Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 5

• 85 263
  • 777
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Най-вероятно градусите са били по-ниски, така си го обяснявам аз.
Току що проверих наличните запаси - беше ми изскочило от ума, но преди празниците и аз си напазарувах още един пакет от ОМО-то...е, оказа се, че май съм пазарувала от БИЛЛА и съм си купила от "онова" ОМО  Laughing Мирише съвсем различно от другото, от ХИТ, от което имам още към 1 кг, а от новото - цели четири. Пени се, не пени - ке го ручаме, паре са давани  Laughing Там, където е написано какво съдържа прахът, пише, че някои съставки може да ги има, а може и да ги няма (А, В - със здевздичка). Къде на плика да погледна има ли ги (пише - на обратната страна, но нещо не ги открих според упътването)?

# 721
  • София
"май съм пазарувала от БИЛЛА и съм си купила от "онова" ОМО    "

KarimmaShocked това минало несигурно време какво ще рече
Съчувствам ти за многото кг, които ще ручаш  Mr. Green

Предлагам на Гес да се обади във фирмата и да им каже да ни върнат старото Омо  #2gunfire

Дедо, още сме на Омо вълна - явно сме си го навили на пръста и има още да развиваме, а ти не се връзвай на омофонките  Laughing

# 722
Е какво е това "друго Омо".
Моля да ме светнете.

# 723
  • София
Ми прочети последните страници за промоцията в Била...

# 724
Очаквах малко по-любезно отношение Whistling.
Очаквах и прилики и разлики между старото си Омо и новото от "Билла".
Нищо де, не е проблем.

# 725
  • Бургас
Било някакво странно миришещо. Още отзиви за изпирането с него май няма, но аз не исках да рискувам за 2 лв. да се чудя после какво да го правя.

# 726
Интересно е да се проследи по опаковките - баркод, визия, надписи и т.н.
Готиното Омо е произведено в Унгария.
Засърбяха ме копитата да отида утре до Билла Laughing.
Да спретна едно разследване с търсене на прилики и разлики.

# 727
  • София
Аз пък си купих Омото от Метро и пак е от новото - беше преди НГ. Имам обаче още от други прахове, та няма засега да мога да споделя дали изпира добре.

# 728
Къде е това магазинче?

Ето линкче за точното място:

http://bgmaps.com/link/D25788BB619530D974B21D457281A48E

На ъгъла се намира точно, където има малки магазинчета. Там са два магазина за препарати, в левият са тези, които ние ползваме.

# 729
  • Стара Загора
Привет ! Чета ви много отдавна , но до сега не съм писала . Виждам , че темата за ОМО-то не е приключила , та да изкажа и моето мнение . Купих си го от Метро , преди празниците и се оказа , че е от новата партида . Не зная какви са качествата на пране и миризмата на старата партида , но мога да кажа за това , че изпира много добре ( прането света , изпира и петна ) , а миризмата е малко остра , но не и неприятна ( поне за мен ) . Така , че съм много по - доволна от ОМО-то , отколкото от Ариел ( от официален внос ) .

# 730
  • София
"май съм пазарувала от БИЛЛА и съм си купила от "онова" ОМО   "

Karimma,  Shocked това минало несигурно време какво ще рече
Съчувствам ти за многото кг, които ще ручаш  Mr. Green

Предлагам на Гес да се обади във фирмата и да им каже да ни върнат старото Омо  #2gunfire

Дедо, още сме на Омо вълна - явно сме си го навили на пръста и има още да развиваме, а ти не се връзвай на омофонките  Laughing
Това минало несигурно време ще рече, че не си спомням добре. И е наистина така, защото, като прочетох постингите, които са последвали моя, си припомних, че всъщност точно от Метро го купих, прословутото ОМО, преди Нова година.
Ще го сручаме за няколко месеца, живот и здраве.
А пропо, на пакета има печат с буквите PE - коя е държавата-производител?

# 731
  • София
Очаквах малко по-любезно отношение Whistling.
Очаквах и прилики и разлики между старото си Омо и новото от "Билла".
Нищо де, не е проблем.

Sourcherry, нищо лично, извинявай!
Но толкова го дъвкахме тези дни това пусто ново Омо. Гес подробно описа характеристиките, приликите и отликите.
И баркодът, и годината написах... Т.е. всичко, което те интересува.

И без това Дедо ни бъзика, че твърде много внимание му отделяме!

С една дума - на мнозина не допада новият му аромат. Другото Гес е разследвала!
Просто трябваше да се върнеш мъничко назад в темата!

# 732
Сладките ми омоманки те. Joy
Омото е перфектно. Четете galeta малко по-горе. Добре се е изказала. Днес сутринта прах с него, но си затраях, за да видя как е след изсъхване. Пере досущ като предното, но миризмата е много, много по-силна. Първо, цялата ми къща мирише от отворения плик, второ, все едно, че не съм ползвала омекотител. Мирише си на праха. Май са изпуснали шишето с парфюма този път. Мирише много по-силно от Скип.
Ароматът е въпрос на вкус. Ако само сменената миризма ви спира да си го вземете евтинко, помислете пак. Не е толкова лоша по мое мнение. Не ми докарва гадене и отвращение.
Нямам идея къде е произведен. В Унгария Юниливър зариха огъня и продадоха марките си (освен Коколино) преди години, така че едва ли е от там. Може би е румънско, но нищо на опаковката не подсказва произход.

# 733
Енито,въпрос на вкус -какво да ти кажа! Grinning
Какви ли прахове и омекотители не съм ползвала,но този е сред първите в моята класация.Съжалявам,че не успях да помогна!  bouquet
Joy неее, не е на вкус Joy благодаря за опита за помощ, все пак.

Всъщност малко хора знаят, че праховете съдържат фосфати, още повече, че са вредни за околната среда, затова и Valentine не разбра какво искаш да и кажеш. Човек трябва да има отворен мироглед, да се интересува от заобикалящите го неща, а не както се казва "кон с капаци". Нямам за цел да обиждам, но ако днес сме временно на тази земя, то един ден ще я наследят децата на децата ни, но много хора не се замислят за това. Дразнят ме както една моя близка като се е хванала с този Бонукс и всеки път ми обяснява как пере перфектно при все, че има и малко дете. Ама не се учудвам, то щом на 1 година му даваше вафли да яде и го тъпчеше от бебе с "натурални" сокове Капи... ама това отива на друга тема.
С две думи - трябва да има култура на потреблението. Който иска да се обижда, негова му работа  Wink

А докога е промоцията в Била на Омо или свърши вече? Аз съм от тези, които не им допада аромата на Омо, та сигурно този новият ще ми хареса.

# 734
  • Стара Загора

⅞ ...and Happily Ever After , промоцията е до 11.01.2012

Общи условия

Активация на акаунт