Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 5

• 85 276
  • 777
  •   1
Отговори
# 705

Купих си от Карфур омекотител Silan кристали за 4,99 лв. Белгийски. Синият и белият миришат чудесно.

aх, в промоция ли е? До кога е? В Германия Vernel е 4 евро Thinking Но в Карфур гледах един испански на 10 лева и го подминавах.

# 706
В промоция е, енито, до 15 януари. Редовната цена е пак около 10 лева. Всъщност, има испански Вернел кристали, който си е на редовна цена и този белгийски Силан на промоция 4,99 лв. (намален от 9,99 лв.). От този Силан има три вида - познатите ни син и розов, но и новият поне за мен аромат, наречен Pure Seduction, който много ми допадна.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 01:06 от Guess Who

# 707
  • София
Ами че ти си увеличила дозата само с 30 мл. За нормално замърсени е 120 мл. Пред това по-малко ли си слагала? Явно да.
Слагам обикновено една равна мерителна лъжица и още 2/3 от същата. Не съм имала проблеми със засичане на пране или недобро изпиране, с изключение на плодовите петна. Сега обаче и те се почистиха, без да съм третирала предварително (счетох за ненужно, тъй като бяха стари).

Колко жалко, че Карфур тук е на другия край на града...това си е час път Sad Не си струва, а и нямам това време.

# 708
Ние в къщи ползваме Dash прах и Lenor за омекотител, много сме доволни. Купуваме ги от едно малко магазинче, което ги внася от германия, разликата в качеството е значителна, а цените на чак толкова. Става въпрос за Пловдив, ако някой се интерисува, мога да обясня къде се намир магазинчето Simple Smile

Къде е това магазинче?

И аз си  купих Silan на гранули от Карфур, много силно мирише. Дано е като вернела.

# 709
  • Пловдив
Не изчетох цялата тема от-до,така че ако нещо не съм разбрала правилно се извинявам предварително.Ползвала съм почти всички прахове за пране и омекотители,но от Maxima/лилавата/съм най-доволна.Миризмата е ненатрапчива,фантастична и трайна.
По принцип прахове за пране почти не ми се е случвало да си купувам от България-или аз си взимам от вън,или ми ги носят.Наистина има разлика в трайността,да не говорим и за цената...но този,който споменах по-горе горещо го препоръчвам!Ще останете доволни.

# 710
Ами че ти си увеличила дозата само с 30 мл. За нормално замърсени е 120 мл. Пред това по-малко ли си слагала? Явно да.
Слагам обикновено една равна мерителна лъжица и още 2/3 от същата. Не съм имала проблеми със засичане на пране или недобро изпиране, с изключение на плодовите петна. Сега обаче и те се почистиха, без да съм третирала предварително (счетох за ненужно, тъй като бяха стари).

Колко жалко, че Карфур тук е на другия край на града...това си е час път Sad Не си струва, а и нямам това време.
Супер, че е успял да ти изпере стари петна. Сега виждаш причината да се ползва точната доза. Grinning Проблемът е, че компактния Персил го няма никъде. doh След Кауфланд изчезна безследно.

# 711
В промоция е, енито, до 15 януари. Редовната цена е пак около 10 лева. Всъщност, има испански Вернел кристали, който си е на редовна цена и този белгийски Силан на промоция 4,99 лв. (намален от 9,99 лв.). От този Силан има три вида - познатите ни син и розов, но и новият поне за мен аромат, наречен White Seduction, който много ми допадна.

благодаря Guess Who  Hug Аз съм прала с белия, само че италиански Вернел. Купух го за 9 лева и ми е скъпо, защото реално са малко дозички. Ще мина през Карфур, добра е тази цена.

Не изчетох цялата тема от-до,така че ако нещо не съм разбрала правилно се извинявам предварително.Ползвала съм почти всички прахове за пране и омекотители,но от Maxima/лилавата/съм най-доволна.Миризмата е ненатрапчива,фантастична и трайна.
По принцип прахове за пране почти не ми се е случвало да си купувам от България-или аз си взимам от вън,или ми ги носят.Наистина има разлика в трайността,да не говорим и за цената...но този,който споменах по-горе горещо го препоръчвам!Ще останете доволни.

аз лично няма как да остана доволна от Максимата, понеже прахове с фосфати съм зачертала отдавна от списъка си Stop

# 712
  • Пловдив
Енито,въпрос на вкус -какво да ти кажа! Grinning
Какви ли прахове и омекотители не съм ползвала,но този е сред първите в моята класация.Съжалявам,че не успях да помогна!  bouquet

# 713
Енито,въпрос на вкус -какво да ти кажа! Grinning
Какви ли прахове и омекотители не съм ползвала,но този е сред първите в моята класация.Съжалявам,че не успях да помогна!  bouquet
Joy неее, не е на вкус Joy благодаря за опита за помощ, все пак.

# 714
# 715
Valentine_07, то не е само до вкус и мирис.
Сано Максима не пере, съдържа огромно количество фосфати. Е, вярно, докарва го на мирис, ама на мен това изобщо не ми е критерий.

# 716
О, то за праха ставало въпрос. Аз си мислех, че Valentine_07, хвали омекотителя. Щото аз лилав Максима не помня да съм виждала. Може би сензитив или...
Както и да е. И за Максима си има потребители, и за Бонукс има потребители. Нищо лошо щом им върши работа. Като забранят фосфатите след година-две, ще се отсеят нещата.

# 717
Сензитив.

# 718
  • София

Супер, че е успял да ти изпере стари петна. Сега виждаш причината да се ползва точната доза. Grinning Проблемът е, че компактния Персил го няма никъде. doh След Кауфланд изчезна безследно.
Гес, аз и вчера го мернах на щанда за прахове в Кауфланд. Не спрях да видя дали от всеки вид имаше, защото няямам къде да държа запаси (имам още и от предишния, стандартния Персил сензитив, също и резерва 2 кг от ОМО-то), но червената лента от лявата страна на плика я видях съвсем ясно.

За дозата си права, така е...има само едно "но", което не мога да си обясня. Когато предишния път писах, че не съм доволна, бях последвала съвета ти да увелича дозата и след това също не останох доволна. Защо тогава не сработи, а сега го направи - ето това ми е загадка.

# 719
Сигурно премахва само стари петна, а пък нови - не. newsm78  Laughing
Не знам, може програмата да е била по-кратка или на по-ниски градуси, или петната да са били различни. Кой знае?

Общи условия

Активация на акаунт