Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 5

• 85 271
  • 777
  •   1
Отговори
# 690
България преди я нямаше и в техния списък, аз ми писах и ни добавиха. Няма да имаш никакви проблеми с тях. Много са точни, доставките иднат с DPD много бързо. Имай предвид, че в количката имаш една опция Alternative möglich, което означава, че ако исканият от теб продук го няма, те ще го заменят с подобен като качество и цена. Ако не искаш подобни замени, промени го на keine Alternative.
И аз съм взимала на котката храна. Laughing

# 691
България преди я нямаше и в техния списък, аз ми писах и ни добавиха. Няма да имаш никакви проблеми с тях. Много са точни, доставките иднат с DPD много бързо. Имай предвид, че в количката имаш една опция Alternative möglich, което означава, че ако исканият от теб продук го няма, те ще го заменят с подобен като качество и цена. Ако не искаш подобни замени, промени го на keine Alternative.
И аз съм взимала на котката храна. Laughing
smile3525-винаги си полезна ,дано през тази година срещна повече хора,като теб.Отзивчиви срещу нищо.На изчезване сте.

# 692
Луда,нормална ще си напазарувам,тук Пурина-котешка храна е 18лв 300гр!!А пък и 25 кг е много нещо има да си купувам туби и тубички.Мерси Guess.
Дедо, в последно време не ме кефиш smile3534

Joy
А аз яко се забавлявам с вас. Иначе нямаше да минавам тъдява всяка седмица? Длъжник съм ви, ей! Grinning
Дали да ви кажа къде на по-ниски цени са намират немските препарати и в София, и във Варна, и в Пловдив.
Дали съм здлъжнял толкоз? Айде, до нови срещи другия уикенд, живот и здраве!

# 693
Те ще са някакви стари-престарели, затова ще са по-евтини. Mr. Green
Дразнител си ти, дразнител. Smooth operator. Поздравче за теб.  bouquet

# 694
  • Варна
Луда,нормална ще си напазарувам,тук Пурина-котешка храна е 18лв 300гр!!А пък и 25 кг е много нещо има да си купувам туби и тубички.Мерси Guess.
Дедо, в последно време не ме кефиш smile3534

Joy
А аз яко се забавлявам с вас. Иначе нямаше да минавам тъдява всяка седмица? Длъжник съм ви, ей! Grinning
Дали да ви кажа къде на по-ниски цени са намират немските препарати и в София, и във Варна, и в Пловдив.
Дали съм здлъжнял толкоз? Айде, до нови срещи другия уикенд, живот и здраве!
Мен пък Дедо най ме кефи. Без него е скучно. Още повече, че съм съгласна с него по повечето въпроси (особено за лудостта, която е заразна тук). Което не ми пречи да чета внимателно и уважавам и другите мнения.

# 695
Guess Who , аз наистина все по-рядко срещам оригинални немски. Познавам си ги. И ще пътувам натам след повече от половин година. Но не ми се поръчва толкова скъпо newsm78 Стисната съм си, признавам. А докато съм там Аriel Excell го има все някъде на акция до 3,5 евро #Cussing out И всички коментирани неща.
Дедо го чета винаги с удоволствие. И научавам по нещо, нека той си казва за какво сме били тук, за препоръки ли, за душевно въздействие ли . Как го беше казал newsm78

# 696
Съжалявам  , ама   Дедо  е  абсолютно  прав.  Само   аз  ли  смятам  , че  са се поолели  в цените .
Ексел  гел - 8,82  евро ,  Ариел  Актилифт 60 пр - 25.69 евро ,  Ариел  прах  за  цветно  , 100  пранета - 33,72 ЕВРО  Shocked  При  това  без разходи  за  доставка .  Ама   аз   немските  паралели  в бг  ги намирам  по-евтино.  Мои  познати  в  Германия  ми казаха  , че  има  промяна  в цениоте и  там / лека/ , но  само  Корала   са  го  вдигнали  май. Останалите  не  вярвам  да са ги вдигнали така.

След  2  седмици  съм   в  немско, ако ми остане  време  ще  позяпам  в  Супермаркетите. Ще  погледна  и за  Капсулите  на  Персил и ще  докладвам. Лошото е , че  съм   със  самолет и капсулите  май  само ще ги гледам  .
Иначе ,  Гес   е  много права  за  храните -  вурстове в  буркан , сосове и  други  храни- страшно  вкусни  са.
Бих  си  взела  пасти за  зъби и   води .  Но  праховете определено  не  са  ми изгодни.  Двулитровия  немски  Вернел  тук  вземам  по-евтино.

# 697
Не смяташ само ти, Amazing_nice, няколко пъти го написах и затова помолих за съдействие за другия сайт. Прах и мегаперли Персил ги взимах по 11 евро за 45 пранета година и половина. И храни, и Листерин купувах, и много други неща: лебервурсти, марципани, шоколади, кафета... Айде, че ми текнаха лигите.

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 17:43 от Guess Who

# 698
  • София
...Я да питам за препарат перящ ръжда?...
Смеси равни части сол и лимонтозу и ги овлажни. Намажи с тях намокреното петно и го остави да изсъхне.
А иначе за цените... Днес купих немски Ариел Актилифт 70 пранета за 33,90лв. Корал за дънки беше 11лв.

# 699
  • София
Когато нещо е бяло, не мога да му кажа черно. И понеже преди няколко страници на прима виста "очерних" компактния Персил сензитив, сега си е редно да призная, че той много прилично - до степен, че напълно ги заличи, се справи с нетретирани преди това петна от плодово и зеленчуково пюре по лигавниците на бебка (стари петна, при това - бях отписала лигавника), когато днес увеличих дозата прах - ползвам мерителна лъжица от Сано - тя е 60 мл, а аз сложих две пълни, изравнени, и още половин лъжица. Прането се въртя с гореща вода, 60 градуса.

Спунк, откъде - Ариела?

# 700
  • София
Спунк, откъде - Ариела?
"Бодинор" - Банишора.

# 701
Ние в къщи ползваме Dash прах и Lenor за омекотител, много сме доволни. Купуваме ги от едно малко магазинче, което ги внася от германия, разликата в качеството е значителна, а цените на чак толкова. Става въпрос за Пловдив, ако някой се интерисува, мога да обясня къде се намир магазинчето Simple Smile

# 702
  • Пловдив
Къде е това магазинче?

# 703
Когато нещо е бяло, не мога да му кажа черно. И понеже преди няколко страници на прима виста "очерних" компактния Персил сензитив, сега си е редно да призная, че той много прилично - до степен, че напълно ги заличи, се справи с нетретирани преди това петна от плодово и зеленчуково пюре по лигавниците на бебка (стари петна, при това - бях отписала лигавника), когато днес увеличих дозата прах - ползвам мерителна лъжица от Сано - тя е 60 мл, а аз сложих две пълни, изравнени, и още половин лъжица. Прането се въртя с гореща вода, 60 градуса.
Ами че ти си увеличила дозата само с 30 мл. За нормално замърсени е 120 мл. Пред това по-малко ли си слагала? Явно да.

Купих си от Карфур омекотител Silan кристали за 4,99 лв. Белгийски. Синият и белият миришат чудесно.

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 20:52 от Guess Who

# 704
  • Бургас
Беше ми на свършване Омо - то. Мислех да минавам през Била, но след прочетеното тук отидох на Карфур. Взех си два пакета по 2 кг. Мирише си супер.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт