цената му също.

# 685
Дедо, във връзка с различинте препарати за профилактиране при течни  ипрехообразни препарати и  с цел  избягване на самодейността с оцет, сода и прочее, дай да говорим в марки тогава...Аз използвам профилактично препарата на д-р Бекман от ДМ. Пера и с течни и с гелове, и с прахове. Има ли нещо по-добро и по-подходящо?

А има ли някъде снимка на въпросния препарат?

# 686
# 687
Pipi_, много ти благодаря  Hug Ще го потърся в ДМ.

# 688
Май си права newsm78 Не е човешко. Немското си е немско Laughing
Ама 9 евро за Ексел + доставка... и сме си за лудница Joy
Ако бях луда, щях да си го взимам за 9 евро, но понеже не съм чак толкова, гледам за други магазини, където е по-евтино. В този сайт стана на тази цена в последните 2 месеца, иначе си беше около 5 евро.

# 689
Луда,нормална ще си напазарувам,тук Пурина-котешка храна е 18лв 300гр!!А пък и 25 кг е много нещо има да си купувам туби и тубички.Мерси Guess.
Дедо, в последно време не ме кефиш smile3534

Общи условия

Активация на акаунт