Коледни подаръци

• 54 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Най-успешно е плюшеното пате. Веднага беше приобщено към групата на приятелския плюшен клуб. На интерактивното коте се радва ужасно много при получаването, но вече е оставено да си почива. Кухнята се ползва, за да готви пльясе на приятелите и да пере.  Laughing

# 691
  • София
неуспешни :бик за скачане /пО ми хареса от кончето/ - едва я накарах да се качи върху него... слага му чашки върху рогата, храни го, но не иска да го язди  Crazy; аква-дудъл - много тъпо се оказа това килимче  ooooh!; количка с бебе и аксесоари - не ще и да види бебето, бута количката, но хвърля бебето  Laughing, с аксесоарите "храни" плюшените животни  Mr. Green
Защо да са неуспешни бикът и количката? Малката си играе с тях, друг е въпросът, че не по начинът, който ти искаш. Малка е още, чакай да минат два-три месеца и бебето ще го вози, и ще скача като шашава из цялата ви къща.

# 692
  • София
неуспешни :бик за скачане /пО ми хареса от кончето/ - едва я накарах да се качи върху него... слага му чашки върху рогата, храни го, но не иска да го язди  Crazy; аква-дудъл - много тъпо се оказа това килимче  ooooh!; количка с бебе и аксесоари - не ще и да види бебето, бута количката, но хвърля бебето  Laughing, с аксесоарите "храни" плюшените животни  Mr. Green

не се притеснявай, още 1-2м и ще язди бика, а ние возихме празна количка доста време и всички ни питаха "мама и тати защо не купят една кукла" (все едно ние сме го накарали да вози количката празна Crazy После се сети, че иска да вози вътре приятелите си (плюшени играчки), защото е мъж и не иска бебе  Laughing

п.с. аз продължавам с търсенето на говорещата азбука  Rolling Eyes

# 693
бъръльо-бъръльо, missence, сигурно сте прави, предполагам е въпрос на време  Rolling Eyes
Иначе и в нашата количка се вози само Мечо и от време на време Мацата  Crazy - другите още не са заслужили  Mr. Green, особено пък куклите  Laughing

# 694
Тези смеещите се маймунки кви пари са и де ги продават във Варна?

# 695
В "Метро" Пловдив ги има, така че би трябвало и във Варна да са ги заредили. Около 40 лв ми се върти в главата цена.

# 696
На братовчед ми , който не е малко дете вече де , му подарих дървен триизмерен "пъзел" , т.е. частите на една сграда на едни дървени плоскости , които се изваждат и се захващат и се получава триизмерен модел. От този тип  http://i4.helikon.bg/680/160708_b.jpg , на този пише 8+ защото има там някакви механизми за движение , но има и други 3+ за по-малки деца , мисля че е  интересно занимание за един млад сръчен момък Simple Smile

Попаднах на едни клипчета , някакво американско предаване предизвикало американските родители да скроят номер на децата си , да им подарят някакъв смотан коледен подарък , да им запишат реакциите и да ги качат в ютуб , не знам дали сте го виждали.

http://vbox7.com/play:9c78674b7f
http://vbox7.com/play:3a26a77838

Някои деца са много сладки , но някои наистина са тъжни и обидени , какво мислите сладурско ли е или е подигравка, на мен ми дожаля.

# 697
Изобщо не ми дожалява. Малки и долни консуматорчета.
Моят син е същият. Зарит с подаръци и иска още, и още, и още. И няма утоляване на стръвта за подаръци.

# 698
  • Варна
Мисля си, че ние ги правим такива консуматори. Още от малки ги обсипваме с вещи, но вината не е наща Embarassed Светът е материален и всички се стремим към лъскави и нови неща.

# 699
Цитат на: didaka
Мисля си, че ние ги правим такива консуматори.
Не ние, а рекламите и анимационните филмчета. Ако от мен зависеше щеше да има повече спортни уреди и занимателни книги.

# 700
  • София
абе баш ние си ги правим такива, в анимациите вина не търся,в рекламите още по-малко, защото в крайна сметка и това дали ще гледат такива зависи от нас. Въпреки, че моят  почти нищо от реклама не е поискал. А е получил рекламиран боклук още по-малко.
Дали ще купуваш повече книги и спортни уреди също зависи само от теб. А детето ще е щастливо на каквото го научиш.
аз отивам да гледам клиповете да видя що е то смотан подарък за дете....

мда гледах, ми и на мен да ми подарят броколи и краставички ще ми е тъпо. Или барби на момче. Това просто не са подаръци, ми подигравка.  Сигурна съм, че и на вас любимият съпруг ако ви подари гъба за чинии, няма да реагирате много по-различно, освен ако не го приемете за майтап някакъв.
И то не е само до консуматорщина. Все пак подарък си има някакво значение и най-важното е нещо, което да зарадва отсрещният, дали е материално или не, дали е самоделка или струва милиони - това вече няма значение, но реакциите на децата са си ок.
Едно е да му подариш фуламстри например или книжка, а то да се тръшка, че не  е еди кой си модел хиликоптер от не знам коя реклама, друго е да му подариш краставички или гъба за чинии.

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 10:48 от Angel_Dust

# 701
  • Варна
Наистина Angel_Dust е права, че контролът е наш. Какво ще гледат ( поне в ранна възрст ), какви вещи ще получават и т.н., но средата ни въздейства и често отстъпваме от принципите си. Все пак си мисля, че контролът в ранна възраст ( преди външната средата да нахлуе напълно ) оказва влияние върху човека. Може пък и да порасне човече с добро сърце Simple Smile нали това ни е надеждата като родители. Спирам, защото темата много се измества.

# 702
  • Бургас
Всички подаръци са успешни и у дома.Най-много се играе с лаптопчето на WINX.

# 703

Миналата година купувах такава за подарък от Хиполенд в гранд мола и беше около 30 и няколко лв.
Тази година мисля че също там ги гледах за цената обаче не мога да кажа нищо каква беше сега,предполагам пак ще е долу горе същата Peace Супер е маймунката,дори тогава съжалявах,че не купих и за своето дете такава

# 704

Миналата година купувах такава за подарък от Хиполенд в гранд мола и беше около 30 и няколко лв.
Тази година мисля че също там ги гледах за цената обаче не мога да кажа нищо каква беше сега,предполагам пак ще е долу горе същата Peace Супер е маймунката,дори тогава съжалявах,че не купих и за своето дете такава

Благотадря, ще видя там, първо ще мина в складовете на гарата, но крайна спирка Хипото.

Общи условия

Активация на акаунт