Коледни подаръци

• 54 770
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
В Хиполенд на някои играчки има  - 55 %, на други -33 %. Има не лош избор.

# 721
На 4 или на 5 става детенцето ти? От най-близката книжарница един комплект за низане на гривни и герданчета може би ще й харесат.
И кой каза, че не правим ние децата си консуматори. Точно заради целогодишната доставка на разни играчки, те спират да оценяват жестовете и стойността в един момент.
Вече се интересувам единствено от промоции на къщи за играчките.  Crazy

# 722
На 4 или на 5 става детенцето ти? От най-близката книжарница един комплект за низане на гривни и герданчета може би ще й харесат.
И кой каза, че не правим ние децата си консуматори. Точно заради целогодишната доставка на разни играчки, те спират да оценяват жестовете и стойността в един момент.
Вече се интересувам единствено от промоции на къщи за играчките.  Crazy

На 4

# 723
  • София
рони - жестовете и стойността си я оценяват, но  да подариш наръфан сандвич,  изгнил банан, броколи или глава лук, не е подарък, не е и жест ми си е подигравка, към този срещу теб, та децата в клипчетата според мен съвсем точно и добре са оценили "жеста" на  родителите си.

# 724
  • Варна
рони, абсолютно споделям мнението. От една година съм въвела правилото - подаръци (играчки ) за големите празници. През останалото време книги и по - дребни неща. Моето дете получи - Анабел, Play - Doh - торта, Барби с много аксесоари, Play - Doh - приказни герои, Егмонт - "Тинкър Бел", понита русалки - няколко комплекта, дрехи за бебетата и книжка за обличане на кукли. След всичко това сега иска Джолина балерина Shocked

# 725
  • софия
.... Моето дете получи - Анабел, Play - Doh - торта, Барби с много аксесоари, Play - Doh - приказни герои, Егмонт - "Тинкър Бел", понита русалки - няколко комплекта, дрехи за бебетата и книжка за обличане на кукли. След всичко това сега иска Джолина балерина Shocked
Аналогична ситуация. Получи Джолина балерина (и ние не знаехме за това), радва й се точно 2 дни. Сега е сложена в един от кошовете.
Сега си е навила на пръста, че иска кукла Дора Crazy Не смятам да купувам. За сега.

2pac, книжките на Крокотак са много хубави. Ако твоята харесва да се занимава, тази е подходяща Peace Има ги по книжарниците. Вярно, че са по 17 лв., но наистина има да се забавлява дълго време.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 11:33 от zvanche

# 726
  • Mediterraneo
рони, абсолютно споделям мнението. От една година съм въвела правилото - подаръци (играчки ) за големите празници. През останалото време книги и по - дребни неща. Моето дете получи - Анабел, Play - Doh - торта, Барби с много аксесоари, Play - Doh - приказни герои, Егмонт - "Тинкър Бел", понита русалки - няколко комплекта, дрехи за бебетата и книжка за обличане на кукли. След всичко това сега иска Джолина балерина Shocked

аз пък съм така  Shocked на дългия списък с играчки, подарени само за един повод. Съжалявам, точно това е консуматорството, на което учим децата си.
За моите имаше по три пакета под елхата- един голям и два малки. Като в малките пакети имаше козметика, например, която ще ни трябва така или иначе, а голяма много й се радва( шампоан на Рапунцел, спрей за разресване на коса и разни такива дреболии). На малката едното пакетче съдържаше порцеланов сервиз за кукли на стойност 2 лв! А колко му се радва само!

# 727
  • Варна
Подаръците са много, защото са общо от всички. Заедно с тези от бабите и дядовците. На козметичен подарък моето дете ( на 4 години ) няма да се радва, защото й купувам малко и с непривлкателен вид за деца. Към козметиката, а особено към детската имам специални изисквания. Отделно се стремя да не насочвам вниманието й от рано към гланцове, гримове, шампоани и други такива. 

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 16:03 от didaka

# 728
И аз да попитам и да ме посъветвате - за бъдеща тригодишна какво мога да й взема,последно забелязах,че се радва на кухните в детските центрове,постоянно там беше залепена и гледах подобни в Карфур Пловдив,и скоро отивам на там,ама има още време до рд-то й,та ще се радвам и на други предложения   bouquet

# 729
  • София
момичета, намерих двата вида говореща азбука. Искам да попитам дали са подходящи за 5-6г. дете, защото на кутията пишеше 3+?

# 730
  • София
според мен, от това, което прочетох, не не е подходяща, на 5-6 години се очаква децата да познават буквите, а някои вече дори могат да четат

# 731
  • София
според мен, от това, което прочетох, не не е подходяща, на 5-6 години се очаква децата да познават буквите, а някои вече дори могат да четат

ох, неудобно ми е да питам дали познава буквите  Embarassed Май ще се преориентирам  newsm78

# 732

Да. Така е.

# 733
  • София
препоръчайте ми хубаво Барби,което да става за игра ...куклата,която взех се оказа,че е само за украса  Tiredтоест порцеланова  Blush

# 734
препоръчайте ми хубаво Барби,което да става за игра ...куклата,която взех се оказа,че е само за украса  Tiredтоест порцеланова  Blush

Е Барбитата на Дисни оригиналните по около 25лв са. Има ги в Хипото и на всякъде май.

Общи условия

Активация на акаунт