nextdirect.com

• 60 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Момичета, разменям тези кецки за номер 10 или който си ги познае да ми ги пише на лични:
http://www.next.co.uk/x492868s10

# 646

Твоето дете в каква част от лятото ще е на 1,5? Началото, средата?
Субективното ми мнение (без да искам да те ангажирам с него) е, че ако някъде по средата става на 1,5 може би по-добре да му вземеш 1-1,5 и до края на лятото със сигурност ще може да ги носи без да му омалеят.
Мисля си, че ако вземеш по-големия номер с идеята да ги носи и другото лято това цяло лято ще са му хипер огромни, тениските ще са му нещо от порядъка на 2 пръста под дупето, а до другото лято цветовете изблеяват за съжаление Sad
Благодаря ти за мнението , наистина имах нужда от съвет. Моето дете ще е на 1.5 юни месец. Щом са малко уголемени , би трябвало размер 1-1.5 да можем да ги носим цяло лято. Нямам намерение да взимам големи ,за да ги носи догодина ( не виждам смилъл , а и не харесвам дрехите да са му големи). И дурго си мисля ,ако потниците са големи , ще му висят от всякъде... Ще поръчам 1-1.5 пък дано да са ни ок.
Между другото имам неща от Картърс , които са за 18м и са ни доста големи , на Мак бейби носим точно 18м в , то една с една дреха не съвпада май като номера  Wink

# 647
  • Mostly in my mind
Между другото имам неща от Картърс , които са за 18м и са ни доста големи , на Мак бейби носим точно 18м в , то една с една дреха не съвпада май като номера  Wink[/color]
ами то от марка до марка... Simple Smile ние сме на година и два месеца и вчера и взех една ризка 9-12, защото следващия размер й беше връз голям  Rolling Eyes а това лято ще си носи и една дънкова пола на Некст, която е 3-6 месеца  Grinning
малко извън темата  Embarassed но да те питам тези неща на Картърс поръчвала ли си си ги?

# 648
  • София
то една с една дреха не съвпада май като номера  Wink

Вярно е... Тази сутрин премерих и записах на едно листче тениски за 2-3 години ... и забравих листа у дома...
От 6-7 тениски 4 бяха с различна дължина, като общата разлика е поне 3 пръста...

# 649
то една с една дреха не съвпада май като номера  Wink

Вярно е... Тази сутрин премерих и записах на едно листче тениски за 2-3 години ... и забравих листа у дома...
От 6-7 тениски 4 бяха с различна дължина, като общата разлика е поне 3 пръста...
Смятай  Joy Joy Joy Joy

# 650
ето го реалния модел и цвят на гащиризона от некст

# 651
  • велико търново
Е гащи ризона е много хубав да ви е честит и с здраве да си го носи те.Ама наистина сте доста високи сравнение с нас /Теодора/ Laughing

# 652
Здравейте, колко е доставката до България?

# 653
  • София
Здравейте, колко е доставката до България?

Безплатна е!

# 654
Някой да има проблем с плащането  през некст директ 3 стъпка  ми дава грешка.там където да избера с каква карта да платя нищо не ми излиза

# 655
  • София
Както обещах - дължини на тениски, размер 2-3г., измерени от средата на деколтето на гърба до долния ръб.

1. 37см
2. 40см
3. 41см
4. (тениска с якичка) 44см
(Обща разлика до тук 7см)

Имаме полар с качулка, който е за същата възраст и съвсем видимо е по-къс от най-късата тениска...
Мда Simple Smile

Ако ви се струва невероятно съм готова да качвам снимкови потвърждения на думите си Grinning

Сега след така подробно дадените 4-5 дължини на един и същи размер дрехи, информацията информираща ли е (ще прощавате за тавтологията) или е дезинформираща? Laughing

# 656
  • София
Според мен няма нищо странно в различната дължина. То и при дрехите за възрастни е така. Важното е, че стоят нормално за височината, за която са ушити. Е, хубавото е , че по-дългите се носят повече време  Laughing
Днес поръчах сандали за дъщеря ми и се надявам да не се наложи да повтарям с по-големия размер  Mr. Green

# 657
Получих тези сандалки UK9 http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/shoes/14/1 ,в бяло,стелка меря-16,2см(само вдлъбнатата част),цялата е 17см,на нас са ни почти точно

# 658
Здравейте.
Моля ако някоя от вас е купувала от този модел сандали за момче http://www.next.co.uk/x49866s1#805425x49  да сподели дали са удобни на детето...до сега не съм купувала такъв модел и малко се притеснявам дали ще са удобни на сина ми. Hug

# 659
Galeto, моят син миналото лято изкара с такива сандали - сини и кафяви - цяло лято, на предните страници някои момичета писаха, че се чупели, аз нямам такива случки, като цяло съм много доволна, успях даже през зимата да поръчам от английския сайт на разпродажба за без пари буквално 9 номер, но ще са му големи, затова пуснах и една 8-ца от Директа, чакам ги да дойдат днес-утре.
За дъщеря ми 2 пъти купувах през годините от този тип, не можа да свикне тя с тях, подарихме ги и двата чифта, тя е с много слаб и тесен крак и за нея не бяха удачен вариант.
Така че си е до дете...

Общи условия

Активация на акаунт